Sari la conținut

La Multi Ani Tuturor Doamnelor Si `domnisoarelor`!

Vizitator cactusjack

Postări Recomandate

Vizitator cactusjack
Reputație: 0
Postat

Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o raza de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemenea sufletului dvs!

VA PUPACESTE CU MULT RESPECT CACTUSJACK! :flowers2

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Vorbeste in numele tau cactus, p'aci sunt si forumisti (barbati) care de 1 martie primesc martisoare de la fete si nu dau. Si de 8 martie sunt obligati sa intoarca favorul... asa ca daca te pitesti bine de 1 martie, scapi ieftin pe 8... :rax2

Postat

Vorbeste in numele tau cactus, p'aci sunt si forumisti (barbati) care de 1 martie primesc martisoare de la fete si nu dau. Si de 8 martie sunt obligati sa intoarca favorul... asa ca daca te pitesti bine de 1 martie, scapi ieftin pe 8... :rax2

Poi daca nu are treaba cu zonele din nord nu stie omu` :laugh2

Vizitator cactusjack
Postat

Stati linistiti ca si eu ma inchid in casa pana pe 9 martie...sau circul pe stradute laturalnice :laugh2 

Nord,sud,est,vest.....suntem in aceeasi oala :laugh2 ...deeeeeeeeci...barbati din toate colturile tarii...pana pe 9 martie baricadati-va bine!

TRECEM NOI SI DE `IMPASUL` ASTA! :bow 

P.S.........si da,mesajul este transmis fix dinspre mine catre prea stimabilele noastre colege de `suferinta`...le-am pupacit doar in numele meu...ce faceti voi cu ele,e fix problema dvs :bow 

• Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
Postat

La Multi Ani FETELOR!

Martisoare pentru voi...  ;) 

http://www.criserb.com/blog/poze/Prajiturele-din-martipan_E347/penis_martipan_RR-2_thumb.jpg

• Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN
  • Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN
Postat

Multumim  frumos pentru gestul frumos.....:*..:*

La fel si voua...toate cele bune si spor in toate...kisss... ,Loredana...:*...:*

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

o primavara cat mai frumoasa fetitelor!!! Sa fiti iubite! :*

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Buna fetelor! Va daruiesc cate un martisor virtual si va doresc ca in sufletul vostru sa fie mereu primavara! Va pup, sa aveti o primavara minunata! :*

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Un gand frumos si o urare sincera de primavara frumoasa adresate tuturor doamnelor si domnisoarelor! :)

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Primavara insorita, fetelor :) si nu doar voua.. off nu prea ma pricep la urari :blushing2

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Multumim pentru urari!Si eu va doresc tuturor ca acest simbol al primaverii "martisorul" sa va aduca un zambet pe buze si sa intampinati primavara cu voiosie!

P.S. PIsicuts...de ce-mi aduci aminte de fantezie? :P

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

O primavara frumoasa fetitele noastre dulci,frumoasa ca voi!  Sa fiti sanatoase,voioase si la punga (na! ca era sa gresesc)...groase!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Azi mi-am plimbat minunata nevasta prin oras,la o cafea,la cina,nu prea tarzie ca dauneaza sanatatii si am vazut inca o data in ce minune de tara traim:in tara fetelor frumoase.In nicio alta tara nu am vazut atatea fete frumoase cate sint la noi,fie copile ,tinerele sau chiar mai coapte.Multe,productie bogata,te ia ameteala privind dupa ele.Bravo fetelor,felicitari,sa fiti sanatoase si iubite.LA MULTI ANI ,va pup.

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

O primavara frumoasa tuturor si La Multi Ani tuturor fetelor si femeilor de pe site si de pretutindeni!!! :heart:

Vizitator Josep_Guardiola
Postat

la multi ani tuturor fetelor si femeilor!  :inlovee  :heart:  :ellao  :gifs_ojos

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...