Sari la conținut

Ada - 0722806027

Postări Recomandate

Postat

Pițifelnicilor!

....vezi ca e vorba si de tine scriitorule ,te ai bagat si tu in taina , sa nu uiti e egal valabil esti daca zici tu la fel dar in alt fel

• Telefon: +40750462678
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pițifelnicilor!

Te rog lămurește-mă cu ce te ajuta sa îmi scri pe topic? Ok nu îți place de mine e gustul tău nu ți-am reproșat nimic scrie la fetele care îți plac ție.

Fiecare are cercul lui dacă nu faci parte din cercul meu și faci parte din cercul unei colege rămâi fidel acolo și gata.

• Like 3
Postat

Te rog lămurește-mă cu ce te ajuta sa îmi scri pe topic? Ok nu îți place de mine e gustul tău nu ți-am reproșat nimic scrie la fetele care îți plac ție.

Fiecare are cercul lui dacă nu faci parte din cercul meu și faci parte din cercul unei colege rămâi fidel acolo și gata.

....ai vazut, asta trebuia sa faci de la inceput

• Like 1
  • Oras:Craiova
Postat

...e o persoana in suferinta , pe tine maine daca te doare ceva dai fuga la parinti si ei te ajuta ,respecta durerea

Tocmai ca eu o înțeleg pe Ada.

Ii ziceam lui Vodă ca pt el contează doar una

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna băieți Voi fi din nou în Craiova pentru un timp limitat,pentru programări azi va rog scrieți-mi sau sunați, am și o colega cu mine. 🤗💜

• Like 3
Postat

Buna băieți Voi fi din nou în Craiova pentru un timp limitat,pentru programări azi va rog scrieți-mi sau sunați, am și o colega cu mine.

Ada , este o colega la fel de “nebuna” in pat ca si tine?

Ce poti sa ne spui despre ea?

Intrati si impreuna ?

• Oras:Calator
  • Oras:Calator
Postat

Azi am ajuns la Ada...i-am mai facut o recenzie dupa prima vizita...si dupa a doua vizita notele si desfasurarea actiunii este la fel  ca la prima vizita..cu mici diferente..m-am jucat  cu sfarcurile ei..nepermis de mult.( lins supt pupat  la greu) bine cum ma  intins in pat s-a asezat langa mine..si  na pupa....asa ...si pe asta ca se supara ..si tot asa...cand la sfarcu drept ...cand la sfarcu stang....dupa o perioada de restrictii...sunt mai atent la detali...sani..cur...imi place sa fiu mai pupacios..nu iert nimic..Cu Ada au fost pupaturi numai pe sani ( intre sani are un tatuaj frumusel..cel de pe brat...mmmm e ok) pe gat au mai fost pupaturi...si c-am atat in ce priveste pupatul...Ce nu imi place?..Nu imi place ca va pleca...este o fata ok.

Dupa perioada de restrictii pot spune un singur lucru...grea e viata fara  :doggystyle  :crazylove .

Multumesc Ada pentru ca mai primit...sa revii cat mai repede in Craiova...Succes. :hihat

• Like 3
  • Oras:No man"s land
Postat

Am fost la Ada acum doua zile , de data aceasta a intrat impreuna cu colega ei.

Despre Ada am mai facut recenzie , este neschimbata in mare , parca a mai slabit putin , am observat ceva buze mai carnoase , o mandala frumoasa intre sani si parul vopsit blond.

Colega ei este tot blonda , mai plinuta , are sanii mari ,  ochii deschisi la culoare , carnea tare pe ea , saruta pe corp , nu saruta pe gura , cumva este mai retinuta ca Ada.Nu pot aprecia acum inaltimea si greutatea.

Ambele au inceput sa ma sarute pe corp , Ada pe gura in timp ce colega(am intrebat-o de doua ori si tot am uitat numele) pe corp acoborat spre junior , supt frumos , mangaiat , dupa ceva vreme sa ocupat Ada de supt(offff ce-mi place) si colega ma mangaia si saruta pe corp , dupa pus prezervativul si urcat colega pe mine , se simte bine sa miscat bine , relativ ok la pasa , ma calarit ceva intre timp ce Ada ma saruta pe gat pe gura , dupa au schimbat prezervativul in timp ce am luat-o pe Ada pe la spate si colega in spatele meu ma mangaia si saruta , nu a durat mult si am terminat.Igienizat imbracat si plecat

Halatul 300 lei o finalizare.

Nu vreau sa dau note ca nu are rost.

De revenit la Ada , oricand cu placere.

• Like 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Azi am ajuns la Ada...i-am mai facut o recenzie dupa prima vizita...si dupa a doua vizita notele si desfasurarea actiunii este la fel ca la prima vizita..cu mici diferente..m-am jucat cu sfarcurile ei..nepermis de mult.( lins supt pupat la greu) bine cum ma intins in pat s-a asezat langa mine..si na pupa....asa ...si pe asta ca se supara ..si tot asa...cand la sfarcu drept ...cand la sfarcu stang....dupa o perioada de restrictii...sunt mai atent la detali...sani..cur...imi place sa fiu mai pupacios..nu iert nimic..Cu Ada au fost pupaturi numai pe sani ( intre sani are un tatuaj frumusel..cel de pe brat...mmmm e ok) pe gat au mai fost pupaturi...si c-am atat in ce priveste pupatul...Ce nu imi place?..Nu imi place ca va pleca...este o fata ok.

Dupa perioada de restrictii pot spune un singur lucru...grea e viata fara :doggystyle :crazylove .

Multumesc Ada pentru ca mai primit...sa revii cat mai repede in Craiova...Succes. :hihat

Mulțumesc frumos pentru recenzie, voi mai sta câteva zile în Craiova 🤗😘😘
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am fost la Ada acum doua zile , de data aceasta a intrat impreuna cu colega ei.

Despre Ada am mai facut recenzie , este neschimbata in mare , parca a mai slabit putin , am observat ceva buze mai carnoase , o mandala frumoasa intre sani si parul vopsit blond.

Colega ei este tot blonda , mai plinuta , are sanii mari , ochii deschisi la culoare , carnea tare pe ea , saruta pe corp , nu saruta pe gura , cumva este mai retinuta ca Ada.Nu pot aprecia acum inaltimea si greutatea.

Ambele au inceput sa ma sarute pe corp , Ada pe gura in timp ce colega(am intrebat-o de doua ori si tot am uitat numele) pe corp acoborat spre junior , supt frumos , mangaiat , dupa ceva vreme sa ocupat Ada de supt(offff ce-mi place) si colega ma mangaia si saruta pe corp , dupa pus prezervativul si urcat colega pe mine , se simte bine sa miscat bine , relativ ok la pasa , ma calarit ceva intre timp ce Ada ma saruta pe gat pe gura , dupa au schimbat prezervativul in timp ce am luat-o pe Ada pe la spate si colega in spatele meu ma mangaia si saruta , nu a durat mult si am terminat.Igienizat imbracat si plecat

Halatul 300 lei o finalizare.

Nu vreau sa dau note ca nu are rost.

De revenit la Ada , oricand cu placere.

🤗â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹
  • Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ada , este o colega la fel de “nebuna†in pat ca si tine?

Ce poti sa ne spui despre ea?

Intrati si impreuna ?

Bună, colega mea este mai plinuta nu știu sa aproximez sincer, oferă servici bune dar nu este la fel de deschisa ca și mine, după cum știți eu asa sunt de fel mai "îndrăzneață".

🤗🤗😘

• Like 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poze cu colega daca ai

Bună, momentan nu vrea poze cu ea pe nimfomane dar are anunț pe publi 🤗
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața, noi o sa mai stam azi și mâine în Craiova. Cea mai ușoară forma de contact sms sau whatapp.😘💋

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Bună dimineața, noi o sa mai stam azi și mâine în Craiova. Cea mai ușoară forma de contact sms sau whatapp.

Nu este Karina cu care ai fost la Sibiu si Brasov, colega ta?

• Like 1
Postat

Nu este Karina cu care ai fost la Sibiu si Brasov, colega ta?

Adhttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/top/20200824/1419/6859be6025018022d290b267e742d183.jpgica :

Descriere Matrimoniale

Buna dragilor numele meu este Karina am 21 de ani .

Pentru mai multe detalii telefonic .

Am dreptul de a selecta.

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/top/20200824/1419/3f72e66985e4f629dbfe72c5f3e494c6.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/top/20200824/1419/a54704215df0eb961d24822c462877bc.jpg

• Like 2
Postat

Salut scuze pentru scrisul de mai înainte dar era crorectorul activ .tot vorbim de Ada dar nu ii gasesc anuntul si mai multe poze daca se poate .

Postat

Neica, lasa pozele si mergi la ea, nu-ti da de gandit treaba asta ca are zeci de recenzii pozitive? Sansele sa nu-ti placa sau sa ai o experienta nasoala tind catre zero.

Si acum recenzia (sec):

Aspect: 7

Oral: 10

Normal:9

Locatia: ma abtin ca nu sunt evaluator imobiliar (are conditiile oferite de proprietarul imobilului cu pricina)

Gazda: 10 (are cele trebuincioase sa primeasca oaspeti)

Gfe: 9

De revenit.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...