votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 18, 2019 cu ce ti-a gresit Alexa de ii strici topicul ?!? Intrebare pentru sconsul care a pensionat-o pe Sasha fotomodel de senzatie, fata terorizata si speriata de apucaturile mosului picon care a amenintat-o dupa ce a zis de acesta ca este un imputit, un libidinos cu micropenis !iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se'ntample tie ! 5
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 18, 2019 poata mata' chelia picon.jpg cat-crying-funny-hahahaha-Favim.com-2151260.jpghttp://bufteni.ro/wp-content/uploads/2016/08/calmeaza-te-durex-isi-cere-scuze-pentru-nasterea-ta.jpg.jpg 2 5
not secure Reputație: 1152 Postat Mai 18, 2019 Postat Mai 18, 2019 cu ce ti-a gresit Alexa de ii strici topicul ?!? Intrebare pentru sconsul care a pensionat-o pe Sasha fotomodel de senzatie, fata terorizata si speriata de apucaturile mosului picon care a amenintat-o dupa ce a zis de acesta ca este un imputit, un libidinos cu micropenis !iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se'ntample tie !da, asa face mosul senil de ani buni , imi pare rau de Sasha, era o fata ok 5
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 18, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 18, 2019 Bag pula, citind recenzia asta, zici că e rezumat la vreun documentar cu feline de pe Animal Planet! Bine, că felinele se transformă în căprioare, ține de paranormal, mai ales că felinele mari mănâncă rumegătoare!'aidepulamea!Daca ai fost la ele, ai ceva de adaugat la serviciile/prestatia Alexei si a Aidei ? 19
picon Reputație: 1046 Postat Mai 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 19, 2019 Daca ai fost la ele, ai ceva de adaugat la serviciile/prestatia Alexei si a Aidei ?În orice caz, dacă voi vizita pe una din ele, sau amândouă, nu voi comite o recenzie de tot râsul ca a ta. Animal Planet ... :laugh2 2 5
pussy_killer Reputație: 138 Postat Mai 19, 2019 Oras:nu e treaba ta Oras:nu e treaba ta Postat Mai 19, 2019 În orice caz, dacă voi vizita pe una din ele, sau amândouă, nu voi comite o recenzie de tot râsul ca a ta. Animal Planet ... :laugh2 iar furi curent 7
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 19, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 19, 2019 iar furi curentAsta face de ani buni ! N-are el bani de ele, defapt nici nu il primesc fetele, ce sa faca cu el ? =))) sa il trimita la culcare ? :)) 6
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 19, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 19, 2019 În orice caz, dacă voi vizita pe una din ele, sau amândouă, nu voi comite o recenzie de tot râsul ca a ta. Animal Planet ... :laugh2Pisarcosule lasa abureala asta ieftina si lasa tineretul sa futa ! Recunoaste ca te-a trimisul sefu' tau sa strici topicul fetei cu sudoarea ta de scons, scarba ce esti, pardon mumie impaiata ! 7
amun ra Reputație: 1447 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Dacă ești prost, stai acasă! vorbeam cu tine de te bagi in seama cu pula mea OB'ule ? 6
alexa26 Reputație: 5848 Postat Mai 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2019 Buna dragilor :) ma intorc mai devreme decat am preconizat,deja mi-e dor de voi si de Bucuresti :x,asa ca de joi 23 Mai voi fi disponibila in Bucuresti impreuna cu prietena mea Aida,bineinteles.Va pup si abia astept sa va vad :* 20
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Mai 19, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 19, 2019 Perfect,o sa va fac o vizita :) 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 19, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 19, 2019 Sa revenim la recenzii ! nu la circ ! 19
bebe2014 Reputație: 3442 Postat Mai 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2019 Păi și fantezia noastră din orașul natal ?!M-ai amăgit așa ...Am crezut că o să se întâmple în curând....Deja dădusem comandă.....
jonsnowxxxx Reputație: 8 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 imi plac si brunetele......dar blondele is viata mea! Mai ales o bere blonda!
alireza beranvand Reputație: 29 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 mergi la desene animate sandilaule ! 0 recenzii , dar latri de zor , rujatule ! Pulică, stai la scara ta și nu te mai băga precum OB-ul! Alles klarr? http://bufteni.ro/wp-content/uploads/2016/08/calmeaza-te-durex-isi-cere-scuze-pentru-nasterea-ta.jpg.jpg În orice caz, dacă voi vizita pe una din ele, sau amândouă, nu voi comite o recenzie de tot râsul ca a ta. Animal Planet ... :laugh2 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 iar furi curentAsta face de ani buni ! N-are el bani de ele, defapt nici nu il primesc fetele, ce sa faca cu el ? =))) sa il trimita la culcare ? :))Pisarcosule lasa abureala asta ieftina si lasa tineretul sa futa ! Recunoaste ca te-a trimisul sefu' tau sa strici topicul fetei cu sudoarea ta de scons, scarba ce esti, pardon mumie impaiata !vorbeam cu tine de te bagi in seama cu pula mea OB'ule ?mergi la desene animate sandilaule ! 0 recenzii , dar latri de zor , rujatule !Sa revenim la recenzii ! nu la circ !Hahaha, ce s-a activat prostul! 2 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 20, 2019 Hahaha, ce s-a activat prostul! esti mai prost decat varu'. Vezi ca ti-a scris cineva pe topicul lui Trans Cristina de pe Budapesta si te intreaba daca mai vrei sa mergi la bulani...doar ca gagicul a zis ca nu primeste balene supraponderale si trecute de 45 primaveri :( , pare rau pentru tine 4
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 esti mai prost decat varu'. Vezi ca ti-a scris cineva pe topicul lui Trans Cristina de pe Budapesta si te intreaba daca mai vrei sa mergi la bulani...doar ca gagicul a zis ca nu primeste balene supraponderale si trecute de 45 primaveri :( , pare rau pentru tineHopaaaa! Citești topicul ăla? Ești bulan, care va să zică!Prost te-a mai făcut! 1 5
Vizitator sarpe-incaltat Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Hopaaaa! Citești topicul ăla? Ești bulan, care va să zică!Prost te-a mai făcut!Da du-te pe topicul ala si lasa topicul fetei bulangiule rujat. Chiar esti atat de retardat si continui ca un descreierat pe toate topicele? Mai ia o pauza da-te-n plm de mos senil 8
Vizitator sarpe-incaltat Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Hopaaaa! Citești topicul ăla? Ești bulan, care va să zică!Prost te-a mai făcut!Dublu post 5
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 20, 2019 Hopaaaa! Citești topicul ăla? Ești bulan, care va să zică!Prost te-a mai făcut! ce pizda matii' vrei ca nu inteleg ? de ce continui circul balamutule ?!? Da du-te pe topicul ala si lasa topicul fetei bulangiule rujat. Chiar esti atat de retardat si continui ca un descreierat pe toate topicele? Mai ia o pauza da-te-n plm de mos senile tampit frate, pe bune iti zic, are interes sa strice topicul fetei 6
alexa26 Reputație: 5848 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 Ba ia gata cu cearta..ca acum incep iar sa imi bag pe aici si sa va injur si nu vreau asta..nu vreau sa dau 450 lei ca sa va inchid topicul dupa ce va fac de tot circul,fara drept la replica din cauza lacatelului pe care o sa il pun pe topic.Nu mai poate omu sa munceasca linistit ca veniti tac pac sa va injurati intre voi ca sa faceti spam non stop.Va rog cu frumosul sa incetati. 10
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2019 Dublu postDublu prost, corect! Prostule!ce pizda matii' vrei ca nu inteleg ? de ce continui circul balamutule ?!? e tampit frate, pe bune iti zic, are interes sa strice topicul feteiVoi de ce continuați, dacă țineți atât la topicul fetei? Adică, tu de ce continui, măi hahalero?Ba ia gata cu cearta..ca acum incep iar sa imi bag pe aici si sa va injur si nu vreau asta..nu vreau sa dau 450 lei ca sa va inchid topicul dupa ce va fac de tot circul,fara drept la replica din cauza lacatelului pe care o sa il pun pe topic.Nu mai poate omu sa munceasca linistit ca veniti tac pac sa va injurati intre voi ca sa faceti spam non stop.Va rog cu frumosul sa incetati.Ai dreptate, tigroaico! Nu poate omul să facă un comentariu, că sar clonele. 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum