andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2019 ❤️❤️ 13 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 10 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 10 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 11 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2019 Bună băieți! Azi nu sunt disponibilă, ne vedem săptămâna viitoare. ❤️ 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 10 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 6 1 Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2841 Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 am fost acum o saptamana. programare telefonica respectata, cu ceva discutii si reticente ale tinerei fata de varsta mea. i-am propus (dat fiind ca sunt cam la limita limitei impuse de ea ca varsta) sa ma primeasca pana in tocul usii, iar daca crede ca e mai bine sa nu intru, am sa plec fara sa ma supar. a acceptat si la ora convenita m-am prezentat la usa. am fost primit inauntru (multumesc Andreea!), deci am trecut selectia (o iau ca pe un compliment cum ca nu sunt chiar f bosorog)...locul este ok, la romana, intr-un bloc vechiut, dar curat, cu tot ce trebuie, cu camera cu lumina suficienta, papuci, prosop curat, apa calda la dus (greu in anumite blocuri vechi), cu pat ok, mare si curat. nota 9ea, o fata frumusica la fata, cu ochi frumosi, cu chip alungit, cu un zambet rezervat, cu tate mici, dar sfarcuri excitabile, cu corp super slim, fundulet mic si simpatic, picioare subtiri, f frumoase, cu pasa stramta, curata. placuta si in discutie, calma si inteligenta, o tipa de 9+prestatia a fost un numar inceput cu o scurta discutie, cu mangaieri si tachinari, cu pupaturi si pipaituri, care a trecut la NP, in mai multe pozitii, cu ea participand serios, placut, unde am terminat dupa ceva timp. apoi igienizare si din nou de la capat, acum si cu OP, bine facut si temeinic, de un 8 (10 era ON cu cim), apoi din nou NP, cu mai multe pozitii, f fain, chiar daca nu am mai terminat si a doua oara.noteON 8+NP 9+de revenit, mie mi-a placut, pret destul de ok. 300 / 1h / 2 fin 7 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2019 am fost acum o saptamana. programare telefonica respectata, cu ceva discutii si reticente ale tinerei fata de varsta mea. i-am propus (dat fiind ca sunt cam la limita limitei impuse de ea ca varsta) sa ma primeasca pana in tocul usii, iar daca crede ca e mai bine sa nu intru, am sa plec fara sa ma supar. a acceptat si la ora convenita m-am prezentat la usa. am fost primit inauntru (multumesc Andreea!), deci am trecut selectia (o iau ca pe un compliment cum ca nu sunt chiar f bosorog)...locul este ok, la romana, intr-un bloc vechiut, dar curat, cu tot ce trebuie, cu camera cu lumina suficienta, papuci, prosop curat, apa calda la dus (greu in anumite blocuri vechi), cu pat ok, mare si curat. nota 9ea, o fata frumusica la fata, cu ochi frumosi, cu chip alungit, cu un zambet rezervat, cu tate mici, dar sfarcuri excitabile, cu corp super slim, fundulet mic si simpatic, picioare subtiri, f frumoase, cu pasa stramta, curata. placuta si in discutie, calma si inteligenta, o tipa de 9+prestatia a fost un numar inceput cu o scurta discutie, cu mangaieri si tachinari, cu pupaturi si pipaituri, care a trecut la NP, in mai multe pozitii, cu ea participand serios, placut, unde am terminat dupa ceva timp. apoi igienizare si din nou de la capat, acum si cu OP, bine facut si temeinic, de un 8 (10 era ON cu cim), apoi din nou NP, cu mai multe pozitii, f fain, chiar daca nu am mai terminat si a doua oara.noteON 8+NP 9+de revenit, mie mi-a placut, pret destul de ok. 300 / 1h / 2 fin Mulțumesc frumos și te mai aștept cu drag! 😘 2 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4727 Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Mulțumesc frumos și te mai aștept cu drag! 😘Sa vina mai repede sa nu iasă din selecție! Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 8 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 13 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 8 1 Link spre comentariu
adam_iubit Reputație: 1 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:sus Oras:sus Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Wow ce poze mumoase ai :gifs_ojos . Maine lucrezi ? Link spre comentariu
lionking79 Reputație: 281 Postat Noiembrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Vin la tine joi după-amiază. :) La ce oră începi? Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 5 1 Link spre comentariu
sxs Reputație: 179 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 i-am propus (dat fiind ca sunt cam la limita limitei impuse de ea ca varsta) sa ma primeasca pana in tocul usii, iar daca crede ca e mai bine sa nu intru, am sa plec fara sa ma supar. a acceptat si la ora convenita m-am prezentat la usa. am fost primit inauntru (multumesc Andreea!), deci am trecut selectia (o iau ca pe un compliment cum ca nu sunt chiar f bosorog)... Hai,ma,ce dracu! A ajuns si asta un fel de Dana Budeanu pe forumu' asta…mai da-o in pm de cordita…in fine 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 3 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 16, 2019 Bună băieți! Azi sunt disponibilă până la ora 23:00. ❤️❤️ 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum