Sari la conținut

Bruneta de top 0747792803

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
La 27.07.2023 la 20:46, witcher a spus:

Nici aparatul nu a mai știut unde să focalizeze ... pe ochi ? pe buze ? pe sâni ? 😍

Să-l înțelegem și pe el 😇

❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Buna dragilor :*

In perioada 9-15 august voi lipsi.🙈🙈

Pana atunci, sunt disponibila in fiecare zi de la 14:00 la 21:00.

Va rog sa imi specificati in mesaje pana cand va pot raspunde,ca daca trece chiar si 30 minute,eu nu mai scriu inapoi,ca sa nu va fac probleme.

Va pup si va imbratisez cu drag😘🤗❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
La 01.08.2023 la 15:37, alexa26 a spus:

In perioada 9-15 august voi lipsi.🙈🙈

Pana atunci, sunt disponibila in fiecare zi de la 14:00 la 21:00.

Va rog sa imi specificati in mesaje pana cand va pot raspunde,ca daca trece chiar si 30 minute,eu nu mai scriu inapoi,ca sa nu va fac probleme.

Va pup si va imbratisez cu drag😘🤗❤️

Buna, doresc sa îmi fac și eu o programare la tine, astăzi sau mâine. Multumesc.

Link spre comentariu

Am reușit si eu sa ajung la Alexa dupa mai bine de 1 an de  incercari sporadice...

Ca sumar, mie mi-a plăcut ca stie sa spargă gheața si are inițiativă. Servicii f ok ( desi la normal nu a durat prea mult, trebuie sa revin pt aprofundare), in special oralul unde se vede experiența.

Păcat ca nu mai intra împreună cu Aida.

Link spre comentariu

M-am intors si sunt disponibila in fiecare zi intre orele 14:00-21:00.

Voi fi pana pe data de 31 august(inclusiv) apoi voi lipsi o perioada.❤️❤️

Va pup si va imbratisez cu drag 🤗🤗🤗🤗

Link spre comentariu

Va salut!

Am facut "greseala" sa o vizitez pentru prima data pe Alexa, Miercuri seara, pe la ora 19. 

Baieti, mergeti pregatiti psihic. Imediat ce deschide usa si o vedeti pentru prima oara, riscati sa ramaneti paralizati. Alexa nu este o fata frumoasa, ci o femeie de-a dreptul superba. M-am balbait putin cand am salutat-o, si in minutul cat a fost plecata sa imi aduca o apa, mi-am dat o palma si m-am scuturat putin sa imi revin.

O bruneta perfecta, inalta, sani augmentati superbi, posterior bombat si tare, fizic fit, cu forme ce rar vezi pe lumea asta si un zambet ce "dauneaza grav sanatatii", daca il privesti indelung.

Am stat de vorba primele 25 min, am glumit, am ras, am folosit timpul in mod util pentru a ne cunoaste si destinde, spargand orice bariera si retinere pentru ce se va fi intamplat in restul orei. M-am autoinvitat la dus, am primit un prosop curat si mi-am vazut de treaba.

Revenind in camera, o vad, si sincer nu stiu de unde sa incep. Ne asezam in pat, ne sarutam, ne atingem, ne incingem - sau cel putin eu :) - dupa care inaintam catre oral. Un ON de toata frumusetea, si o priveliste superba cand te atinteste cu privirea in timp ce se joaca cu ea. Ii cer sa facem 69. Nu puteam sa ma satur de priveliste si de posteriorul ei rotund, tare, perfect!

Trecem la NP, ea deasupra, sportiv, gemete placute, priveliste rupta din rai. Eu deasupra, incep incet, dupa care incerc sa fiu la fel de sportiv, insa nici pe departe la acelasi nivel cu Alexa. Priviri in ochi, atingeri, sarutari mereu prezente, gemete, si o finalizare puternica in prezervativ.

Spalat, multumit si plecat, parca renascut dupa experienta.

Alexa este o prezenta foarte placuta, vorbareata, ii place sa rada, sa aduca umorul in discutii si apreciaza umorul din partea celor ce o viziteaza. Pe langa faptul ca ea in sine lumineaza scurtul timp pe care il petreci in compania ei, zambetul face interactiunea inzecit mai memorabila.

Iti multumesc frumos Alexa pentru o intalnire extraordinara. Mi-a facut mare placere sa te cunosc, si abia astept sa ne revedem, cat mai curand. O sa ma pun pe slabit ca sa tin pasul mai bine cu tine :D.

Te pup,

Alex

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

La 08.09.2023 la 18:11, alexdrag a spus:

Va salut!

Am facut "greseala" sa o vizitez pentru prima data pe Alexa, Miercuri seara, pe la ora 19. 

Baieti, mergeti pregatiti psihic. Imediat ce deschide usa si o vedeti pentru prima oara, riscati sa ramaneti paralizati. Alexa nu este o fata frumoasa, ci o femeie de-a dreptul superba. M-am balbait putin cand am salutat-o, si in minutul cat a fost plecata sa imi aduca o apa, mi-am dat o palma si m-am scuturat putin sa imi revin.

O bruneta perfecta, inalta, sani augmentati superbi, posterior bombat si tare, fizic fit, cu forme ce rar vezi pe lumea asta si un zambet ce "dauneaza grav sanatatii", daca il privesti indelung.

Am stat de vorba primele 25 min, am glumit, am ras, am folosit timpul in mod util pentru a ne cunoaste si destinde, spargand orice bariera si retinere pentru ce se va fi intamplat in restul orei. M-am autoinvitat la dus, am primit un prosop curat si mi-am vazut de treaba.

Revenind in camera, o vad, si sincer nu stiu de unde sa incep. Ne asezam in pat, ne sarutam, ne atingem, ne incingem - sau cel putin eu :) - dupa care inaintam catre oral. Un ON de toata frumusetea, si o priveliste superba cand te atinteste cu privirea in timp ce se joaca cu ea. Ii cer sa facem 69. Nu puteam sa ma satur de priveliste si de posteriorul ei rotund, tare, perfect!

Trecem la NP, ea deasupra, sportiv, gemete placute, priveliste rupta din rai. Eu deasupra, incep incet, dupa care incerc sa fiu la fel de sportiv, insa nici pe departe la acelasi nivel cu Alexa. Priviri in ochi, atingeri, sarutari mereu prezente, gemete, si o finalizare puternica in prezervativ.

Spalat, multumit si plecat, parca renascut dupa experienta.

Alexa este o prezenta foarte placuta, vorbareata, ii place sa rada, sa aduca umorul in discutii si apreciaza umorul din partea celor ce o viziteaza. Pe langa faptul ca ea in sine lumineaza scurtul timp pe care il petreci in compania ei, zambetul face interactiunea inzecit mai memorabila.

Iti multumesc frumos Alexa pentru o intalnire extraordinara. Mi-a facut mare placere sa te cunosc, si abia astept sa ne revedem, cat mai curand. O sa ma pun pe slabit ca sa tin pasul mai bine cu tine :D.

Te pup,

Alex

Iti multumesc pentru aceste cuvinte frumoase, Alex ! ❤️❤️

A fost o placere si din partea mea 🥰

Te mai astept cu drag,oricand doresti tu ❤️❤️

Te pup si te imbratisez 😘😘😘😘❤️❤️❤️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...