Sari la conținut

TOP:Ada bruneta 0731196224

ada_bruneta

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, adi432 a spus:

Da ia îi confirm eu am vorbit cu ea îi venită de vreo două săptămâni. 

Da cum ai reușit să dai de ea că eu am sunat-o, plus msj pe wapp dar nada, nema răspuns ? 🤔

• Oras:Sibiu
Postat
Acum 4 minute, adi432 a spus:

Da ia îi confirm eu am vorbit cu ea îi venită de vreo două săptămâni. 

uite cum ma face sa calc stramb!! :)) FARA SA VREAU!

• Oras:Ardeal Sibiu
Postat
Acum 1 oră, nightstar a spus:

Da cum ai reușit să dai de ea că eu am sunat-o, plus msj pe wapp dar nada, nema răspuns ? 🤔

0750462678

• Mersi 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, adi432 a spus:

0750462678

Exact pe acest Nr. am sunat și i-am și trimis un msj pe wapp cât și pe cel vechi de pe topicul din Brașov, unde din păcate nu a răspuns, asta este, am trecut peste 😒

• Like 1
  • Oras:Somewhere in Romania
  • Oras:Somewhere in Romania
Postat

Și eu la fel, i.am dat SMS pe Nr nou, 0750..., nu le primește, WhatsApp nu are șiii dacă am sunat, mi-a dat reject direct...

Eram curios dacă serviciile sunt cum ziceați, că nu am apucat să o vizitez în trecut, din păcate :(

Postat
Acum 6 ore, elpistolero a spus:

Și eu la fel, i.am dat SMS pe Nr nou, 0750..., nu le primește, WhatsApp nu are șiii dacă am sunat, mi-a dat reject direct...

Eram curios dacă serviciile sunt cum ziceați, că nu am apucat să o vizitez în trecut, din păcate :(

Eu am vorbit ieri cu ea, pe whatsap... pe nr asta! Cum spui ca nu are? Serviciile intotdeauna au fost bune..daca treci peste anumite "nesincronizari"! Mie unul mi-au placut intotdeauna...i'am lasat si recenzie, sunt sigur!

Postat
On 10/12/2023 at 6:42 AM, artzabala said:

Eu am vorbit ieri cu ea, pe whatsap... pe nr asta! Cum spui ca nu are? Serviciile intotdeauna au fost bune..daca treci peste anumite "nesincronizari"! Mie unul mi-au placut intotdeauna...i'am lasat si recenzie, sunt sigur!

Și eu am dat de ea .

am vizitat-o pt prima data pe ADA 

fenomenal totul. Am mai vrut o programare și încerc sa dau de ea de vreo 5-6 zile și nimic. Am sunat-o dar nu Răspunde , i-am scris pe whatup dar nimic. Sper sa fie Ok 

Ori cum este fenomenală și sper sa fie totul Ok cu tine.

Postat
1 oră în urmă, acelacare a spus:

Și eu am dat de ea .

am vizitat-o pt prima data pe ADA 

fenomenal totul. Am mai vrut o programare și încerc sa dau de ea de vreo 5-6 zile și nimic. Am sunat-o dar nu Răspunde , i-am scris pe whatup dar nimic. Sper sa fie Ok 

Ori cum este fenomenală și sper sa fie totul Ok cu tine.

Caută pe la Bv

• Oras:bcuresti
  • Oras:bcuresti
Postat
La 24.10.2018 la 0:40, angelmro a spus:

V-ati facut de cap dupa ce am plecat eu, vad ca dupa ce pleaca clientu , joaca "pasaricile" pe pat.

Bravo fetelor pentru un pictorial incendiar, ne faceti sa va visam noaptea. Ma bucur ca am avut placerea sa o cunosc si eu pe Alina, iar tu Adela nu mai dezamagit nici de data asta. O ora frumoasa alaturi de tine. Multumesc

un link cu Alina te rog? e tot in Sibiu?

• Minus 1
Postat
Acum 47 minute, bangerrr a spus:

Nu cred că Alina mai practica sau cel puțin nu am mai auzit de ea de mult timp.

Probabil te referi la Alina fosta colega a lui Ada, sa lăsat din 2019. 

Postat

Și eu cred că tot la ea se referă dar a descoperit un topic din 2018 și a zis omul sa răscolească un pic amintirile.

Postat
Acum 14 minute, bangerrr a spus:

Și eu cred că tot la ea se referă dar a descoperit un topic din 2018 și a zis omul sa răscolească un pic amintirile.

Da da păcat că sa lăsat iera o fată faină și cu potențial, am fost la ia de vreo câteva ori avea servicii bune și foarte lipicioasă știa să se facă plăcută și avea mult bun simț. 

Postat
Acum 16 minute, bangerrr a spus:

@adi432 nu mai are rost sa vorbim de că îi istorie ar fi fain sa dau de @ada_brunetaca nu am reușit deloc și ea o fata foarte faină.

O găsești pe la  Brașov am vorbit eu cu ia pe public 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...