Sari la conținut

Anna - Rebeka 0762802713

Postări Recomandate

• Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
Postat
  La 15.10.2018 la 9:19, sorinu a spus:

Ba mor in plm astia cu FK ....la fel cum a zis si fata fara sa jignim..pe ea sau pe altii...fata are km de orale pe zi si gigel vrea FK dupa...coaie daca vrei sa stii ce gust are pula mea baga-te.

sorinulitate ce ești cu cont verde :))) mică-ta nu prea te-a bătut când ai fost mic. O igienă bucală zdravănă taie și elimină tot ce ai zis mai sus. Marș la baie de te spală pe dinți.

• Like 1
  • Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour
Postat

Va rog frumos sa incetati “țigania” ... nu fac Fk , si daca este vrunul din voi pe aici care a avut parte de lucrul asta cu mine inseamna ca a avut noroc ! Seara buna !

• Like 3
Postat
  La 15.10.2018 la 16:57, annah123 a spus:

Va rog frumos sa incetati “țigania†... nu fac Fk , si daca este vrunul din voi pe aici care a avut parte de lucrul asta cu mine inseamna ca a avut noroc ! Seara buna !

Theheheheh

Intrebam de fk asa ...ca un bonus ca sunt mai mult decat multumit de super-oralul prestat de tine. Vezi tu spre sfarsit de saptamana 😜

Te pupa baiatul 😘😘

• Like 1
Postat

Ce tot vreti sa pupati curvele atata in bot?te duci la ele sa le futi si atat..auzi la unii,te simti ca la o amanta))) pai curva e curva nu amanta..mai aveti putin si o dati in sentimente cu ele..macar fata e profesionista .se pupa cu cine vrea ea

• Like 2
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

mda fata prefera practici mai hard

La 11.10.2018 la 21:41, emilio2006 a spus:

Sa vezi acum clienti pe banda rulanta)) eu zic sa ne facem programare de acum pt un slap face asa cum se cuvine..o sa vad ce poate dra si la capitolul asta.la celelalte se descurca admirabil

probabil

La 14.10.2018 la 15:41, banana_lunga a spus:

Annah ...fk faci?

deci sa mai intamplat

La 14.10.2018 la 21:01, sinceritate a spus:

Face si french kiss!!!

deci nu face parte din meniu ca "palmele"

La 14.10.2018 la 22:10, annah123 a spus:

Buna ! Fara sa jignesc pe nimeni , dar treaba cu fk nu e valabila ! Nu toata lumea sta bine la capitolul igiena orala , sunt multi dintre voi care fumati , eu nu sunt fumatoare si ma deranjeaza ! Multumesc

ba mor cand tot discutati despre treaba asta cum alti prefer sa bata o fata in vizaj eu prefer sa fac french kissing si alti la fel nu este de discutat, cauta-ti sadisti ca tine si faceti-va meeting sa va corditi in cur unul pe altu daca nu ai loc de dinastea cu saruturi

La 15.10.2018 la 9:19, sorinu a spus:

Ba mor in plm astia cu FK ....la fel cum a zis si fata fara sa jignim..pe ea sau pe altii...fata are km de orale pe zi si gigel vrea FK dupa...coaie daca vrei sa stii ce gust are pula mea baga-te.

• Oras:Penitenciarul Poarta Alba
Postat
  La 15.10.2018 la 16:57, annah123 a spus:

Va rog frumos sa incetati “țigania” ... nu fac Fk , si daca este vrunul din voi pe aici care a avut parte de lucrul asta cu mine inseamna ca a avut noroc ! Seara buna !

Adica daca unul a venit si s-a mozolit cu tine dupa ce ai supt sute de puli... ala e un norocos.. asta incerci sa ne spui?

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat
  La 19.10.2018 la 18:57, tao2080 a spus:

In ce zona esti aproximativ?

Aproximativ în centru
  • Like 1
Postat
  La 19.10.2018 la 18:57, tao2080 a spus:

In ce zona esti aproximativ?

boss pe ferdinand langa audi !! rebekutza face blow job smecher chiar recomand strict pe segmentul asta!

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
  La 20.10.2018 la 19:51, buzzardel a spus:

boss pe ferdinand langa audi !! rebekutza face blow job smecher chiar recomand strict pe segmentul asta!

:bkke  :bkke  :bkke  :bkke  :bkke  :bkke

• Like 6
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat
  La 09.10.2018 la 15:49, annah123 a spus:

Hello !

fata, cat de matinala esti tu de obicei ?

• Like 1
Postat
  La 23.10.2018 la 16:13, cenzurat a spus:

fata, cat de matinala esti tu de obicei ?

nu am o ora exacta ! Depinde cat de tarziu ma culc ... nu stiu ce sa iti spun ..
  • Like 1
Postat

Da , dar pe seara .. dupa 18

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Seara buna! Am fost la fetita acasa si ma simt dator cu o recenzie ....dupa ce am incercat vreo 5 6 numere fara raspuns. Ma gandesc ca e cerere amre sambata seara e ok pot sa inteleg. Ca o concluzie ....pentur amatorii genului ....cei carora le place skiny sa se abtina fata e putin maai plinutra decat lasa sa se vada dar una peste alta eu ma m simtit bine am sttat prea putin ca sa pot spune multe. DA, face un oral bun nimic de reprosat pentru normal....nu stiu daca as reveni dar adevarule ca a compensat cu a titudinea si cu oralul. Nu e de evitat e ospitaliera dar nu ar fi rau sa mentioneze ca are cateva kg in plus pentru ca unora chiar le place asta. Atitudine 9 , oral 9 corp 7 locatie 9. Spor la f..... si  Aveti grija de sanatate

• Like 1
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat
  La 23.10.2018 la 18:15, annah123 a spus:

Mrrr

Mai sterge si tu din mesaje, ai mesageria plina.

• Like 1

Postat

Hello ! Da mai sunt pana luni in constanta ! Pentru cei “noi” care ma ve-ti suna , am vocea ciudata perioada asta deoarece e sezonul racelii ! Multumesc :))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...