Sari la conținut

saptamana in Bucuresti 0753337287

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

150/300

stirbei voda

+50 lei cim

pff..

Postat

Noua nu e sigur ca am numarul in telefon de cel putin o luna doua. Am si unele rezerve in ce privește atitudinea. Asta daca nu e numar dat de manager, caz in care iar nu e prea bine.

• Oras:Bucuresti
Postat

Stirbei voda nr4

150f

300h

Sex o si n, cuni,69...div fantezii

Daca doriti si cANAL extra 100 lei si morcovul intra la storcator :)

Nu m.am potrivit cu ea la programari...mda domne are multe programari. Full femeia.

Postat

am fost eu. poate trece la testate

programare amanata, a 2a versiune respectata - ok

locatia pe stirbey, langa Luterana, intr-un bloc 1960. baia f mica si dar cu apa calda, ceva geluri, prosop curat si uscat. pat care cam scartaie, dar curatel fara probleme 8

ea - o tipa inaltuta (pe tocuri se ducea peste 180) cu o silueta frumoasa, forma de clepsidra. picioare frumoase 9, fund si bazin mai maricel, dar binisor proportionat 8, fund sexi 9, pasa curata, rasa, stramta si umezindu-se natural 9, tate cam micute 8, la fata draguta 8-9. o aratare misto, despre care ai zice hai s-o fut bine! 8-9 are in jur de 30 de ani, pe care ii duce binisor

prestatia a inceput cu ON  in care a luat-o cam pe toata, a supt cu presiune si convingere, dar fara variatii de presiune, de viteza, fara fitzosenii, fara atentii la oo... am pus preze si am trecut la NP

NP in misionar ca sa o vad, apoi lingurita, apoi din lateral, e stramta, se umezeste, scoate si ceva sunete placute/flatante... cand am simtit ca ma apropii de final, am scos preze si am pus-o sa mai suga 1 min pt CIM 

a mers la baie sa imi lase mostenitorii, si cam asta a fost.

ON 8 (bunicel, CIM)

NP 8-9

halatul 150 nr + 50 CIM = 200 ron pt aprox 30 min / 1 fin cu CIM

destul de ok, o varianta de luat in calcul.

poate n-ar fi rau sa mai scada vreo 50 dar nu fac eu pretul fetelor

din punctul meu de vedere, poate mai revin, nu e urata, nu presteaza rau, parca la ce ofera ar trebui sa mai reduca pretul...

sa nu uit FK - NU

• Like 7
  • Membru Premium
Postat

Nu arata rau deloc din poze . Sunt reale pozele? Mulțumesc.

Postat

Nu arata rau deloc din poze . Sunt reale pozele? Mulțumesc.

Sunt reale pozele dar bine pozitionate...la modul tipa este bronzata mai are niste tatuaje....sanii sunt mici nr.1 si obositi....la fata are buze subtiri...

este inalta peste 1,75 fara tocuri ....are servici bune ....per total este de nota 7...nu este genul meu dar compenseaza prin servicii ...

• Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

Sunt reale pozele dar bine pozitionate...la modul tipa este bronzata mai are niste tatuaje....sanii sunt mici nr.1 si obositi....la fata are buze subtiri...

este inalta...

jos cum are buzele
Postat

Pffff PLM.... cim 50 lei si anal 100 lei adica pe langa 300 mai punem 150.....100 euro???? Pffff

Daca tine, tine..incearca si fata sa vada cum este piata...

Cu siguranta daca nu se aratau doritori umbla la preturi, dar cum lingai sunt plini si o viziteaza...de ce nu ar lasa preturile astea !

Daca si asta-i de 100 e...a luat-o lumea razna !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...