Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Septembrie 28, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 28, 2021 1 oră în urmă, nicieu a spus: Si eu tot samsung am 🤣 Sarakule 🤣🤣 1 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 28, 2021 1 hour ago, nicieu said: Si eu tot samsung am 🤣 Esti sigur? Eu cred ca ai Samisug? 😄😄 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Acum 55 minute, talibanu a spus: Sarakule 🤣🤣 Mai pe sarakie, sa nu bata la ochi 🤣 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 28, 2021 2 minutes ago, nicieu said: Mai pe sarakie, sa nu bata la ochi 🤣 Ți-e frica ca te invinetezte, ai? Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Acum 6 minute, g2br13l a spus: Ți-e frica ca te invinetezte, ai? Eu am crezeut ca asta e parola, sa ai samsung! Fuck, nu e asta! Mai astept. Link spre comentariu
bombay Reputație: 108 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Salutare! Stie cineva cum se poate lua legatura cu diana ptr o programare ? nr de tel nu apare pe siteul ei si este restrictionat accesul vad... Multam ! Link spre comentariu
staticrzr Reputație: 66 Postat Ianuarie 1, 2022 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 Salut, știu că Diana lucra cu încă o.tipa, am marcat de vreo două ori la colega ei, f ok. Știe cineva cum pot lua legătura cu ea, sau daca mai lucrează? Mc Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Ianuarie 1, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 Acum 2 ore, staticrzr a spus: Salut, știu că Diana lucra cu încă o.tipa, am marcat de vreo două ori la colega ei, f ok. Știe cineva cum pot lua legătura cu ea, sau daca mai lucrează? Mc Stiu sigur ca acea colega inca mai activeaza in domeniu, dar cum se poate ajunge la ea nu stiu... 2 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2207 Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 5 hours ago, staticrzr said: Salut, știu că Diana lucra cu încă o.tipa, am marcat de vreo două ori la colega ei, f ok. Știe cineva cum pot lua legătura cu ea, sau daca mai lucrează? Mc Delia se numeste. Daca nu i-a deschis nimeni topic, doar prin Diana probabil. Sau prin cineva care mai are nr Deliei. Link spre comentariu
Membru Premium biju_buc Reputație: 525 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24, 2022 Salutare poate vreun confrate sa îmi spună ori aici ori printr un mesaj privat care este parola la site ul Dianei ? Nu uiți o fapta buna rămâne tot timpul răsplătită!!! Va pup ! Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Februarie 15, 2022 La 24.01.2022 la 20:15, biju_buc a spus: Salutare poate vreun confrate sa îmi spună ori aici ori printr un mesaj privat care este parola la site ul Dianei ? Nu uiți o fapta buna rămâne tot timpul răsplătită!!! Va pup ! Salut, daca vrei o poza cu ea vezi ca are la whatsapp ... eu unul nu stiu parola de pe site, daca o aflu promit ca iti dau PM. Sanatate 1 Link spre comentariu
bfocsa Reputație: 5 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2022 Vreo veste cu parola labsite sau nr de telefon? Link spre comentariu
bfocsa Reputație: 5 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2022 2 hours ago, bfocsa said: labsite La site* 2 hours ago, bfocsa said: Vreo veste cu parola labsite sau nr de telefon? Link spre comentariu
just_in_case_ac Reputație: 9 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Salut, știe cineva numărul Deliei , colega Dianei Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Mai 7, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 7, 2022 Trebuie să vă faceți abonament ca să vedeți pozele. Eu rămân la fetele de pe Onlyfans. 2 Link spre comentariu
robert1981 Reputație: 124 Postat Mai 12, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 12, 2022 totuși.... care e faza cu fata aceasta? a devenit vedeta? de ceva timp apar tot mai puține informații. dacă nu mai activează, de ce mai discutam de ea aici? Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Mai 12, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Mai 12, 2022 Acum 51 minute, robert1981 a spus: totuși.... care e faza cu fata aceasta? a devenit vedeta? de ceva timp apar tot mai puține informații. dacă nu mai activează, de ce mai discutam de ea aici? Cine a zis ca nu mai activeaza? 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2207 Postat Mai 12, 2022 Partajează Postat Mai 12, 2022 1 hour ago, robert1981 said: totuși.... care e faza cu fata aceasta? a devenit vedeta? de ceva timp apar tot mai puține informații. dacă nu mai activează, de ce mai discutam de ea aici? Vedeta a fost mereu dar intr-un mod foarte placut. Activeaza in continuare. Si la fel de mereu a fost o discreta. Nu o vei vedea pe aici prea des. 1 1 Link spre comentariu
tossy1987 Reputație: 19 Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 Salut baieti,sex face sau doar masaj erotic? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 7, 2022 11 minutes ago, tossy1987 said: Salut baieti,sex face sau doar masaj erotic? Face numai dragoste. Eh și sex, dar numai pe bani. 😂 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Iunie 7, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 7, 2022 Acum 1 oră, tossy1987 a spus: Salut baieti,sex face sau doar masaj erotic? Depinde Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Iunie 8, 2022 Acum 10 ore, tossy1987 a spus: Salut baieti,sex face sau doar masaj erotic? E ceva ce nu se poate descrie in cuvinte!😁 1 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2207 Postat Iunie 8, 2022 Partajează Postat Iunie 8, 2022 1 hour ago, carpe_diem said: E ceva ce nu se poate descrie in cuvinte!😁 Mai ai cuvinte? Iti gasesti masina in parcare dupa? 🤣 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Iunie 8, 2022 1 oră în urmă, Orb1t a spus: Mai ai cuvinte? Iti gasesti masina in parcare dupa? 🤣 De obicei o las la spalatorie!🤣🤣🤣 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2207 Postat Iunie 8, 2022 Partajează Postat Iunie 8, 2022 22 minutes ago, carpe_diem said: De obicei o las la spalatorie!🤣🤣🤣 Si spalatoria ramane tot acolo cand cobori sau o cauti in alta parte? 🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum