gigel265 Reputație: 94 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Mai gândește-te!Poate te măriți deși nu ți-ai propus asta.Mai știi de unde sare iepurele? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2019 musca-ti limba Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 15, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar m-am saturat sa primesc mesaje pe whatsapp, in speranta ca veti "pescui" gratisAi ajuns sa platesti pt pula? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Ai ajuns sa platesti pt pula? de ce intrebi? vrei sa-ti pui la mezat buba? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 16, 2019 de ce intrebi? vrei sa-ti pui la mezat buba?inca mai salivezi dupa ea..... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 19, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2019 inca mai salivezi dupa ea..... deja ti-ai facut filme cu mine =))) Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Octombrie 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Octombrie 20, 2019 Cruce de Piatră va doresc ! Pardon Casă de Piatră... Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 21, 2019 deja ti-ai facut filme cu mine =)))exclus Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 21, 2019 musca-ti limbaDeci nu ai gasit?Eu cred ca nu cauti bine!😃😃 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2019 Deci nu ai gasit?Eu cred ca nu cauti bine! asa gandesc si eu ... trebuie sa exersez mai mult si sa nimeresc directia buna ... perseverenta e numele meu Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 22, 2019 asa gandesc si eu ... trebuie sa exersez mai mult si sa nimeresc directia buna ... perseverenta e numele meuepileaza-te total, o luna de tratamente cosmetice si masaje anticelulitice (aici cam 3 luni) ceva implnat de par (la cap) si incearca din nou 1 1 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 26, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 26, 2019 epileaza-te total, o luna de tratamente cosmetice si masaje anticelulitice (aici cam 3 luni) ceva implnat de par (la cap) si incearca din nouDa'ce ma' ?? Asa naspa e DOAMNA Anonna ??? 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Da'ce ma' ?? Asa naspa e DOAMNA Anonna ??? viseaza la mine :) 1 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Da'ce ma' ?? Asa naspa e DOAMNA Anonna ???pai uita-te la poze de pe topicul ei 1 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 30, 2019 pai uita-te la poze de pe topicul eiPai la varsta ei ce vrei? Decat o ciutanca care sa stea ca balega, prefer o gaina batrana.Dar cu epilatu' tot nu te cred. 2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Pai la varsta ei ce vrei? Decat o ciutanca care sa stea ca balega, prefer o gaina batrana.Dar cu epilatu' tot nu te cred. pupa-ti-as degetul de la avatar soricelule... lasa-l pe petrica, are gusturi bune dar ii place lui asa sa dea cu mucii in fasole ca un mojic ce e... viseaza precum vulpea la struguri, sa ajunga la pasarea mea ...sa-i ia la tranta floaca ... dar e cam scumpa pentru bugetul lui de ciocoflender Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Acu' sa trecem la lucruri serioase, pentru acei dragalasi dispusi sa-mi puna la dispozitie, mataranga din dotare... Baieti, eu pula vreau doar daca cotizeaza si, chiar daca cotizeaza dar devine plictisitoare, nu o mai vreau .... Pula trebuie sa fie creativa sau sa ma lase sa-mi fac mendrele cu ea ... atat ... sa nu aveti impresia ca daca, intr-o clipa de ratacire ezoterica, am postat acest topic nu inseamna ca duc lipsa de mataranga ...si chiar presupunand ca as duce lipsa intru oarecare moment sin zi din saptamana, din luna, sau an, stati blanzi, se rezolva situatia ;) nu va avantati ca zmeii, stati blanzi :D 1 Link spre comentariu
fuckyoulike Reputație: 172 Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Foarte simpatica abordarea, nu am stat sa citesc comentariile rautacioase de mai de sus. Intrebarea mea este alta, iti doresti punctul 1234 dar crezi ca esti instare sa oferi ce ii trebuie unei puli?Sa pui pizda la bataie cand e pula sculataSa pui pizda la bataie cand nu ai chef Sa te futi la orice ora din zi si din noapte, sa o simti cand te penetreaza in somn.Sa te apleci sa te legi la sireturi si sa simti ca iti da cineva chilotii jos si te linge si usor usor te penetreaza.Sa vin de la munca si sa te salut, sa te pui in genunchi, sa imi deafaci slitul si sa spui ca iti e pofta de sperma si sa ma pui pe fotoliu si sugi sa ma relaxeziPot continua ...Daca si tu poti oferii sigur vei gasii ceea ce cauti. 1 Link spre comentariu
playmaker Reputație: 1302 Postat Noiembrie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Bine punctat. Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1701 Postat Noiembrie 4, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Nu ai inteles ca ea vrea una care sa o foloseasca cum si cand are chef nu cad ai tu chef :)Foarte simpatica abordarea, nu am stat sa citesc comentariile rautacioase de mai de sus.Intrebarea mea este alta, iti doresti punctul 1234 dar crezi ca esti instare sa oferi ce ii trebuie unei puli?Sa pui pizda la bataie cand e pula sculataSa pui pizda la bataie cand nu ai chefSa te futi la orice ora din zi si din noapte, sa o simti cand te penetreaza in somn.Sa te apleci sa te legi la sireturi si sa simti ca iti da cineva chilotii jos si te linge si usor usor te penetreaza.Sa vin de la munca si sa te salut, sa te pui in genunchi, sa imi deafaci slitul si sa spui ca iti e pofta de sperma si sa ma pui pe fotoliu si sugi sa ma relaxeziPot continua ...Daca si tu poti oferii sigur vei gasii ceea ce cauti. Link spre comentariu
dinoz Reputație: 681 Postat Noiembrie 4, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Foarte simpatica abordarea, nu am stat sa citesc comentariile rautacioase de mai de sus.Intrebarea mea este alta, iti doresti punctul 1234 dar crezi ca esti instare sa oferi ce ii trebuie unei puli?Sa pui pizda la bataie cand e pula sculataSa pui pizda la bataie cand nu ai chefSa te futi la orice ora din zi si din noapte, sa o simti cand te penetreaza in somn.Sa te apleci sa te legi la sireturi si sa simti ca iti da cineva chilotii jos si te linge si usor usor te penetreaza.Sa vin de la munca si sa te salut, sa te pui in genunchi, sa imi deafaci slitul si sa spui ca iti e pofta de sperma si sa ma pui pe fotoliu si sugi sa ma relaxeziPot continua ...Daca si tu poti oferii sigur vei gasii ceea ce cauti.Dadeai o laba cand scriai aberatiile astea , este?)))) Link spre comentariu
fuckyoulike Reputație: 172 Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Nu Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Foarte simpatica abordarea, nu am stat sa citesc comentariile rautacioase de mai de sus.Intrebarea mea este alta, iti doresti punctul 1234 dar crezi ca esti instare sa oferi ce ii trebuie unei puli?Sa pui pizda la bataie cand e pula sculataSa pui pizda la bataie cand nu ai chefSa te futi la orice ora din zi si din noapte, sa o simti cand te penetreaza in somn.Sa te apleci sa te legi la sireturi si sa simti ca iti da cineva chilotii jos si te linge si usor usor te penetreaza.Sa vin de la munca si sa te salut, sa te pui in genunchi, sa imi deafaci slitul si sa spui ca iti e pofta de sperma si sa ma pui pe fotoliu si sugi sa ma relaxeziPot continua ...Daca si tu poti oferii sigur vei gasii ceea ce cauti. Dragalasule, eu vorbeam de pula nu sa-mi caut un stapan Probabilitatea este de 80% sa ofer asa ceva ... Carei femei nu-i creste orgoliul cand isi vede partenerul cu pula sculata in fata ei, fara ca ea sa depuna nici cel mai mic efort? Naspa e cand aceasta(femeia) constientizeaza ca erectia nu i se datoreaza :((( Cu siguranta as gasi daca as cauta cu adevarat asa ceva Link spre comentariu
fuckyoulike Reputație: 172 Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Dragalasule, eu vorbeam de pula nu sa-mi caut un stapan Probabilitatea este de 80% sa ofer asa ceva ... Carei femei nu-i creste orgoliul cand isi vede partenerul cu pula sculata in fata ei, fara ca ea sa depuna nici cel mai mic efort? Naspa e cand aceasta(femeia) constientizeaza ca erectia nu i se datoreaza :((( Cu siguranta as gasi daca as cauta cu adevarat asa cevaDoamne fereste sa ma gandesc la stapan, dar uite cand ma gandesc ca vrei un barbat sa beneficiezi de pula lui si de ceva din banii lui, acel barbat (ca doar asta cauti nu o papusa gonflabila), o sa vrea mai multa pasarica decat ar putea sa primeasca de la iubita, asa ma gandesc ca si tu ai un apetit mai mare decat ar avea o iubita, si cel putin eu asa as proceda la o relatie "friends with benefits" si nu cred ca nu ti ar placea, n am intalnit o femeie sa nu ii placa sa fie fututa. Succes 1 Link spre comentariu
admiralfrost Reputație: 45 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Dragalasule, eu vorbeam de pula nu sa-mi caut un stapan Probabilitatea este de 80% sa ofer asa ceva ... Carei femei nu-i creste orgoliul cand isi vede partenerul cu pula sculata in fata ei, fara ca ea sa depuna nici cel mai mic efort? Naspa e cand aceasta(femeia) constientizeaza ca erectia nu i se datoreaza :((( Cu siguranta as gasi daca as cauta cu adevarat asa cevaVezi ca sclavagismul de jure nu mai exista de decenii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum