Sari la conținut

Bruneta de top 0747792803

Postări Recomandate

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

M-am incurcat :))) my bad !

... ora de iarna-i de vina...😉😊

Dar...e bine oricum ca de luni putem sa ne-ncurcam si noi in bed-ul tau 😘😋

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara dragilor :)

Am ajuns in Bucuresti.

Va astept cu drag de maine dimineata :*

Program: L-D, 11:00-23:00 :inlovee

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Mai lasati-o frate si la București, ca abia a revenit la noi 😊.

• Like 3
Vizitator sserum
Reputație: 0
Postat

Bine , daca asa zici tu , asa sa crezi .

De astea, faci...pizdadereo :laugh2

Băi, ce au ajuns unii, nu-l mai halesc de loc pe danel, îl văd peste tot :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier
Postat

Sunt cativa nebuni scandalagii care nu au ce face pe aici: agresori, puscariasi, psihopati, etc. Dementa si paranoia nu se trateaza ...

• Like 7
Vizitator sserum
Reputație: 0
Postat

Sunt cativa nebuni scandalagii care nu au ce face pe aici: agresori, puscariasi, psihopati, etc. Dementa si paranoia nu se trateaza ...

Aicişa pă toping' fetei, corect, nu am ce căuta, doar dacă am de spus ceva în legătură cu activitatea ei şi cum nu am avut până acum ocazia, mă abțin...momentan.

Patologic, ne poți spune unde te încadrezi la ce ai enumerat ?

Ştiu că nu îmi vei răspunde, am scris degeaba, DEFAPT chiar cineva de aici, o fată care te-a refuzat elegant, a ajuns la concluzia că e domeniul patologicului ceea ce faci....

Corect !?!

Pentru posesoarea topicului, repet la imaginea aceea în care faci...botic, inciți, exciți şi creezi erecții, ce am zis, interpreteaz' o ca pe o scuză pentru intervenția nepotrivită...

• Minus 1
  • Oras:Ome TV
Postat
s-a simtit =)) 

daca stii ca nu iti raspunde, la ce ai mai intrebat ? te incadrezi in toate categoriile cu brio

I)Psihopat da, ai alungat-o pe Carina de la TOP, ai hartuit-o pana saraca pustoaica a fugit din capitala 

II)Puscarias da, pentru jaf armat destul de periculos, la o casa de bijuterii, ai folosit arma letala, pusa la tampla unei simple femei care a ramas cu sechele toata viata

III)Agresor da, se plang femeile ca le agresezi la ele in locatie, cel mai recent Siana si inca alte 2 dameze

IV)Nebun periculos da, ai amenintat de pe clonele tale ca vei omora curve si proxeneti, cuvintele tale de pe contul @themadking , ca vei comite crime cu premeditare

Y)Paranoia da, vezi numai clone si conturi, raspunsul tau va confirma

Postat

Si mai anuntam o clona a lui pidsadera sarmanul forumului cu care inca nu a postat nimic.

Aceasta este johnqer.   :snap 

Cine e cel mai mare scandalagiu de aici? Bingo, pidsadera.Asa cum anuntam ieri inainte sa posteze orice, johnqer e clona lui cu care evident si-a dat punct la propropria postare.Ce este interesant jegosul incearca sa imite cu unele clone alti useri cum ar fi acesta johnqwer:

https://nimfomane.com/forum/user/132738-johnqwer/?fbclid=IwAR0mFlLa0b6MwSWFo7s8yBmaT-OJ6DCBvcjycmyIm_DyNX7iv4zjkjuWnjE

ome_tv este de asemenea clona lui, emilcioran cu care si-a dat punct ca sa para mai credibil este clona lui.

Deci cine este nebun bai Daniel?

Postat

Pidsadera se crede seful forumului, mare influensar si mahar inchipuit, dar e doar tolerat de patron.

Motanul este interesat doar de cati bani face, asta e patronul care uneori se mai pisa in ciorba lui pidsadera.

Picon este un batran intelept pe care il bat femeile cu statuia in cap, dar care se pisa in ciorba lui pidsadera.

Lisandru se pisa in ciorba lui pidsadera.

Xoxo isi bate joc de pidsadera si se pisa in ciorba lui.

Bucatarul se pisa in ciorba lui pidsadera direct de cand se gateste, asta in timp ce pescareste si el 2, 3 fete.

Femeile ii iau banii si apoi se pisa in ciorba lui pidsadera.

Si mai este un lung sir de useri care au renuntat sa se pisa in ciorba lui pidsadera pentru ca nici macar atat nu merita.

Mai vrei?

Da spun ce clone are pidsadera 

-wallmirror

-vladimir192

-cosmin 451

-dan7592

-xoxots

-emilcioran

-edilul 

Voteaza cu unele la premiile anuale cu altele troleaza.

Nu o mai face pe prostu pidsadera, STIE TOATA LUMEA CA WALL MIRROR E CONTUL TAU

salut pidsadera, sobolane :laugh2 :laugh2

Nu o mai face pe prostu pidsadera, STIE TOATA LUMEA CA IL PUPPARO E CONTUL TAU

Q.E.D. 

Postat

xoxo24lake este tot contul lui pidsadera de pe care incearca sa para xoxo, iar prostii aia doi pupparo si cu biatlonist stau si pun botul la vrajeala lui pidsadera.

Si motanul permite ca e pe bani treaba.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...