exilat Reputație: 19 Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 Acum 7 ore, alexa26 a spus: Bună seara Dragilor, am vizitat-o și o pe doamna in cauză. Nu are rost sa etalez nici o recenzie, mulți ați făcut-o deja, și nu mai este loc pentru comentarii Nu vreau decât să-i mulțumesc pentru primirea oferită, este de miliarde Mulțumesc frumos pentru momentele unice acordate💋💋 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Ianuarie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11 La 06.01.2024 la 19:16, exilat a spus: Bună seara Dragilor, am vizitat-o și o pe doamna in cauză. Nu are rost sa etalez nici o recenzie, mulți ați făcut-o deja, și nu mai este loc pentru comentarii Nu vreau decât să-i mulțumesc pentru primirea oferită, este de miliarde Mulțumesc frumos pentru momentele unice acordate💋💋 Iti multumesc si eu ,dragul meu ❤️❤️ Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Ianuarie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11 1 20 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Ianuarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16 1 1 13 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 167 Postat Ianuarie 16 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Ianuarie 16 Acum 10 minute, alexa26 a spus: Jur ești nr 1 la testare si la top te apropii de lux bravo 🔝😋😘👅 1 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 167 Postat Ianuarie 16 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Ianuarie 16 Chiar acum, Greucea a spus: Jur ești nr 1 la testare si la top te apropii de lux bravo 🔝😋😘👅 Esti si frumoasă ai si corp ești TOP păcat ca nu prea răspunzi pe Watssap Link spre comentariu
dragosalex92 Reputație: 27 Postat Ianuarie 16 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 16 1 oră în urmă, alexa26 a spus: ce iti mai place cu ea in gura , daca o luai pe toata nu m-ai iesea poza , e bine si asa 😛 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 167 Postat Ianuarie 16 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Ianuarie 16 Acum 42 minute, dragosalex92 a spus: ce iti mai place cu ea in gura , daca o luai pe toata nu m-ai iesea poza , e bine si asa 😛 😂următoarea o sa fie cum zici tu nu-i așa Alexa😚🔝👍 Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Ianuarie 16 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Ianuarie 16 Acum 1 oră, dragosalex92 a spus: ce iti mai place cu ea in gura , daca o ii pe toata nu m-ai iesea poza , e bine si asa 😛 Ii place sau nu doar dumnezeu stie Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Ianuarie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17 3 17 Link spre comentariu
coco.s Reputație: 2 Postat Ianuarie 17 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 17 Acum 2 ore, alexa26 a spus: Zeița frumuseții in persoana,te pup 😘 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4020 Postat Ianuarie 17 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 17 On 1/16/2024 at 1:20 PM, alexa26 said: cu gust de mar copt si cu scortisoara, cred ca ai ales de data asta 1 Link spre comentariu
ionut_rs Reputație: 2397 Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Va salut, am trecut si eu pe la domnisoara Alexa, o tipa frumoasa si buna rau cu niste ochi patrunzatori 😘😘. Programarea facuta prin mesaje, comfirmata cu 1h inainte de ora stabilita, locatia pe bd Unirii dotata cu tot ce e nevoie. Alexa m-a primit in costumatia din poza de mai sus, arata intr-un mare fel❤️, este o tipa amabila, glumeața te face sa te simti bine langa ea💋🥰, eu fiind pe fuga m-am grabit sa merg la dus, intors in camera si-a dat textila jos 😁, are o piele fina si catifelata iti vine sa musti din ea💖, am inceput cu cateva sarutari, dupa s-a pus in genunghi si a inceput nebunia 🤣😁 se pricepe bine de tot la oral a fost cu deep, cu saliva multa, a pus un prezervativ si dai pe la spate,i se vede asa frumos curul potrivit al ei, nici mare nici mic❤️💖, am pompat cateva minute si a venit explozia.Mers la dus spalat si plecat Alexa pt mine e o fata de nota 10+++ cu arata, cum se comporta si ce servicii are😘🥰. Parerea mea ca locul ei e la top, 🏆acum șefu site-ului stie mai bine daca indeplineste conditiile, e doar parerea mea. 🙏 Alexa multumesc pt timpul si respectul acordat 🥰😘. 5 2 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19 La 17.01.2024 la 18:35, ionut_rs a spus: Va salut, am trecut si eu pe la domnisoara Alexa, o tipa frumoasa si buna rau cu niste ochi patrunzatori 😘😘. Programarea facuta prin mesaje, comfirmata cu 1h inainte de ora stabilita, locatia pe bd Unirii dotata cu tot ce e nevoie. Alexa m-a primit in costumatia din poza de mai sus, arata intr-un mare fel❤️, este o tipa amabila, glumeața te face sa te simti bine langa ea💋🥰, eu fiind pe fuga m-am grabit sa merg la dus, intors in camera si-a dat textila jos 😁, are o piele fina si catifelata iti vine sa musti din ea💖, am inceput cu cateva sarutari, dupa s-a pus in genunghi si a inceput nebunia 🤣😁 se pricepe bine de tot la oral a fost cu deep, cu saliva multa, a pus un prezervativ si dai pe la spate,i se vede asa frumos curul potrivit al ei, nici mare nici mic❤️💖, am pompat cateva minute si a venit explozia.Mers la dus spalat si plecat Alexa pt mine e o fata de nota 10+++ cu arata, cum se comporta si ce servicii are😘🥰. Parerea mea ca locul ei e la top, 🏆acum șefu site-ului stie mai bine daca indeplineste conditiile, e doar parerea mea. 🙏 Alexa multumesc pt timpul si respectul acordat 🥰😘. Te pup si eu si sper sa ne revedem curand 🤗🤗😘😘😘 1 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Ianuarie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 22 2 19 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Ianuarie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31 Buna dragilor Din pricina unui deces in familie a trebuit sa lipsesc cateva zile,dar m-am intors si sunt disponibila de astazi ❤️ Va pup si va astept cu drag ❤️🤗🥰 3 2 Link spre comentariu
inkaddict Reputație: 145 Postat Ianuarie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31 4 hours ago, alexa26 said: Buna dragilor Din pricina unui deces in familie a trebuit sa lipsesc cateva zile,dar m-am intors si sunt disponibila de astazi ❤️ Va pup si va astept cu drag ❤️🤗🥰 Condoleante Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Februarie 1 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 1 Acum 17 ore, alexa26 a spus: Buna dragilor Din pricina unui deces in familie a trebuit sa lipsesc cateva zile,dar m-am intors si sunt disponibila de astazi ❤️ Va pup si va astept cu drag ❤️🤗🥰 Imi pare rau🙄 Condoleanțe Alexa. 1 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Februarie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2 Va mulțumesc pentru gandurile bune transmise atat aici cat si in privat ❤️❤️❤️ Va pup si va imbratisez cu drag 😘🤗🤗 1 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 167 Postat Februarie 2 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Februarie 2 Acum 5 minute, alexa26 a spus: Va mulțumesc pentru gandurile bune transmise atat aici cat si in privat ❤️❤️❤️ Va pup si va imbratisez cu drag 😘🤗🤗 Condoleanțe si multă putere să treci cu bine peste🙏Știu ca tu ești o păpușă frumoasă și puternică 🔝👍 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Februarie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2 Acum 7 minute, Greucea a spus: Condoleanțe si multă putere să treci cu bine peste🙏Știu ca tu ești o păpușă frumoasă și puternică 🔝👍 Mulțumesc frumos ❤️ Link spre comentariu
Greucea Reputație: 167 Postat Februarie 2 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Februarie 2 Acum 2 minute, alexa26 a spus: Mulțumesc frumos ❤️ Cu plăcere!Maine ești?Si programul te rog dacă lucrezi🔝😚 1 Link spre comentariu
danutz111 Reputație: 7 Postat Februarie 3 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Februarie 3 Condoleanțe!!!! 1 Link spre comentariu
alexa26 Reputație: 5846 Postat Februarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5 Buna dragilor De maine ne vom vedea in noua mea locatie de pe Bd.Burebista 😍😍😍 Programul meu va fi zilnic intre orele 14:00-21:00. Preturile sunt aceleasi: 300 o finalizare,maxim 30 min DTD, 500 o ora, doua finalizari DTD. NU mai fac programari in avans,ci doar in ziua in curs. Va pup si va imbratisez cu drag 😘🤗❤️ 1 1 Link spre comentariu
exilat Reputație: 19 Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Bună Azi ești disponibilă? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum