Sari la conținut

Nataly_squirt_massage 0735639005

Postări Recomandate

• Telefon: 0735639005
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0735639005
  • Disponibila

Hey dragilor,nu am in plan sa plec prea curand din Bucuresti ,va astept cu drag la mine daca aveti ocazia sa ajungeti pe aici :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Cum spune admn forumului, zic, sa revenim la recenzii. Fata nr doi vizitata după aceasta perioada grea. Natalia, o fata foarte frumoasa, foarte sexy, cu o atitudine maxima fata de client. Natalia m a futut azi, și am futut o azi într un mare fel. O ora de sex incredibil, oral bestial, neprotejat, o lua pe toată, lingea coaiele, o freca în timp ce o sugea, deci criminala 10.Normal,eeee aici Natalia excelează. Practic im spunea, îmi cerea sa o fut pt a și cauta plăcerea. Și am reușit sa o fut asa. Am aavvut parte de doua sau trei squirth uri ale Nataliei, care pur și simplu m au uimit, lichidul din pizda mi a tisnit pina spre buric, tipa tremura de placere. Am avut noroc azi, m a tinut utilajul, și ne am futut o ora și puțin talent. În final, am izbutit o finalizare abundenta între sinii fetei. Pula mea clar 10 la sex normal. Natalia o femeie frumoasa foc, sexy pizdoasa maxim, cu o dorința de a face sex la greu.Recomand Natalia pt un sex de vis, o atitudine maxima și o curățenie fără discuție. Fratilor futeti doar fete calitate. Și atit.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Cum spune admn forumului, zic, sa revenim la recenzii. Fata nr doi vizitata după aceasta perioada grea. Natalia, o fata foarte frumoasa, foarte sexy, cu o atitudine maxima fata de client. Natalia m a futut azi, și am futut o azi într un mare fel. O ora de sex incredibil, oral bestial, neprotejat, o lua pe toată, lingea coaiele, o freca în timp ce o sugea, deci criminala 10.Normal,eeee aici Natalia excelează. Practic im spunea, îmi cerea sa o fut pt a și cauta plăcerea. Și am reușit sa o fut asa. Am aavvut parte de doua sau trei squirth uri ale Nataliei, care pur și simplu m au uimit, lichidul din pizda mi a tisnit pina spre buric, tipa tremura de placere. Am avut noroc azi, m a tinut utilajul, și ne am futut o ora și puțin talent. ÃŽn final, am izbutit o finalizare abundenta între sinii fetei. Pula mea clar 10 la sex normal. Natalia o femeie frumoasa foc, sexy pizdoasa maxim, cu o dorința de a face sex la greu.Recomand Natalia pt un sex de vis, o atitudine maxima și o curățenie fără discuție. Fratilor futeti doar fete calitate. Și atit.

Zici ca e frumușică la chip, a? 🤔

Link spre comentariu

Colegu' e pe stilul Cameron Diaz. Nu e neparat incredibil de frumoasa dar are acel je ne sais quoi care te atrage. Oricum gusturile sunt discutabile.

Plus ca e toata numai un zambet. Te duci ciufut pleci zambind si futut. Aici nu e discutabil.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium

La fata am inteles cum e , dar la corp fratilor ? De ce intreb ? Personal , din ultima poza si nu numai, mi se pare totuși un pic ( nu mult ) plinuta . Oricum, nu slim .

Ma poate lamuri un coleg? Mulțumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...