Sari la conținut

Roxanica29 - topic nou - 0799032535 / 0790507725

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator roxanica29
Reputație: 0

Eu am fost la doamna in cauza pe cand locuia in zona victoria totul a fost perfect ii place sa te calareasca la nebunie.glumeata vorbareata totul okk .te pup roxana

Te pup si eu :*

O seara buna!

Link spre comentariu

Stimati colegi,parerea mea ar fi ca aici sa spunem doar lucruri concrete.Eu am fost la Roxana. Apelat,rezervat interval orar.Convenit din prima pentru un ''300''. Actiunea formidabila! A incercat sa fie doar pro-client. Normal ar fi ca si noi sa fim pro-femeie chiar daca oferim cadou. Am avut parte de un oral super,normal in suficiente pozitii,analul n pic dificil dar s-a straduit,finalizare orala misto! Cu siguranta merita vizitata! 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cu scuze de rigoare,știu că sânt unui care mă...musca de... dar vreau și eu să întreb ceva..cont din 2016....doar 2 postări și gata este super? Nu am nimic cu roxanica,o respect,nu o cunosc, poate că în viitor nu spun nu .. altceva vreau să spun..cont .2016...2 postări și o ridica in slăvi.,

Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias

Cu scuze de rigoare,știu că sânt unui care mă...musca de... dar vreau și eu să întreb ceva..cont din 2016....doar 2 postări și gata este super? Nu am nimic cu roxanica,o respect,nu o cunosc, poate că în viitor nu spun nu .. altceva vreau să spun..cont .2016...2 postări și o ridica in slăvi.,

Tu din 115 postari, cate recenzii ai?

Eu zic ca 0. Te iei de altii dar numa numa mai fac o postare, dai mai departe tot asa.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...