iditarod Reputație: 7 Postat Martie 14, 2019 Oras:Sighet Oras:Sighet Postat Martie 14, 2019 Super upgrade! Acum faci cuplu perfect cu MayaSweet :boob
alexa26 Reputație: 5848 Postat Martie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2019 Super upgrade! Acum faci cuplu perfect cu MayaSweet :boob:) :*
claudiu2510 Reputație: 33 Postat Martie 14, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 14, 2019 În Brașov nu ajungi ?
alexa26 Reputație: 5848 Postat Martie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2019 În Brașov nu ajungi ?Deocamdata nu am in plan,insa voi lua in considerare si aceasta varianta pe viitor :) :*
cerrone Reputație: -1104 Postat Martie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 14, 2019 Ce buze senzuale...imi aduc aminte de ultima noastra intalnire, ce pasional am facut amor :XDa, și-a sunat ceasul. Și-ai căzut din pat. :X :X 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2019 Citind ultimele postări am simțit o năpraznică nevoie să-mi fac o limonadă din 3 lămâi. Neîndulcită.Continuați! 1 4
alexa26 Reputație: 5848 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 Citind ultimele postări am simțit o năpraznică nevoie să-mi fac o limonadă din 3 lămâi. Neîndulcită.Continuați!Ce te face sa crezi ca ne intereseaza de limonada ta si cum te simti tu cand citesti postarile?Ai simtit nevoia sa te bagi in seama si sa starnesti un nou scandal?Mai fa-ti una si culca-te !! 12
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 hahahaha, Alexa e forta sa moara fraerii de ciuda :x 2
john2019 Reputație: 12 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 hahaha, tataie,mos picoaie dute-n pula calului la desene animate.Motane tata du-l la Antipa pe mosu asta dement 1
cerrone esti un handicapat Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 cerrone du-te-n pula calului tu si cu picon la Antipa ca sunteti vai mortii vostri de mosi cretini, fuga la desene animate !
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Martie 15, 2019 Oras:București Oras:București Postat Martie 15, 2019 Probabil cea mai frumoasă replică,Felicitări!!!Ce te face sa crezi ca ne intereseaza de limonada ta si cum te simti tu cand citesti postarile?Ai simtit nevoia sa te bagi in seama si sa starnesti un nou scandal?Mai fa-ti una si culca-te !! 4
alexa26 Reputație: 5848 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 Probabil cea mai frumoasă replică,Felicitări!!!:) 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 cerrone du-te-n pula calului tu si cu picon la Antipa ca sunteti vai mortii vostri de mosi cretini, fuga la desene animate !da bo$$, mare adevar graiesti ! nu avem noi norocul asta, hai sa lasam topicul curat :X 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2019 Ce te face sa crezi ca ne intereseaza de limonada ta si cum te simti tu cand citesti postarile?Ai simtit nevoia sa te bagi in seama si sa starnesti un nou scandal?Mai fa-ti una si culca-te !!Domniță scumpă, este reacția firească pe care un om normal o are când citește asemenea linguseli 1 4
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Domniță scumpă, este reacția firească pe care un om normal o are când citește asemenea linguseli tu provoci scandal, pentru asta inca ai inca contul pe site, mars ! 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 nu te mai lua de Alexa ca iese cu scandal huidumo 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2019 Ce te face sa crezi ca ne intereseaza de limonada ta si cum te simti tu cand citesti postarile?Ai simtit nevoia sa te bagi in seama si sa starnesti un nou scandal?Mai fa-ti una si culca-te !!Domniță scumpă, este reacția firească pe care un om normal o are când citește asemenea lingușeli bune de a-ți crește glicemia. Teoretic, tu nu ai fi avut nicio vină, până la replica de mai sus. Postarea mea nu a fost o informare referitoare la dorința mea de a bea o limonadă, ci o critică adusă lingăilor. Dacă tăceai, nu filosoafă rămâneai, ci demnă. O seară bună, îți doresc!hahaha, tataie,mos picoaie dute-n pula calului la desene animate.Motane tata du-l la Antipa pe mosu asta dementScopul și durata vizitei!Probabil cea mai frumoasă replică,Felicitări!!!Mă îndoiesc că Alexa te va recompensa pentru acest lingerism inutil, milogule! 1 4
Vizitator thestupidking Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Domniță scumpă, este reacția firească pe care un om normal o are când citește asemenea linguseli parerea ta nu conteaza, de moment ce ai devenit bufonul si circarul acestui site 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2019 tu provoci scandal, pentru asta inca ai inca contul pe site, mars ! chelia picon.jpgCitim și noi o recenzie decentă de la tine? Căcatul ăla de postare putea fi scrisă de oricine, fiind lipsită de elemente care să denote că ai fi vizitat-o. Și nu, în niciun caz nu provoc mai mult scandal ca tine, de exemplu. Dacă țineai le curățenia topicului nu postai atât de mult și nu-mi răspundeai, nu comentai atât. Așa că...jet! 1 4
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Ce te face sa crezi ca ne intereseaza de limonada ta si cum te simti tu cand citesti postarile?Ai simtit nevoia sa te bagi in seama si sa starnesti un nou scandal?Mai fa-ti una si culca-te !! Bravo fata mea, imi place ca ai curaj sa raspunzi acestui maimutoi ! Domniță scumpă, este reacția firească pe care un om normal o are când citește asemenea linguseli Domniță scumpă, este reacția firească pe care un om normal o are când citește asemenea lingușeli bune de a-ți crește glicemia. Teoretic, tu nu ai fi avut nicio vină, până la replica de mai sus.Postarea mea nu a fost o informare referitoare la dorința mea de a bea o limonadă, ci o critică adusă lingăilor.Dacă tăceai, nu filosoafă rămâneai, ci demnă.O seară bună, îți doresc!Scopul și durata vizitei!Mă îndoiesc că Alexa te va recompensa pentru acest lingerism inutil, milogule! de ce raspunzi de 2 ori balena proasta ? prost te-a mai cacat 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Citim și noi o recenzie decentă de la tine? Căcatul ăla de postare putea fi scrisă de oricine, fiind lipsită de elemente care să denote că ai fi vizitat-o. Și nu, în niciun caz nu provoc mai mult scandal ca tine, de exemplu. Dacă țineai le curățenia topicului nu postai atât de mult și nu-mi răspundeai, nu comentai atât.Așa că...jet!citeste-mi recenzia de pe pula mea asta mare, ai tot timpul din lume ! Am fost la toate femeiele de pe site, xoxo poate confirma ^_^ , acum mars ! 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2019 parerea ta nu conteaza, de moment ce ai devenit bufonul si circarul acestui siteRege, evident nu ești, dar stupid cu diguranță.P.S. Scopul și durata vizitei! 1 4
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 hahhaha, ce lamer :x 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2019 citeste-mi recenzia de pe pula mea asta mare, ai tot timpul din lume ! Am fost la toate femeiele de pe site, xoxo poate confirma ^_^ , acum mars !Laba nu înseamnă că ai futut, trepanatule! 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum