Sari la conținut

LArYsA LuXuRy 0733487133 Amor salbatic si total 🌺💝☎️,,

Vizitator larisasex

Postări Recomandate

Acum 17 minute, Giorgio1975 a spus:

Inca sunt colege? Eu parca i-as face o vizita insa, daca e "paparazzi" prin preajma , parca n-as avea curaj.

Nu cred ca mai pot fi colege dupa ultima cearta ... s-au spus cuvinte grele. Poti merge linistit

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0733477133
  • Oras:arad
La 16.07.2022 la 21:07, danp123 a spus:

Veste buna! Larisa s-a intors in oras!

Fiindca nu am ajuns la ea anul asta (ba nu a fost disponibila, ba statea cu o colega, ba era in turneu prin tara...) mi-am facut repede o programare (telefonica), sa n-o ratez.

Fata sta la ISHO, pe Take Ionescu, apartament nou, curat, dotat si la baie si-n dormitor. Locatie de nota 9.50.

Ajung acolo, Larisa sexy ca de obicei! Poate ma lasa pe mine memoria... dar parca i-a mai crescut putzin curu'! 🤪 Dar tot SUPER BUN DE PULA a ramas!

Si-a facut o lucrare si la sani... dar va las pe voi sa descoperitzi...

Ne luam la sarutat de cum intru... si o iau la pipait... sa-i simt formele!

Dau banu: RON 450.00, pentru o ora cu de toate (ca shaorma... 🤪).

Fac repede un dus si ajung in dormitor. Acolo din nou, sarutari, pipaieli, o dezbrac si o invart pe toate partzile... ca n-am mai vazut-o de mult. Ajungem in pat, primesc un ON, ma joc pe la pizda si cur (fata curata, fara mirosuri) asa ca dau si eu limbi si ma joc cu degetele... pare sa-i placa. Pune guma... trece calare cu fatza spre mine si incepem sa ne futem... dupa cam 1 minut propun s-o iar in cur. Ceea ce pare sa-i faca placere... se infige energic si ne futem, ne sarutam, ma joc cu sanii, o mangai... crestem ritmul pana ejaculez. O igienizare la baie, pe rand... ea prima, ca pe mine nu prea ma tineau genunchii!

O runda a doua cam pe acelasi scenariu, dar dupa oral reciproc (69 am auzit ca-i zice...), trecem direct la sex anal. Eu sunt din nou intins pe spate, dar o rog pe ea sa se infiga-n pula cu spatele la mine, sa admir curu' ala misto! Sexul e din nou energic, gemete si incurajari din partea ei, in timp ce eu o prind de sani si ma bucur de senzatii... pana la o noua ejaculare.

Mai stam putzin in pat la povesti... apoi merg la dus si imbracarea.

O ora ce a trecut prea repede... i-am zis ca o sa mai trec pe la ea... la toamna, ca pana atunci iar va fi plecata din oras!

Note (sa nu uit):

- fata (aspect): 9.00 - subiectiv

- fata (atitudine): 9.00 - parea bucuroasa ca ma vede, zambareatza, vorbareatza

- ON: 9.00 - bun, umed, adanc... si alte artificii

- NP: ?? - cum ziceam.... scurt, scurt... a parut sa-i placa ei... eu tzin minte numai ca asteptam sa trecem la anal 😁

- AP: 9.50 - asa DA!

Multumesc frumos 🥰😍🤩

Te sarut dulce si te mai astept pe la mine😍🥰🤩 .

Biroul este deschis pana la 23 :00 

Programari pe whatsapp sau apel 🥳💖🥳

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Bună dimineața dragii mei timișorenii 🔞🍓🍷 . Am deschis birou-ul la iSHO pentru voi , programul este până seara târziu în funcție de programări 🔥 

Va sărut dulce și va aștept să petrecem cele mai frumoase clipe 🔞☎️❣️

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara

Salutare am m-ai scris în trecut despre  Larisa,însă am las câteva rânduri despre întâlnirea de astăzi. 

Locația Isho,singură în apartament.   Stabilit întâlnirea pe whatsapp și ajung în ap fetei. După mangaierile si saruturile de bun venit,fac un duș și mergem în dormitor.

De data asta nu voi detalia prea mult acțiunea,totuși ON foarte bun cu tente de deep,atenție la coaie,schimbări de poziții, 69 și o rog să monteze prezervativu și urmează NP, FK la greu continuăm cu AP eu în picioare și ea caprita. O plăcere să privești cum intra pula în cur m-ai ales ca te m-ai și îndeamnă să îi dai cum trebuie. Mai schimbam 1 poziție și gata sunt.

Larisa e fata cu cele m-ai multe vizite ale mele,peste 20 sigur și totusi in dormitor fata are o energie deosebită si nu pare să aibă limite. 

O investiție de 450 de lei foarte bună.

Mersi Larisa pt întâlnirea de azi și ne revedem curând.

• Like 8
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
23 minutes ago, Giorgio1975 said:

Caut si eu o lista de servicii si preturi actualizate si nu gasesc. Poate cineva sa ma ajute?

La Larisa plătești in funcție de prestație😀😀Așa ca dute întins ca nu o sa regreți indiferent de cât o sa plătești 😋😋Larisuca e de departe cea mai faina fata din oraș 😍😍😍

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
39 minutes ago, bulibasha said:

La Larisa plătești in funcție de prestație😀😀Așa ca dute întins ca nu o sa regreți indiferent de cât o sa plătești 😋😋Larisuca e de departe cea mai faina fata din oraș 😍😍😍

Multumesc frumos.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Acum 2 ore, Giorgio1975 a spus:

Caut si eu o lista de servicii si preturi actualizate si nu gasesc. Poate cineva sa ma ajute?

Sper ca nu greșesc,  eu știu de 200 finalizare / 350 h . Extra : 50lei- Cim și anal ( parca 100).

• Like 3
Link spre comentariu
Acum 2 ore, bulibasha a spus:

Mulțumesc frumos ❣️ te iubesc 🔥🔞☎️❤️❤️❤️❤️🤭🤭🤣

Link spre comentariu

Ce faci draga ? nu s-a mai plătit curentul la telefon recent ? nu de alta dar mă tot chinui să dau de tine și în tine și nu reușesc, vad că și alți confrați încearcă fara succes, poate ne lămurești cat e factura sa te ajutam.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, TheRadagon a spus:

Ce faci draga ? nu s-a mai plătit curentul la telefon recent ? nu de alta dar mă tot chinui să dau de tine și în tine și nu reușesc, vad că și alți confrați încearcă fara succes, poate ne lămurești cat e factura sa te ajutam.

Multumesc ca aveti inima buna si vreti sa ma ajutati cu factura:)))  .......de Luni dimineața voi deschide biroul si voi onora intalniri 😍🥰🤩 weekend-ul este rezervat ......,scuze celor care au incercat sa petreacă cateva clipe cu mine si nu sa putut 😘🤩🥰🤩

Va sarut dulce , dulce si de abea astept sa ne revedem 🥰😍🤩 

Sa aveti un weekend frumos cu mult sex 🥰🥳💋💞💓

• Like 1
Link spre comentariu
La 28.07.2022 la 11:11, larisasex69 a spus:

Bună dimineața dragii mei timișorenii 🔞🍓🍷 . Am deschis birou-ul la iSHO pentru voi , programul este până seara târziu în funcție de programări 🔥 

Va sărut dulce și va aștept să petrecem cele mai frumoase clipe 🔞☎️❣️

PROGRAMARI PE Whatsapp 🥰😍💞💓🥳

Link spre comentariu

Buna dragilor 🥰😊😘 acum am deschis biroul si dau startul programarilor pe whatsapp 😍😍😍😍

Azi locatia este pe divizia cavaleriei 9 67B ....program flexibil 

Va saruta dulce , dulce a voastra Larisa 😊😘😍😍🤩

Link spre comentariu

Am încheiat programul pentru azi 😘🥰 sper că a ți avut și voi o zi superbă și parte de sex sălbatic ca și mine 🤭🤣🤣🤣 

Va doresc o seara sexoasă 🥰😘🔞☎️  

Pentru o întâlnire reușită și la ora care doriți va rog sa îmi scrieți în timp util  pentru rezervările de mâine 🔞☎️😘🌶️❤️🔥🔥🍷🍷

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...