2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 2, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Important e sa mearga invers coane Raffa, doar asa ii "iubeste" motanuEu "ma rog" de @pisicuts de o saptamana sa'mi reseteze parola la cont ca am uitat-o, linkul de resetare parola nu functioneaza, si nimic ... pe principiul ... scoate banul, fa-te verde si mai vedem pe urma cu contul vechi.Apropos motane, imi poti trimite link de resetare parola pe contul de email initial, functioneaza. :rtfm :bye ioc șansa Rambo.Nu esti Chuck Norris! 5 Link spre comentariu
falcon60 Reputație: 460 Postat Septembrie 3, 2019 Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Putin, foarte puțin... Sa știi ca din conturile de pe nimfomane nu poți transfera în cele doua menționate de tine.Nu iti face grija de conturile mele bancare 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Nu iti face grija de conturile mele bancareEsti prost de besi + rupt in cur amaratule! :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 3, 2019 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Esti prost de besi + rupt in cur amaratule! :laugh2 :laugh2 :laugh2Te iei de flacon și te depunctează pizdadera...Ciudat, foarte ciudat! 1 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Te iei de flacon și te depunctează pizdadera...Ciudat, foarte ciudat!Ti-am vorbit urat pana acum ? 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 3, 2019 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Ti-am vorbit urat pana acum ?Crezi ca stau sa contorizez asa ceva pe un forum al curvarilor? 1 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Crezi ca stau sa contorizez asa ceva pe un forum al curvarilor?Reciteste ce te-am intrebat ! Sper sa ai decenta si bun simt cand raspunzi data urmatoare 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 3, 2019 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Reciteste ce te-am intrebat ! Sper sa ai decenta si bun simt cand raspunzi data urmatoarePulica, nu ma lua pe mine la rost ca nu tine. Răspund ce vreau, cand vreau și cui vreau. Dacă te ducea tartacuta înțelegeai ce am vrut sa spun. Acum îți urez seara plăcută! Bye bye! 2 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Pulica, nu ma lua pe mine la rost ca nu tine. Răspund ce vreau, cand vreau și cui vreau. Dacă te ducea tartacuta înțelegeai ce am vrut sa spun. Acum îți urez seara plăcută! Bye bye!Cu pulica i te adresezi lui tactu gaozare ! 4 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 3, 2019 Partajează Postat Septembrie 3, 2019 o ce avem aici, pedofi1ul raffa, mare spargator de menore, a dat in Sabrina Giula la 16 ani de n ori, i-a placut, nu s-a saturat.Sa nu uitam de marele lingau Raffaello care se tinea dupa fusta vanesei, a simtit miros de ldat o limba moca in pizda , femeie disperata care isi cauta sotul ca o insala , cu 3 plozi. Asta nu l-a oprit pa hienasa basinoasa raffaello (mos pedof1l dovedit ca a futut menora Sabrina la 16 ani si pe Beatrice dan Galati la 17 ani) sa o curteze si sa se tina dupa ea de parca nu a vazut pizda in veata lui, hahahhada, e veche, raffa e din aceasi categorie cu picon, mos senil, fustrat si mare somelie de miinore; de astea 2 stiti voi, au fost si altele. Hiena mai are inca un cont pe forum pentru ca pe cel actual din cauza reputatiei super scauze -7000 :laugh2 nu mai are curaj sa scrie recenzii, da reusine 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Te iei de flacon și te depunctează pizdadera...Ciudat, foarte ciudat!pizdadera este un umflat recunoscut cu multe clone! Nu spun ca are ca si clona pe falcone, este evident insa ca sunt la fel de prosti! Probabil ca o sa raspunda amun ra! :laugh2 1 2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Cand suferiti de clonofobie luati un vagisan, sfatul patintelului :laugh2. Sa va faceti si un 69 ca tot e la moda :laugh2 2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Cand suferiti de clonofobie luati un vagisan, sfatul patintelului :laugh2. Sa va faceti si un 69 ca tot e la moda :laugh2Ia renunta tu la droguri, ai sa vezi ca iti va fi ok! :laugh2 2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Ia renunta tu la droguri, ai sa vezi ca iti va fi ok! :laugh2Alexei, si bautura e un drog, renunta la ea ,) 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Te iei de flacon și te depunctează pizdadera...Ciudat, foarte ciudat!Da, foarte ciudat! :laugh2 1 4 Link spre comentariu
falcon60 Reputație: 460 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Te iei de flacon și te depunctează pizdadera...Ciudat, foarte ciudat!Flacon ? Iti da pecoaie ochelarii lui de cal amuzantule ! De asta s-a pisat Vanessa pe mecla ta, cand a vazut ce mos disperat esti, care n-a vazut pizda in viata lui. Oricum nu aveai tu ce fute la 11 cm ai tai =)) 3 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Ti-am vorbit urat pana acum ?vrea sa iti suga pula si nu stie cum sa o ceara, e mai timid mosul ppeeddooffiill 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 6, 2019 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Cu pulica i te adresezi lui tactu gaozare !Baga-ți-ai pula'n morții ma-tii de cretin obsedat de forum ce ești!Nu mai ai argumente și te iei de familie?Hai siktir, cacacios egocentrism! 2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 vrea sa iti suga pula si nu stie cum sa o ceara, e mai timid mosul ppeeddooffiillMajoritatea mosilor p3dofili dovediti cu chistoace sufera de dementa :laugh2 . Inca sufera mosul dupa Vanessa ca o potaie :)) 2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Flacon ? Iti da pecoaie ochelarii lui de cal amuzantule ! De asta s-a pisat Vanessa pe mecla ta, cand a vazut ce mos disperat esti, care n-a vazut pizda in viata lui. Oricum nu aveai tu ce fute la 11 cm ai tai =))=)))) 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Ti-am zis sa nu faci misto de astia mici si ingusti la minte, te-a raportat mosul la motan si ca o sluga obedienta ce este te-a executat 2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Daca cersesti frumos, iti arat cum trebuie sa fie un site administrat. :hihat M-as fute pana... Arh! Numar tel. Link spre comentariu
moet13 Reputație: -22 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:maramu Oras:maramu Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Cu pulica i te adresezi lui tactu gaozare ! da, e veche, raffa e din aceasi categorie cu picon, mos senil, fustrat si mare somelie de miinore; de astea 2 stiti voi, au fost si altele. Hiena mai are inca un cont pe forum pentru ca pe cel actual din cauza reputatiei super scauze -7000 :laugh2 nu mai are curaj sa scrie recenzii, da reusine Cand suferiti de clonofobie luati un vagisan, sfatul patintelului :laugh2. Sa va faceti si un 69 ca tot e la moda :laugh2 Alexei, si bautura e un drog, renunta la ea ,) Flacon ? Iti da pecoaie ochelarii lui de cal amuzantule ! De asta s-a pisat Vanessa pe mecla ta, cand a vazut ce mos disperat esti, care n-a vazut pizda in viata lui. Oricum nu aveai tu ce fute la 11 cm ai tai =)) vrea sa iti suga pula si nu stie cum sa o ceara, e mai timid mosul ppeeddooffiill Majoritatea mosilor p3dofili dovediti cu chistoace sufera de dementa :laugh2 . Inca sufera mosul dupa Vanessa ca o potaie :)) Ti-am zis sa nu faci misto de astia mici si ingusti la minte, te-a raportat mosul la motan si ca o sluga obedienta ce este te-a executat Daca cersesti frumos, iti arat cum trebuie sa fie un site administrat. :hihat M-as fute pana... Arh! Numar tel.Ati primt ce ati meritat! :sweeping :clap2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 18, 2019 asteptam sugestii noi pentru UL !!!Cine merita luna asta distinctia ? 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Bietul Feri (probabil) nici nu știe ce titlu onorific a câștigat.Mai acordăi-l și luna viitoare :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum