iditarod Reputație: 7 Postat Mai 23, 2020 Oras:Sighet Oras:Sighet Postat Mai 23, 2020 foarte interesantă și picantă combinația Alexa26/Aida, la fel de dulce precum Alexa26/SweetMayapricelessCe se mai aude de SweetMaya? Alexa, ce ne spui? Pe cand un duo din nou cu Maya?
alexa26 Reputație: 5853 Postat Mai 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2020 Niciodata 1
yellow_raven Reputație: 125 Postat Mai 23, 2020 Oras:nu am Oras:nu am Postat Mai 23, 2020 Buna ziua! Stiu, stiu, cont nou, ori sunt peste , ori sunt draga de Alexa, care are nevoie de reclama și își lasa recenzii singure. Nici una, nici alta. In primul rand, aceasta superba făptură , nu are cum sa treacă fără sa ii las o recenzie, prima, a mea , deși am fost la multe fete de pe forum, si cu aceasta ocazie ii aplaud pe cei serioși, de pe acest forum! Dar sa trecem la ale noastre. Cu Alexa am încercat sa ne mai întâlnim dar niciodată cu noroc, pana miercuro seara. Programare facuta prin wapp, totul a decurs foarte bine, confirmare în ziua respectiva, ajung, interfon, urc , iar de aici se schimba situația! Îmi deschide ușa, intru, o vad, si rămân mut, chipul cel puțin pe mine m-a vrăjit iar în completarea acestuia vine corpul, care e "bun rau" . Ma invita în camera de lucru, un suc, o tigara, si am început sa glumim pe diverse teme, Alexa mi se pare cea mai open mind, and smart , dintre toate. In tot acest timp ma uitam la ea , era intr o lenjerie neagra, sanii abia ca mai puteau sta în decolteu, ii admiram buzele, i am spus ca are buze misto, iar ea îmi replica : "stai sa vezi cum se vad pe pula ". Pai hai sa vad, ma cer la dus , revin în camera unde începe dezmățul. Începem cu FK , transformat în DFK în picioare , ii sarut sanii, ne mutam în pat FK again, iar Alexa coboară ușor la John. Doamne! A fost un oral demențial, nu sunt eu mare fan oraluri, dar al ei .. a fost foarte bun, mai ales când se uita la tine, iti da knock out! Am cerut un 69 , în care am descoperit o "capsunica" (stii de ce ii spun asa :))) ) foarte curata, cu un miros superb, pe care am lins o mult și cu pofta, însă nu am mai rezistat mult în aceasta poziție și am capitulat tot în gura Alexei, care nu a plecat imediat la baie, ci a mai continuat preț de câteva secunde! Întors de la baie, eu încă întins în pat , epuizat, o vad și luam o pauza de o tigara, câteva discuții, hop la dus și reluam. Intru in camera, era intinsa in pat , încep sa o sărut și sa cobor jos, ea ii ofer și ei o placere, doar ei. Si cred ca am facut o, începuse sa tremure putin, si sa geama destul de fain, am stat acolo timp de 5 minute, iar apoi am cerut un preze , si am pătruns o in misionar, în timp ce limbile noastre erau împreunate. Foarte tare, te trage în ea, e cu tine acolo. Rog sa trecem pe la spate, iar aici, e grav, un cur numai bun de dat în el , când ușor, când tare, gemetele ei se auzeau din ce în ce mai tare, o las pe burta și începem si asa câteva minute, după care trecem în LOT, unde ba ma fute ea, ba eu, ba ea, nu mai știam nici noi. O rog sa scoată preze si sa termine cu oralul acela superb , însă epuizat fiind, nu a mai venit a doua finalizare si nici nu am lasat o sa se chinuie. Am mai stat la o tigara, un dialog, am cunoscut o si pe colega ei Aida. Dus, îmbrăcat, si promisiunea ca ne revedem, urmata de un sărut de final. Eu unul îmi fac abonament! Nu dau note, tipa pentru mine e The best!! Iti mulțumesc Alexa! Ma bucur ca ti ai amanat plecarea ! :)))) Nu-ti face griji, Alexa nu are nevoie sa isi faca reclama singura ;)
kkkros10 Reputație: 1 Postat Mai 24, 2020 Postat Mai 24, 2020 Buna Alexa. Se poate o poza cu pasaricaðŸ˜??
greuceanul Reputație: 50 Postat Mai 24, 2020 Oras:Dev-Null Oras:Dev-Null Postat Mai 24, 2020 Un nr de tel?
yellow_raven Reputație: 125 Postat Mai 24, 2020 Oras:nu am Oras:nu am Postat Mai 24, 2020 Un nr de tel?E chiar in titlul topicului
alexa26 Reputație: 5853 Postat Mai 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2020 Buna dragilor :* Voi mai fi disponibila in Bucuresti inecpand cu maine(miercuri) si pana sambata inclusiv, apoi voi lipsi o perioada.Va pup si va astept cu drag :*
baiatdotat93 Reputație: 14 Postat Mai 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2020 mai lucreaza ?
alexa26 Reputație: 5853 Postat Mai 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2020 Da,pana sambata :))
alexa26 Reputație: 5853 Postat Mai 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2020 La revedere dragilor :*Nu stiu cand voi reveni,insa voi anunta aici :*Va pup si va imbratisez cu drag! 1
filipescuandrei Reputație: 6 Postat Iunie 4, 2020 Postat Iunie 4, 2020 Buna, Alexa, In ce tara vei lucra? Pentru cei ce locuim prin Europa, poate unii au noroc sa te intalneasca :). Cu drag,Andrei
alexa26 Reputație: 5853 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2020 Buna Andrei :)Voi fi in Anglia,mai exact in Londra :*
kkkros10 Reputație: 1 Postat Iunie 5, 2020 Postat Iunie 5, 2020 Buna Alexa. As vrea sa te vad in Londra. Un nr de telefon. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜â™¥ï¸
mario83 Reputație: -387 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2020 Buna Andrei :)Voi fi in Anglia,mai exact in Londra :*Multa bafta, sa ai parte numai de puli cu multi pounds! 1 2
paul_no1 Reputație: 2 Postat Iunie 6, 2020 Postat Iunie 6, 2020 Pentru cei care deja sunt acolo pe ce site te putem gasi ?
popescu cc Reputație: 1 Postat Iunie 12, 2020 Postat Iunie 12, 2020 Daca esti la Londra rasp.la acelasi nr tel?
corexteam Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2020 Postat Iunie 24, 2020 Buna Andrei :)Voi fi in Anglia,mai exact in Londra :*Buna Alexa, Am vazut un anunt cu pozele tale pe un site din Viena. O sa stau doua zile aici si mi-ar face placere sa te cunosc.Astept cu interes un raspuna de la tine. Multumesc anticipat!
alexa26 Reputație: 5853 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2020 buna corexteam,ai putea te rog sa imi dai un link către profilul acela?Eu nu sunt in Viena,deci pozele imi sunt furate.As aprecia :* 1
g.neagu86 Reputație: 5 Postat Iulie 1, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 1, 2020 Buna, Alexa! Cand revii in București?
corexteam Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 buna corexteam,ai putea te rog sa imi dai un link către profilul acela?Eu nu sunt in Viena,deci pozele imi sunt furate.As aprecia :*Buna Alexa, Pozele apareau acum o saptamana pe site-ul booksusi.com. Am verificat acum si se pare ca au fost sterse. In caz ca le mai gasesc pe undeva revin cu un link. Zi frumoasa!
alexa26 Reputație: 5853 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2020 Mulțumesc frumos :* 1
paul_no1 Reputație: 2 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Buna, Alexa! Cand revii in București?Da Alexa cand reviii, te vrem inapoi !!!
alexa26 Reputație: 5853 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2020 Buna,nu stiu cand revin,sunt plecata rin tara momentan .Voi anunta aici cand ma intorc :*Va pup si va imbratisez cu drag :inlovee 1
brett8 Reputație: -51 Postat Iulie 3, 2020 Oras:w Oras:w Postat Iulie 3, 2020 Voi anunta aici cand ma intorc :* Sa anunti cu o saptamana inainte!
kkkros10 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Buna Alexa. Daca esti in Londra,as vrea sa te cunosc.☺️☺️Cum te pot vedea????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum