Sari la conținut

Roxanica29 - topic nou - 0799032535 / 0790507725

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Daca ai acum văd un personaj pe care l am evitat,l am evitat să ii răspund deși mă ataca din orice poziție o sa ii răspund și cu chiar cu riscul să îmi iau ban permanent...știu că asta urmărește...te știi bine cine ești..este offtopic știu ai îmi cer iertare dar sânt și eu om. Your choice

Link spre comentariu
Vizitator roxanica29
Reputație: 0

Cu scuze de rigoare,știu că sânt unui care mă...musca de... dar vreau și eu să întreb ceva..cont din 2016....doar 2 postări și gata este super? Nu am nimic cu roxanica,o respect,nu o cunosc, poate că în viitor nu spun nu .. altceva vreau să spun..cont .2016...2 postări și o ridica in slăvi.,

am vreo 750 de postari daca te uiti mai atent. plus ca n~are importanta cate postari am. o seara buna!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Cu scuze de rigoare,știu că sânt unui care mă...musca de... dar vreau și eu să întreb ceva..cont din 2016....doar 2 postări și gata este super? Nu am nimic cu roxanica,o respect,nu o cunosc, poate că în viitor nu spun nu .. altceva vreau să spun..cont .2016...2 postări și o ridica in slăvi.,

Și eu am 3 postări în total din care 2 recenzii. Mulți dintre noi se încriu să vadă pozele atașate, și rareori să scrie o recenzie (dacă fata chiar merită).

Nu mă interesează deloc discuțiile și injuriile care zboară pe-aici, și nu doresc să particip la circul de pe majoritatea topicelor de pe forum. Nu doresc relații de prietenie cu alți futaci sau celebrități de pe forum.

Am intrat acum doar să dau o tură să văd ce e nou/interesant, și în 2 topice diferite te-am găsit pe tine luându-te în gură cu alții.

Nu judeca lumea după câte postări are.

Link spre comentariu

Și eu am 3 postări în total din care 2 recenzii. Mulți dintre noi se încriu să vadă pozele atașate, și rareori să scrie o recenzie (dacă fata chiar merită).

Nu mă interesează deloc discuțiile și injuriile care zboară pe-aici, și nu doresc să particip la circul de pe majoritatea topicelor de pe forum. Nu doresc relații de prietenie cu alți futaci sau celebrități de pe forum.

Am intrat acum doar să dau o tură să văd ce e nou/interesant, și în 2 topice diferite te-am găsit pe tine luându-te în gură cu alții.

Nu judeca lumea după câte postări are.

Prietene stai linistit , toata lumea il stie pe asta....un imbecil

Link spre comentariu

Vizitator roxanica29
Reputație: 0

Are o poza cu un bust, cu o bluza si țâțe fara sutien. Dar nu este poza ei. Aia e de mult pe facebook pe grupuri de caterinca.

🤦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ»â€â™€ï¸ habar n.ai ce poza am si vb.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...