lancasterr Reputație: -5 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 Eu nu m as supara daca mi ai raspunde
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 17, 2018 Da primesc virginia,sa aiba peste 18 ani
Membru Premium only-me Reputație: 17148 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 17, 2018 Da primesc virginia,sa aiba peste 18 aniAtunci vezi ca vin si io!😘 9
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 17, 2018 Haidiiii:*
giovanni Reputație: 527 Postat Iunie 17, 2018 Oras:departe Oras:departe Postat Iunie 17, 2018 Ce jucării ai?Putem sa le vedem și noi?
bondarulshef Reputație: 26 Postat Iunie 18, 2018 Telefon: Adrian Oras:England Telefon: Adrian Oras:England Postat Iunie 18, 2018 gheisha de pe coapsa dreapata face tot...imi plac femeile cu tatuaje....
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 18, 2018 Buna ziuaaa💜Programari wp/sms 💕💜🎀 7
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 18, 2018 Pupici cu lipici
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 19, 2018 Disponibila 💜Programari prin wp/smsPupiiiii🎀🎀🎀 6
apollodorus Reputație: 26 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Atena Oras:Atena Postat Iunie 19, 2018 Faci discount la studenti? /s :laugh2 :laugh2 :laugh2
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 19, 2018 Accept si bonuri de masa 😂😂ðŸ˜ðŸ˜ 2
apollodorus Reputație: 26 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Atena Oras:Atena Postat Iunie 19, 2018 Am ramas fara tichete luna asta. Ce zici de cateva borcane de zacusca? :blushing2 1
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 19, 2018 Accept si bonuri de masa 😂😂ðŸ˜ðŸ˜Te scot la mec pe bonuri daca vrei și apoi ne dăm in gărgărițe în orășelul copiilor. 8 3
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 19, 2018 Numai daca imi iei si happy meal:)) 3
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 19, 2018 Normaal. 6 3
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 19, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 19, 2018 Niste aripioare picante da la Dristor de la Mc nu vreti? Va ia Nicu pachetele cate vreti.In 2 saptamani il vedeti sef de paza la Mc :))))
apollodorus Reputație: 26 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Atena Oras:Atena Postat Iunie 19, 2018 Ba boss, nu o du la Mc. Ce dreacu, vrei sa se ingrase? Noi ce facem dupa?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22553 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 20, 2018 Va salut. Deunazi , m-am vazut si eu cu Lorena.Programare efectuata prin sms si intarziata destul de mult , dar respectata finalmente.Locatia - Unirii 63 , apartament spatios , curat , aerisit, baie dotata cu geluri de dus , multe cam goale , prosop curat - nota 8.Lorena arata bine: pozele sunt reale , frumusica la fata ( strungareata de mare efect ) , corp superb , slim , picioare frumoase, iar sanii sunt absolut superbi : mari, fermi si naturali, piesa de rezistenta fara discutie.Dupa dusul meu de improspatare ( Lorena nu a facut dus , dar era curata ) , a urmat o acțiune banala.FK slab si neintretinut, ceva cunni din partea mea, gemete false , un oral nepro din partea ei , nu foarte convingător, ajutat de mana , ia ceva mai mult de capul pulii in gura , fara DT , fara atentie la adiacente, ceva priviri la supt.Am montat un cauciuc si am trecut direct la anal.Aici a fost ok , stramta , senzatii misto , pompat scurt , finalizat si plecat.Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 9 , detaliat mai sus. Fata e futabila clar.Oral - intre 5-6 , fara presiune , fara Deep , scurt si ca timp si ca intensitate. Normal - nu am facut , nu pot nota.Anal - 9 , bun , adanc , curat.Igiena - 10, curata.GFE - 8 , FK slab spre inexistent , amabila cat e necesar.Am bifat un fut de serviciu, cu o fata buna de pula , insa fara veleitati.Halat - 250 RON, timp 25 min d-t-d., o finalizare inclusa.Personal , nu gasesc motive pentru a reveni.Daca vreti sa futeti o fata frumusica si buna de pula , puteti incerca , dar sa nu va asteptati la ceva memorabil.O zi buna va doresc! 17
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iunie 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 20, 2018 250 o finalizare..nu e ceva gresit il.pupparo
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 250 o finalizare..nu e ceva gresit il.pupparo Presupun ca e o intrebare si iti raspund eu: fata are 150 finalizarea, dar daca vrei sa i-o strecori si in cur mai bagi o albastra.Deci, total 250. 2 3
Membru Premium only-me Reputație: 17148 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 20, 2018 Va salut. Deunazi , m-am vazut si eu cu Lorena.Programare efectuata prin sms si intarziata destul de mult , dar respectata finalmente.Locatia - Unirii 63 , apartament spatios , curat , aerisit, baie dotata cu geluri de dus , multe cam goale , prosop curat - nota 8.Lorena arata bine: pozele sunt reale , frumusica la fata ( strungareata de mare efect ) , corp superb , slim , picioare frumoase, iar sanii sunt absolut superbi : mari, fermi si naturali, piesa de rezistenta fara discutie.Dupa dusul meu de improspatare ( Lorena nu a facut dus , dar era curata ) , a urmat o acțiune banala.FK slab si neintretinut, ceva cunni din partea mea, gemete false , un oral nepro din partea ei , nu foarte convingător, ajutat de mana , ia ceva mai mult de capul pulii in gura , fara DT , fara atentie la adiacente, ceva priviri la supt.Am montat un cauciuc si am trecut direct la anal.Aici a fost ok , stramta , senzatii misto , pompat scurt , finalizat si plecat.Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 9 , detaliat mai sus. Fata e futabila clar.Oral - intre 5-6 , fara presiune , fara Deep , scurt si ca timp si ca intensitate. Normal - nu am facut , nu pot nota.Anal - 9 , bun , adanc , curat.Igiena - 10, curata.GFE - 8 , FK slab spre inexistent , amabila cat e necesar.Am bifat un fut de serviciu, cu o fata buna de pula , insa fara veleitati.Halat - 250 RON, timp 25 min d-t-d., o finalizare inclusa.Personal , nu gasesc motive pentru a reveni.Daca vreti sa futeti o fata frumusica si buna de pula , puteti incerca , dar sa nu va asteptati la ceva memorabil.O zi buna va doresc!C s f daca ii stai capu la invitația lu sangre😂😂😂😂Ieri am vrut sa ma prog la ea dar nu ne-am potrivit ca ora,acu...zic pass si ii dau ban pe lista mea.Zi buna!! 8
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 20, 2018 🎀disponibila🎀💜programari sms/wpp💜 2
Membru Premium il pupparo Reputație: 22553 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 20, 2018 Salut Andrei. Fratele George a raspuns in locul meu. Este asa cum a precizat el. 9
7uuupp Reputație: 4774 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 250 o finalizare..nu e ceva gresit il.pupparoNu e gresit...e 150 fin Oral si normal plus 100 anal.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum