Sari la conținut

Ebru sector 1

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ebru, e alegerea ta sa nu postezi poze si stai linistita, ca si noi vom sta linistiti. :)

Vizitator alex_xx
Postat

Auzi ce replica!!! Ce tupeu jegos!!! Buimacitor!!!

Asta nu cumva e basoalda aia de jacqueline ca aia facea asa, gasea tot felul de pretexte de-astea stupide ca pentru clasa a 3-a sa nu puna poze si care se ducea sa i-o traga gasea o umflata slinoasa.

• Oras:-
Postat

despre ce parola este vorba ?🤷â€â™€ï¸ðŸ˜

Cea pe care trebuie sa o scriu in mesaje ca sa raspunzi la ele ðŸ˜ðŸ˜…

Ti-am trimis vreo 2 pana acum si nimic 🙈

Postat

Mai, de fel raspund tuturor in limita timpului meu. Acum nu stiu unde mi ai scris exact. Pe număr raspund daca nu e prea dubioșel mesajul.Mai insista :)) ðŸ˜âœŒ

Postat

Mai, de fel raspund tuturor in limita timpului meu. Acum nu stiu unde mi ai scris exact. Pe număr raspund daca nu e prea dubioșel mesajul.Mai insista :)) ✌

miroase a vrajala ieftina de cioara

• Like 1
Postat

Mai, de fel raspund tuturor in limita timpului meu. Acum nu stiu unde mi ai scris exact. Pe număr raspund daca nu e prea dubioșel mesajul.Mai insista :)) ðŸ˜âœŒ

Ai dreptate. Adevarul e ca ti-am scris corect gramatical, fara texte de genul "ce faci papuse, imi faci si mie o muie?" la care stii sa raspunzi. Mult succes si mai insista!

• Like 1
Postat

Tare mi-e ca vorbiti cu vreun pularau cu maieu tetra transpirat si cu muci in păr

Asa, bravo. Sa inchidem odata subiectul.

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Cat este finalizarea? Esti singura sau colega?

Postat

Ai dreptate. Adevarul e ca ti-am scris corect gramatical, fara texte de genul "ce faci papuse, imi faci si mie o muie?" la care stii sa raspunzi. Mult succes si mai insista!

Off...

Postat

Asa, bravo. Sa inchidem odata subiectul.

este mai usor sa judeci intr adevăr...dar ce crezi? Nu sunt nici vreun pularaul,nici vreo cioara. Am o poza cu mine chiar la profil dar, bineînțeles "nu sunt eu" . Voi chiar țineți cu ursul. O seara frumoasa!
Postat

Chiar dacă fac meseria asta imi permit sa spun ca majoritatea dintre voi chiar sunteți ciobanasi, habar n aveti sa vorbiti cu o fata dar aveti pretenții de regi pe bani puțini.Daca nu vi se oferă o poza cu fundul sau cu o ţaţa sariti ca leii sa jigniți

Keep youre smile!

• Oras://
  • Oras://
Postat

Tu esti domnisoara din poza?

Spune mai multe despre tine, ce esti dispusa sa faci, la ce preturi

post-244232-0-95750300-1535665192_thumb.jpg

Postat

Daca e ea , e misto fata.

Sigur ar fi vrut sa arate asa, dar....eu m-am convins. Aceasta strategie o vedem zilnic (vezi AndraBrazil)...a inceput campania publicitara cam la fel si acum in recenzie e rasuflata rau.

Vizitator alex_xx
Postat

Nu noi ti-am facut preturile draguta. Cere bani mai multi daca ai pentru ce (adica daca esti o bunaciune care presteaza servicii de calitate), posteaza poze (reale, mari, in diverse ipostaze, clare si neprelucrate, iti poti blura mufa ca sa nu te recunoasca lumea), comunica in mod civilizat. Ofera si vei primi. Altfel sa nu te miri daca te vor vizita mai mult taranoi nespalati, cocalari borati si cioroi decat oameni de calitate cand afisezi astfel de atitudine de centurista (datorita careia vei primi replici in acelasi ton). Nu uita ca in bransa asta clientul chiar e "rege" pentru ca pizda este destula si de toate felurile la oferta pe piata noastra, uita-te numai ce e pe aici pe forum si pe publi, cu alte cuvinte esti mai interesata tu de banii nostri decat suntem noi sa te futem pe tine. 

Chiar dacă fac meseria asta imi permit sa spun ca majoritatea dintre voi chiar sunteți ciobanasi, habar n aveti sa vorbiti cu o fata dar aveti pretenții de regi pe bani puțini.Daca nu vi se oferă o poza cu fundul sau cu o ţaţa sariti ca leii sa jigniți
Keep youre smile!

Postat

bah voi nu vedeti ca e ditamai vrajala...zice ca nu pune poze cu ea ca ajung nush pe unde....dar ea are poze direct cu moaca pe publi...ce dracu mai stai de vorba cu cioara asta...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare confutaciosi! Fiind cu ceva treburi prin centru, si blocandu-mi-se telefonul pe poza de mai sus, mi-am zis sa fac o vizita domnisoarei, sa vad daca este cea din poze. Locatia este undeva pe Calea Victoriei, in apropiere de Muzeul Enescu, inttr-o garsoniera curata, dar in bloc din perioada interbelica. Domnisoara este tare nostima, frumusica la fata, vesela, dar am senzatia ca depinde mult in ce toane o prinzi. Probabil vreo 27-28 anisori, 165, vreo 55 kg, blonda (vopsita si cu extensii), ochi albastri - verzulii, sanii cam lasati. Dupa accent as zice ca e de la confluenta Moldovei cu Tara Romaneasca, ea zice ca ar fi de pe la malul marii, dar nu cred ca asta conteaza. Tind sa cred ca a trecut si prin PUFF-urile nemtesti, sau prin cluburile spaniole, pentru ca are o anumita siguranta de sine. 

Mi-a prezentat meniul: 150/fin, 200/h, totul protejat, am primit un prosop alb foarte curat si m-am dus la dus. 

Actiunea in pat, nu a fost ceva oau, e drept ca nici eu nu am fost in cea mai mare forma, un oral protejat destul de corect executat, fara artificii, iar normalul s-a consumat capreste, la cererea mandrei. Nu pot spune ca am intalnit GFE, insa am avut parte de o atitudine ok si de corectitudine, si ca un plus in favoarea domnisoarei, cand am venit am lasat 200 RON pe masa inainte sa intru in dus, nu am stat decat un numar, si cand am revenit de la igienizarea de dupa, am gasit 50 RON-restul, pe masa. Ca si note, as, cota liniar in zona 7,5- 8, ca si recomandari, nu stiu ce sa zic: daca aveti chef de una mica inainte de miting, eu zic ca e ok. Ciocane tari, fratilor!

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.