lojiloj Reputație: 53 Postat Aprilie 22, 2021 Telefon: - Oras:perv's Land Telefon: - Oras:perv's Land Partajează Postat Aprilie 22, 2021 1 oră în urmă, gatusso69 a spus: 2021 ne laudam cu poze, pachete de bani si la televizor venim sa plangem :)) rad rau, rau detot. :)) Link spre comentariu
Mariusasdf Reputație: -14 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 oră, lojiloj a spus: 2021 ne laudam cu poze, pachete de bani si la televizor venim sa plangem :)) rad rau, rau detot. :)) E un experiment esuat frate asta 😂 vezi ce face fala? I-o trebuit cur mai mare ca a lu nuj ce parașută ca sa apara la televizor sa o povesteasca lumea acuma ii un cancer pe picioare. Ma bucur sincer 1 Link spre comentariu
omanid Reputație: 209 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 minut, Mariusasdf a spus: E un experiment esuat frate asta 😂 vezi ce face fala? I-o trebuit cur mai mare ca a lu nuj ce parașută ca sa apara la televizor sa o povesteasca lumea acuma ii un cancer pe picioare. Ma bucur sincer Te bucuri? Nu am nimic cu parerea ta,ca e nu stiu cum,dar sa zici ca te bucuri. Ti-a facut ceva rau? Fiecare e liber sa isi aleaga calea in viata,atata timp cat nu ii deranjeaza pe restul. Succes si cat mai multe bucurii. 1 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 19 minute, Mariusasdf a spus: E un experiment esuat frate asta 😂 vezi ce face fala? I-o trebuit cur mai mare ca a lu nuj ce parașută ca sa apara la televizor sa o povesteasca lumea acuma ii un cancer pe picioare. Ma bucur sincer Dacă ești vriu travestit eșuat logic ca te bucuri fie pe capu tău 🙂😂🖕🏼🖕🏼 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 minut, adrianats a spus: Dacă ești vriun travestit eșuat logic ca te bucuri fie pe capu tău 🙂😂🖕🏼🖕🏼 Link spre comentariu
Mariusasdf Reputație: -14 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 16 minute, omanid a spus: Acum 1 minut, adrianats a spus: Dacă ești vriu travestit eșuat logic ca te bucuri fie pe capu tău 🙂😂🖕🏼🖕🏼 Travestit esti tu ba bulangiule nu vezi ce fata de barbat ai? Si gura aia de punga, ma bucur maximmmmmm 1 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Vezi ca eu scot pula și ma pis pe tine 🤣🤣😂😂🖕🏼🖕🏼 iubita 😇💋 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 5 minute, Mariusasdf a spus: Travestit esti tu ba bulangiule nu vezi ce fata de barbat ai? Si gura aia de punga, ma bucur maximmmmmm Te roade invidia bai poponarule 🤣🤪 😈😈😈 Link spre comentariu
Mariusasdf Reputație: -14 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Aia ii pula? Limbricu ala? Hahahaha ma faci sa rad. Hai nu te mai baga in seama degeaba, esti prost? Nu am nici o problema cu transexualele da tu esti un barbat urat si plin de bube, din cauza asta o sa iti zic ba Jegos ma roade invidia ca nu m am pisat pe ea inainte 1 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Chiar acum, Mariusasdf a spus: Aia ii pula? Limbricu ala? Hahahaha ma faci sa rad. Hai nu te mai baga in seama degeaba, esti prost? Nu am nici o problema cu transexualele da tu esti un barbat urat si plin de bube, din cauza asta o sa iti zic ba Jegos ma roade invidia ca nu m am pisat pe ea inainte Duten morții mati de travestit împuțit plin de SIDA ce ești !!! Vrei muie îți faci conturi false și scrii comentarii la toată lumea Uite limbricu asta care îl am ii dau la muie lu mata 😂🤣🤣sa ma strigi TATA 😇 Link spre comentariu
Mariusasdf Reputație: -14 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Tu ai sida ba adrian dinaia esti plin de bube puroiule jegos ce esti du te n familia ma ti si ia ti batba jos dupa vin si iti dau o muie POATE 1 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 minut, Mariusasdf a spus: Tu ai sida ba adrian dinaia esti plin de bube puroiule jegos ce esti du te n familia ma ti si ia ti batba jos dupa vin si iti dau o muie POATE Doamne sora mea !!😂mai scrie dracului o data ca nu înțeleg ce zici 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Mariusasdf Reputație: -14 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Ba jegosule nu mai pune semne ca razi ca esti vai de tine crezi ca esti amuzant? Du te ia ti barba jos pisamas pe tot neamu tau pune analizele si sa vada lumea ce ai fututi mortii si raniti ma tii se jeg penal ca si curu iti pute vrei sa te mint 1 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 minut, Mariusasdf a spus: Ba jegosule nu mai pune semne ca razi ca esti vai de tine crezi ca esti amuzant? Du te ia ti barba jos pisamas pe tot neamu tau pune analizele si sa vada lumea ce ai fututi mortii si raniti ma tii se jeg penal ca si curu iti pute vrei sa te min Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Nici nu știu dc te bag in seama ca ești o invidioasa 😂🤣care moare sufletul in tine ca nu ești și tu ca noi 😂🤣😈 Iubita : unele persoane sunt făcute pentru a fi transexuale/femei dacă soarta a vrut ca tu sa rămâi un travestit urat noi nu suntem de vina 😇😈😈 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Așa ca poți sa spui ce vrei despre mine ca sinceră sa fiu ma doare-n Pula 🖕🏼😂 Link spre comentariu
Mariusasdf Reputație: -14 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Sunt baiat ba jegule nu mai zici de travestiti ca singuru travestit infect la propriu esti tu. Ca ai fumat numa sobolan pisamas pe rasa ta si acuma ca vin niste distrusi la tine o dainpe iarba da tu esti numa otrava ba baiatule vezi ca eu te stiu rasa ta de sclav inca de cand ai fost in arad un sclav machiat cu chilotii rupti si spart de drogat plin de floci in cur 1 Link spre comentariu
lojiloj Reputație: 53 Postat Aprilie 22, 2021 Telefon: - Oras:perv's Land Telefon: - Oras:perv's Land Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Adriana, fii calma fata, mereu vor fi ca el / ea ;DD sigur e cont fake si comenteaza, ca .. cu ale lor n au curaj, stii si tu asta :)) 1 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 minut, Mariusasdf a spus: Sunt baiat ba jegule nu mai zici de travestiti ca singuru travestit infect la propriu esti tu. Ca ai fumat numa sobolan pisamas pe rasa ta si acuma ca vin niste distrusi la tine o dainpe iarba da tu esti numa otrava ba baiatule vezi ca eu te stiu rasa ta de sclav inca de cand ai fost in arad un sclav machiat cu chilotii rupti si spart de drogat plin de floci in cur Când eram eu travestită nu fumam iarba iubita 😉 Îmi pare rău ca trebuie sa plec la București mai veneam puțin in Arad sa te mai bag puțin in concediu maternal fără plata 🤣😂 Link spre comentariu
Mariusasdf Reputație: -14 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Mor de ras ce dume tari ma sparg de ras am zis sobolan nu iarba ba infectatule zombi, cill cum vrei sa ii mai zic? Ba cioara ca tu esti cioara ai inteles? Vezi ca unii din noi te stim bine ai fost si esti si o sa fiiii o jegoasa toata viata ta..usor cu arfele ca ma cac pe tine bulache 1 Link spre comentariu
adrianats Reputație: 1469 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Chiar acum, lojiloj a spus: Adriana, fii calma fata, mereu vor fi ca el / ea ;DD sigur e cont fake si comenteaza, ca .. cu ale lor n au curaj, stii si tu asta :)) Da bby pana acum nu m-am băgat !! Nu am nici un fel de prietenie cu Lory ca sa zici ca ii iau apărarea !! Dar vezi ma enervează când travestitele astea fără viitor vorbesc de aiurea .... Ele sunt niște muritoare de foame care sug pula pe 50 de lei 🤣ca mai mult nu le da nimeni Link spre comentariu
lojiloj Reputație: 53 Postat Aprilie 22, 2021 Telefon: - Oras:perv's Land Telefon: - Oras:perv's Land Partajează Postat Aprilie 22, 2021 mna, si eu am comentat la adresa unora, parerea mea .. ca nu mi plac, insa n am jignit si totusi am fost luat pe sus :)) dar cine e individu' / a , cred ca stiu :)) Link spre comentariu
Mariusasdf Reputație: -14 Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Nu auzi ca travestit esti tu ba 😂😂😂😂 cur murdar ce esti cica travestit mori de ciuda ca iti zic cine ai fost defapt si acuma tot ala esti te speli ls cur numa cand vije unu sa te arda😂😂 in rest stai cu chilotii cacati pe tine fufubte in gura de tigan sasait si urat cu spume 1 Link spre comentariu
gatusso69 Reputație: 227 Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 ANUNȚ IMPORTANT! După o pauza de recuperare, Lore revine în forță de săptămâna viitoare. Se simte bine și Dumnezeu o iubește așa că de săptămâna viitoare revine pe val 😍 https://postimg.cc/Whp2sMgR 1 1 Link spre comentariu
gatusso69 Reputație: 227 Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Regina sexului frumos și a reînceput activitatea doar cu clienții fideli https://postimg.cc/dLVSv6Z6 https://postimg.cc/rDcsKdcf 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum