Sari la conținut

Intrebare intrebatoare?

Postări Recomandate

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Ca sa ajungi utilizatorul lunii trebuie sa fii tare-n "clanta", in muschi, in caracter, in tastatura sau in altceva?

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Cat de subtil... :laugh2 ...atat de "tare" te-au deranjat postarile lui Stalingrad???

Postat Astazi, 15:39

"Eu nu am muschi de umflat si nici culoare mai pregnanta!

Drept pentru care voi pune punct aici".

Wrong...daca te "tine" cureaua intra cu el "la un dialog verbal"...

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Topicul este deschis doar datorită (sau din cauza, luaţi-o cum vreţi) contrelor de aici:

https://nimfomane.com/forum/topic/12122-offtopic-de-la-topicul-dienutei/page-2?do=findComment&comment=125842

Nu-i mai puţin adevărat că problema a fost pusă de mine şi aici:

https://nimfomane.com/forum/topic/11762-care-i-treaba-cu-utilizatorul-lunii/

Lăsând la o parte tonul iniţiatorului (care dă la iveală un ins frustrat de... multe, dacă m-aţi întreba pe mine, însă cum nu vreau să mă întrebaţi, vă rog a ignora paranteza), întrebarea pusă poate fi luată în seamă, în sensul de a culege opiniile userilor despre ce condiţii ar trebui să îndeplinească cineva ca să acceadă la acel titlu, de utilizator al lunii.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ca sa ajungi utilizatorul lunii trebuie sa fii tare-n "clanta", in muschi, in caracter, in tastatura sau in altceva?

Da. :laugh2

• Like 1
Vizitator barzaNoua
Reputație: 0
Postat

Întrebare întrebătoare 2.

De ce sunt(em)aici? Inițiatorul acelui topic a găsit răspunsul?

Întrebare întrebătoare 3; Viata(forumului) se rezuma doar la sex sau și la relații interumane ? Se poate argumenta?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Trebuie sa fi @Stalingrad sau cu pre pozitia CA @Stalingrad ;) Ma si intrebam cum de este atata liniste pe forum si cat o sa mai dureze.......?!

Postat

Topicul este deschis doar datorită (sau din cauza, luaţi-o cum vreţi) contrelor de aici:

https://nimfomane.com/forum/topic/12122-offtopic-de-la-topicul-dienutei/page-2?do=findComment&comment=125842

Nu-i mai puţin adevărat că problema a fost pusă de mine şi aici:

https://nimfomane.com/forum/topic/11762-care-i-treaba-cu-utilizatorul-lunii/

Lăsând la o parte tonul iniţiatorului (care dă la iveală un ins frustrat de... multe, dacă m-aţi întreba pe mine, însă cum nu vreau să mă întrebaţi, vă rog a ignora paranteza), întrebarea pusă poate fi luată în seamă, în sensul de a culege opiniile userilor despre ce condiţii ar trebui să îndeplinească cineva ca să acceadă la acel titlu, de utilizator al lunii.

Inainte de a suspecta pe cineva de oaresce frustrari ar trebui sa cunosti bine persoana din spatele userului. Eu cunosc bine acest user si chiar nu are nici o frustrare. Omul si-a exprimat o nedumerire si a deschis un topic pe tema asta. Nu era necesara o interventie cu scopul de a pune la punct persoana din spatele userului. Din pacate Stalingrad uita tocmai de prezumtia de nevinovatie, desi ne da sfaturi juridice pe celelalte topice.

• Like 1
Vizitator barzaNoua
Reputație: 0
Postat

e vichend breee... oamenii is cu nevestele... amantele oficiale... nu ca mine in siberia

o sa ajung sa ma uit cu tandrete la ursoaice... albe... frumoase... apetisante

.. si ele cred ca ma considera la fel...

Lasa nene, ca mai e putin pana pe 6 aprilie :hihat

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Trebuie doar sa fii tare pur si simplu  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Pai ba baieti, cum sa nu fie Stalingrad utilizatorul lunii, pai ia ganditiva daca se supara nenea stalingrad si ma suna sa atacam bucurestiul? ce iese? normal ca s-a hotarat sa i se dea lui sau mie acest titlu ca sa fie pace in tara  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :offtopic sper sa nu fie cu suparare dar ma amuza cum din orice mica chestie se ajunge la o ditamai discutia. Acu sa nu ne fie cu suparare, am zis ca nu mai intervin in discutii dar am zis sa va mai descretesc si eu fruntile pentru ca nu stiu de ce, multa lume are tenta de a sari la gat dupa orice postare, orice caracter ar avea aceasta.

Hai nu fiti suparati pe mine ca stau in zona marii si veti veni la mare si nu vreti sa vedeti ce se intampla pe aici daca sunt suparat  :pope  dapoi daca se supara nenea Stalingradu'...

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

Trebuie doar sa te crezi al mai destept si sa ii faci pe unii ''mitici''. *

Daca domnul Stalingrad ar fi fost comunist sunt sigur ca ar fi fost plin de medalii. Pana una-alta suntem in democratie si are o recunoastere, deci FELICITARILE mele, Domnule Stalingrad pt Useru Lunii (Lumii). :)

* Poate domnul Stalingrad are bunavointa sa ne traduca ce inseamna ''mitici''.

• Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
Postat

In provincie "viata" forumului e un pic mai plictisitoare, lucrurile se misca mai incet... apare tentatia de a naviga si in alte ape. Recunosc ca mi-am mai permis si eu sa fac asta.

Iar daca ai un pic de timp, 'te plimbi' si chiar intervii in discutiile de pe forum in alta parte decat acea de unde provii risti sa fii halit de bastinasi. Cam asta e pe cale sa se intample lui Stalingrad. Si din titlul primit pe merit, cel de Utilizatorul lunii, sa se transforme totul intr-un misto ieftin. Ar fi nedrept.

Administratorii si moderatorii au introdus acest titlu, ei au stabilit conditiile, ei au desemnat userul. Celui care a deschis acest topic, precum si celor inca nelamuriti, Pisicuts si ceilalti din conducere ar trebui sa le raspunda clar si la subiect. Banuiesc ca nu e foarte greu sa faca asta.

Si oricum, luna martie e pe final, titlul de utilizator al lunii va fi atribuit altui user,  maine e deja Aprilie.

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Nu il cunosc, dar daca staff-ul a decis ca merita acest loc atunci asa este. Dupa reputatie se vede clar ca a adus o contributie forumului deci tot respectul.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...