miki20 Reputație: 1052 Postat Mai 30 Oras:... Oras:... Postat Mai 30 Disponibila începând de astăzi în București 😘 Orele disponibile pentru astazi sunt 17:00 , 18:00 si 20:00 😁 Începând de mâine de la 12:00 la 21:00 ❤ Locație bdu Timișoara 16b Zi frumoasa 😘😘 1 8
miki20 Reputație: 1052 Postat Iunie 1 Oras:... Oras:... Postat Iunie 1 😇Disponibila pana la ora 21:00❤
71laciport Reputație: 4418 Postat Iunie 1 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Iunie 1 Pentru programare cum se procedeaza? La mesaje, vad ca nu raspunzi.
Vic76 Reputație: -1 Postat Iunie 1 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 1 Cred ca lucreaza în circuit închis !!! 1
71laciport Reputație: 4418 Postat Iunie 1 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Iunie 1 nu este deloc cu circuit inchis, trebuie doar sa ai sansa sa prinzi loc, am revizitat o dupaaaaa 5 ani, parca a stat timpul in loc, ea note mai mari acum oralul exceptional, iar normalul cu mare implicare si participare fizica verbala si spirituala, Locatia usor de nimerit , igiena locatiei si ei fara repros (a fost la dus dupa ce am iesit eu) acelasi corp skinny cu sanii frumos contuarti , pasa, rasa si stramta, se misca foarte bine si da oarece semne ca i place sexul, (mai soft) , Pret 200 lei 30 min dtd, m am incadrat si pentru chit chat si pentru dezmierdari, o companie cu un vibe pozitiv si placuta. de revenit pana cand pleaca daca mi prind loc pentru ca mi a placut si mai vreau... ""Opportunities don t happen, you create them"" 8 1
C.Darwin Reputație: 45 Postat Iunie 2 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 2 Eu cred ca topicul trebuie trecut la de evitat Foarte urat sa posteze pe forum ca e disponibila si sa nu raspunda la mesaje. Macar sa spuna ca nu are nimic liber. De fiecare data cand a postar am trimis mesaj, si nimic Foarte neserioasa 1
dream2clau Reputație: 15 Postat Iunie 2 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 2 3 hours ago, C.Darwin said: Eu cred ca topicul trebuie trecut la de evitat Foarte urat sa posteze pe forum ca e disponibila si sa nu raspunda la mesaje. Macar sa spuna ca nu are nimic liber. De fiecare data cand a postar am trimis mesaj, si nimic Foarte neserioasa agree. nearly the same situation
trumtram Reputație: 606 Postat Iunie 2 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Iunie 2 Acum 4 minute, dream2clau a spus: agree. nearly the same situation Am prins-o la 5 minute după ce a postat aici, merită efortul, nu o voi venera ca restul de aici, dar oricum e peste media actuală din București. 1
alexgabriel9 Reputație: 1 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2 Eh in cazul meu am facut o programare si cand am ajuns la adresa n-a mai raspuns la mesaje...Am traversat tot Bucurestiu' de pomana
enriqe68 Reputație: 230 Postat Iunie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 3 Acum 58 minute, miki20 a spus: 💥✌ O varianta de cazare mai centrala crezi ca se poate? 1
miki20 Reputație: 1052 Postat Iunie 4 Oras:... Oras:... Postat Iunie 4 🧡Disponibilă doar astăzi 14:00- 19:00 ✌
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum