Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o raza de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemenea sufletului dvs! VA PUPACESTE CU MULT RESPECT CACTUSJACK!
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 1, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 1, 2013 Vorbeste in numele tau cactus, p'aci sunt si forumisti (barbati) care de 1 martie primesc martisoare de la fete si nu dau. Si de 8 martie sunt obligati sa intoarca favorul... asa ca daca te pitesti bine de 1 martie, scapi ieftin pe 8...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 1, 2013 Vorbeste in numele tau cactus, p'aci sunt si forumisti (barbati) care de 1 martie primesc martisoare de la fete si nu dau. Si de 8 martie sunt obligati sa intoarca favorul... asa ca daca te pitesti bine de 1 martie, scapi ieftin pe 8... Poi daca nu are treaba cu zonele din nord nu stie omu`
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 Stati linistiti ca si eu ma inchid in casa pana pe 9 martie...sau circul pe stradute laturalnice Nord,sud,est,vest.....suntem in aceeasi oala ...deeeeeeeeci...barbati din toate colturile tarii...pana pe 9 martie baricadati-va bine!TRECEM NOI SI DE `IMPASUL` ASTA! P.S.........si da,mesajul este transmis fix dinspre mine catre prea stimabilele noastre colege de `suferinta`...le-am pupacit doar in numele meu...ce faceti voi cu ele,e fix problema dvs
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2013 Sa aveti o primavara frumoasa fetitelor!!! Asa... Ca voi!!!
dorinel18 Reputație: 672 Postat Martie 1, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Martie 1, 2013 La Multi Ani FETELOR! Martisoare pentru voi... http://www.criserb.com/blog/poze/Prajiturele-din-martipan_E347/penis_martipan_RR-2_thumb.jpg
loredana_lorry89 Reputație: 14884 Postat Martie 1, 2013 Telefon: loredana_lorry89 Oras:NERVA TRAIAN Telefon: loredana_lorry89 Oras:NERVA TRAIAN Postat Martie 1, 2013 Multumim frumos pentru gestul frumos....... La fel si voua...toate cele bune si spor in toate...kisss... ,Loredana......
loredana_lorry89 Reputație: 14884 Postat Martie 1, 2013 Telefon: loredana_lorry89 Oras:NERVA TRAIAN Telefon: loredana_lorry89 Oras:NERVA TRAIAN Postat Martie 1, 2013 La multi ani fetilorrrr........
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Martie 1, 2013 O primavara frumoasa, frumoase fetitze dulci . Sa fiti iubite !!
pictorul Reputație: 1113 Postat Martie 1, 2013 Oras:On-line Oras:On-line Postat Martie 1, 2013 O primavara frumoasa va doresc si eu !!!
bazdkiii Reputație: 497 Postat Martie 1, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Martie 1, 2013 o primavara cat mai frumoasa fetitelor!!! Sa fiti iubite!
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 1, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 1, 2013 Buna fetelor! Va daruiesc cate un martisor virtual si va doresc ca in sufletul vostru sa fie mereu primavara! Va pup, sa aveti o primavara minunata!
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Martie 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Yh7gF5-QccQ
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 1, 2013 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 1, 2013 Un gand frumos si o urare sincera de primavara frumoasa adresate tuturor doamnelor si domnisoarelor!
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Martie 1, 2013 Bre motane pastreaza ales cu chippendeii pt 8 Mattie ca atunci e treaba cu striptease-ul pt muieri. Grazie !
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 1, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 1, 2013 Urarile erau de pe telefon, revin cu imagini
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 1, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 1, 2013 Primavara insorita, fetelor si nu doar voua.. off nu prea ma pricep la urari
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 1, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 1, 2013 Multumim pentru urari!Si eu va doresc tuturor ca acest simbol al primaverii "martisorul" sa va aduca un zambet pe buze si sa intampinati primavara cu voiosie! P.S. PIsicuts...de ce-mi aduci aminte de fantezie?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2013 O primavara frumoasa fetitele noastre dulci,frumoasa ca voi! Sa fiti sanatoase,voioase si la punga (na! ca era sa gresesc)...groase!
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2013 La multi ani! "http://www.piticigratis.com/2013/03/un-martisor/#comments"
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2013 Azi mi-am plimbat minunata nevasta prin oras,la o cafea,la cina,nu prea tarzie ca dauneaza sanatatii si am vazut inca o data in ce minune de tara traim:in tara fetelor frumoase.In nicio alta tara nu am vazut atatea fete frumoase cate sint la noi,fie copile ,tinerele sau chiar mai coapte.Multe,productie bogata,te ia ameteala privind dupa ele.Bravo fetelor,felicitari,sa fiti sanatoase si iubite.LA MULTI ANI ,va pup.
blkpanther Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Telefon: midnight_lotus Oras:Targu Mures Telefon: midnight_lotus Oras:Targu Mures Postat Martie 1, 2013 ♥ ♥ La Multi Ani Fetelor! ♥ ♥ http://imageshack.us/a/img259/9601/1martiebykriss.jpg
redspider Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 1, 2013 O primavara frumoasa tuturor si La Multi Ani tuturor fetelor si femeilor de pe site si de pretutindeni!!!
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Martie 1, 2013 Postat Martie 1, 2013 la multi ani tuturor fetelor si femeilor!
dorinel18 Reputație: 672 Postat Martie 3, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Martie 3, 2013 Pentru soacre!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum