Sari la conținut

Bruneta de top 0747792803

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna dimineata dragilor! Din pacate alaltaieri seara atat eu cat si colega mea,am facut o toxiinfectie alimentara severa,iar ieri am fost amandoua la spital.

Ne cerem scuze celor carora au fost programati si nu am putut onora intalnirile,cat si celor carora nu le-am raspuns la telefon.

Vom reveni luni :*

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

Da ce ati mancat :)

Buna dimineata dragilor! Din pacate alaltaieri seara atat eu cat si colega mea,am facut o toxiinfectie alimentara severa,iar ieri am fost amandoua la spital.
Ne cerem scuze celor carora au fost programati si nu am putut onora intalnirile,cat si celor carora nu le-am raspuns la telefon.

Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:Brasov

insanatosire grabnica!
Link spre comentariu
  • Super Premium

insanatosire grabnica!
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Nu ca zic da spun, mancarea vegana/vegetariana - the best !

Acum, fiecare mananca ce-i place.

Sau, ma rog, ceea ce crede ca-i place... ! :)

Da, da, știm, cunoaștem,

Veganii sunt sunt super oameni, și mâncarea lor este venită din grădina Edenlui.

Fix pe Nimfomane credeam că scap de Voi, da ați ajuns și aici până la urmă.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Da, da, știm, cunoaștem,

Veganii sunt sunt super oameni, și mâncarea lor este venită din grădina Edenlui.

Fix pe Nimfomane credeam că scap de Voi, da ați ajuns și aici până la urmă.

Am zis fiecare mananca ceea ce doreste. 

Si eu mai mananc din cand in cand produse din carne. Mai ales cand altceva nu este de mancare sau cand sunt oaspetele diferitelor popoare de pe Terra, pentru ca nu vreau sa jignesc gazdele si sunt si curios. 

Doar ca, pentru mine, nu e acelasi lucru un gratar din vitel cu un bors de sarpe in Singapore sau cu o furnica gigant la gratar in Bangkok. :) Si nici cu o portie de placinta cu orez si surimi din Tokyo. ;)

Link spre comentariu

Am zis fiecare mananca ceea ce doreste.

Si eu mai mananc din cand in cand produse din carne. Mai ales cand altceva nu este de mancare sau cand sunt oaspetele diferitelor popoare de pe Terra, pentru ca nu vreau sa jignesc gazdele si sunt si curios.

Doar ca, pentru mine, nu e acelasi lucru un gratar din vitel cu un bors de sarpe in Singapore sau cu o furnica gigant la gratar in Bangkok. :) Si nici cu o portie de placinta cu orez si surimi din Tokyo. ;)

Da.

Ăsta e Veganismul modern.

Într-o strânsă legătură cu o doză de Snobism, și fără o legătură cu motivul "tradițional " al Veganismului, care s-a născut din motive/cauze Spirituale.

E de bonton acum să spui că nu mănânci Carne.

Gogule, vițelul ăla a murit alături șarpe, în Singapore, ca să îl mănânci tu și să îl caci a doua zi, 2 ființe vii, 2 creaturi au murit, ca să bagi tu pe maț, și să epatezi pe Nimfomane.

E fix același lucru cu Sarmalele făcute în Fierbinți, de Aspirina, pentru petrecere lu Bobiță.

La nivel ideologic, o ființă a murit, un suflet a fost sacrificat pentru plăcerea ta culinară.

Nu contează că a fost la Singapore, Cannes, Saint Tropez sau Băicoi, Sulina, Tecuci.

Animalul a murit, să îl mănânci tu.

Tare superiori mai sunteți bă Veganilor

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sus
  • Oras:sus

Da.

Ăsta e Veganismul modern.

Într-o strânsă legătură cu o doză de Snobism, și fără o legătură cu motivul "tradițional " al Veganismului, care s-a născut din motive/cauze Spirituale.

E de bonton acum să spui că nu mănânci Carne.

Gogule, vițelul ăla a murit alături șarpe, în Singapore, ca să îl mănânci tu și să îl caci a doua zi, 2 ființe vii, 2 creaturi au murit, ca să bagi tu pe maț, și să epatezi pe Nimfomane.

E fix același lucru cu Sarmalele făcute în Fierbinți, de Aspirina, pentru petrecere lu Bobiță.

La nivel ideologic, o ființă a murit, un suflet a fost sacrificat pentru plăcerea ta culinară.

Nu contează că a fost la Singapore, Cannes, Saint Tropez sau Băicoi, Sulina, Tecuci.

Animalul a murit, să îl mănânci tu.

Tare superiori mai sunteți bă Veganilor

Nu mai bate campii pe topicele fetelor  :no2

Sanatate Alexa26 tie si colegei . Regim si odihna sunt recomandate in asemenea situatii   :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...