Sari la conținut

Bruneta de top 0747792803

Postări Recomandate

• Oras:Ibiza
Postat

cu ce ti-a gresit Alexa de ii strici topicul ?!?  Intrebare pentru sconsul care a pensionat-o pe Sasha fotomodel de senzatie, fata terorizata si speriata de apucaturile mosului picon care a amenintat-o dupa ce a zis de acesta ca este un imputit, un libidinos cu micropenis !

iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se'ntample tie !

• Like 5
Postat

cu ce ti-a gresit Alexa de ii strici topicul ?!?  Intrebare pentru sconsul care a pensionat-o pe Sasha fotomodel de senzatie, fata terorizata si speriata de apucaturile mosului picon care a amenintat-o dupa ce a zis de acesta ca este un imputit, un libidinos cu micropenis !

iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se'ntample tie !

da,  asa face mosul senil de ani buni , imi pare rau de Sasha, era o fata ok

• Like 5
  • Oras:California Sacramento
Postat

Bag pula, citind recenzia asta, zici că e rezumat la vreun documentar cu feline de pe Animal Planet! Bine, că felinele se transformă în căprioare, ține de paranormal, mai ales că felinele mari mănâncă rumegătoare!

'aidepulamea!

Daca ai fost la ele, ai ceva de adaugat la serviciile/prestatia Alexei si a Aidei ?

• Like 19
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Daca ai fost la ele, ai ceva de adaugat la serviciile/prestatia Alexei si a Aidei ?

În orice caz, dacă voi vizita pe una din ele, sau amândouă, nu voi comite o recenzie de tot râsul ca a ta. Animal Planet ...  :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:nu e treaba ta
  • Oras:nu e treaba ta
Postat

În orice caz, dacă voi vizita pe una din ele, sau amândouă, nu voi comite o recenzie de tot râsul ca a ta. Animal Planet ...  :laugh2

iar furi curent

• Like 7
Postat

iar furi curent

Asta face de ani buni ! N-are el bani de ele, defapt nici nu il primesc fetele, ce sa faca cu el ? =))) sa il trimita la culcare ? :))

• Like 6
Postat

Pisarcosule lasa abureala asta ieftina si lasa tineretul sa futa ! Recunoaste ca te-a trimisul sefu' tau sa strici topicul fetei cu sudoarea ta de scons, scarba ce esti, pardon mumie impaiata !

• Like 7
Postat

Dacă ești prost, stai acasă!

vorbeam cu tine de te bagi in seama cu pula mea OB'ule ?

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragilor :) ma intorc mai devreme decat am preconizat,deja mi-e dor de voi si de Bucuresti :x,asa ca de joi 23 Mai voi fi disponibila in Bucuresti impreuna cu prietena mea Aida,bineinteles.

Va pup si abia astept sa va vad :*

post-265361-0-30631400-1558283798_thumb.jpg

post-265361-0-98248900-1558283809_thumb.jpg

• Like 20
Postat

Sa revenim la recenzii ! nu la circ !

• Like 19
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Păi și fantezia noastră din orașul natal ?!

M-ai amăgit așa ...

Am crezut că o să se întâmple în curând....

Deja dădusem comandă.....

Postat

mergi la desene animate sandilaule ! 0 recenzii , dar latri de zor , rujatule !

Pulică, stai la scara ta și nu te mai băga precum OB-ul! 

Alles klarr?

• Like 2
Postat

iar furi curent

Asta face de ani buni ! N-are el bani de ele, defapt nici nu il primesc fetele, ce sa faca cu el ? =))) sa il trimita la culcare ? :))

Pisarcosule lasa abureala asta ieftina si lasa tineretul sa futa ! Recunoaste ca te-a trimisul sefu' tau sa strici topicul fetei cu sudoarea ta de scons, scarba ce esti, pardon mumie impaiata !

vorbeam cu tine de te bagi in seama cu pula mea OB'ule ?

mergi la desene animate sandilaule ! 0 recenzii , dar latri de zor , rujatule !

Sa revenim la recenzii ! nu la circ !

Hahaha, ce s-a activat prostul!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Hahaha, ce s-a activat prostul!

esti mai prost decat varu'. Vezi ca ti-a scris cineva pe topicul lui Trans Cristina de pe Budapesta si te intreaba daca mai vrei sa mergi la bulani...doar ca gagicul a zis ca nu primeste balene supraponderale si trecute de 45 primaveri :( , pare rau pentru tine

• Like 4
Postat

esti mai prost decat varu'. Vezi ca ti-a scris cineva pe topicul lui Trans Cristina de pe Budapesta si te intreaba daca mai vrei sa mergi la bulani...doar ca gagicul a zis ca nu primeste balene supraponderale si trecute de 45 primaveri :( , pare rau pentru tine

Hopaaaa! Citești topicul ăla? Ești bulan, care va să zică!

Prost te-a mai făcut!

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator sarpe-incaltat
Reputație: 0
Postat

Prost te-a mai făcut!

Da du-te pe topicul ala si lasa topicul fetei bulangiule rujat. Chiar esti atat de retardat si continui ca un descreierat pe toate topicele? Mai ia o pauza da-te-n plm de mos senil
  • Like 8
Vizitator sarpe-incaltat
Reputație: 0
Postat

Prost te-a mai făcut!

Dublu post
  • Like 5
Postat

Prost te-a mai făcut!

ce pizda matii' vrei ca nu inteleg ? de ce continui circul balamutule ?!?

Da du-te pe topicul ala si lasa topicul fetei bulangiule rujat. Chiar esti atat de retardat si continui ca un descreierat pe toate topicele? Mai ia o pauza da-te-n plm de mos senil

e tampit frate, pe bune iti zic, are interes sa strice topicul fetei

• Like 6
Postat

Ba ia gata cu cearta..ca acum incep iar sa imi bag pe aici si sa va injur si nu vreau asta..nu vreau sa dau 450 lei ca sa va inchid topicul dupa ce va fac de tot circul,fara drept la replica din cauza lacatelului pe care o sa il pun pe topic.

Nu mai poate omu sa munceasca linistit ca veniti tac pac sa va injurati intre voi ca sa faceti spam non stop.

Va rog cu frumosul sa incetati.

• Like 10

Postat

Dublu post

Dublu prost, corect! Prostule!

ce pizda matii' vrei ca nu inteleg ? de ce continui circul balamutule ?!?

e tampit frate, pe bune iti zic, are interes sa strice topicul fetei

Voi de ce continuați, dacă țineți atât la topicul fetei? Adică, tu de ce continui, măi hahalero?

Ba ia gata cu cearta..ca acum incep iar sa imi bag pe aici si sa va injur si nu vreau asta..nu vreau sa dau 450 lei ca sa va inchid topicul dupa ce va fac de tot circul,fara drept la replica din cauza lacatelului pe care o sa il pun pe topic.

Nu mai poate omu sa munceasca linistit ca veniti tac pac sa va injurati intre voi ca sa faceti spam non stop.

Va rog cu frumosul sa incetati.

Ai dreptate, tigroaico! Nu poate omul să facă un comentariu, că sar clonele.
  • Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...