MareePizdar Reputație: 6 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:York Oras:York Postat Aprilie 1, 2023 1 oră în urmă, Marcus6 a spus: Mi se rupe de jigodii și de neterminați,eu nu bag in seamă toți retardații mă. dar deja ai facuto :)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2023 Postat Aprilie 1, 2023 Acum 7 minute, 1potrivitu a spus: Bună seara@cleopatra01. cum să-i răspund ăstuia ? ☝ Daca ai incerca sa-i dai un ignor total si complet acum si pt totdeauna? Si lui si celorlalti. Gandeste-te putin, logic, ce sens are sa stai sa te certi cu unul total strain, pe care nu-l cunosti si nici nu-l vei cunoaste vreodata de pe un forum de curve si curvari? Efectiv e pierdere de timp si nervi aiurea. Trebuie doar sa ai sange rece si sa nu-ti mai pese. Eventual iti spui o parere si atat, treci mai departe.
1potrivitu Reputație: 1626 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2023 Acum 7 minute, Albdom82 a spus: Daca ai incerca sa-i dai un ignor total si complet acum si pt totdeauna? Si lui si celorlalti. Gandeste-te putin, logic, ce sens are sa stai sa te certi cu unul total strain, pe care nu-l cunosti si nici nu-l vei cunoaste vreodata de pe un forum de curve si curvari? Efectiv e pierdere de timp si nervi aiurea. Trebuie doar sa ai sange rece si sa nu-ti mai pese. Eventual iti spui o parere si atat, treci mai departe. Frate , e foarte adevărat ce spui . Dar suntem diferiți, avem temperamente diferite , reacții, abordări... Am să încerc. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2023 Postat Aprilie 1, 2023 Acum 2 minute, 1potrivitu a spus: Frate , e foarte adevărat ce spui . Dar suntem diferiți, avem temperamente diferite , reacții, abordări... Am să încerc. Iti consumi energia asa, pacat. Eu unul imi consum energia exclusiv cu femeile🤣🤣 Acum.. adevarul e ca sunt si foarte obosit mai nou, nu stiu ce se intampla 😁
Membru Premium 22leon Reputație: 34168 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Aprilie 1, 2023 @scorpion1970 , cred ca ii timpul sa ne diversificam oferta , parca ar merge și niște mici importuri din Ucraina ....mai o pușcă, mai o grenadă ( aici cică @pisicutsii pe felie 😜 ), mai o capcana, un ceai de cucută ( asta ptr.fetele mai discrete )....🤣🤣 4
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2023 Postat Aprilie 1, 2023 Acum 1 minut, 22leon a spus: @scorpion1970 , cred ca ii timpul sa ne diversificam oferta , parca ar merge și niște mici importuri din Ucraina ....mai o pușcă, mai o grenadă ( aici cică @pisicutsii pe felie 😜 ), mai o capcana, un ceai de cucută ( asta ptr.fetele mai discrete )....🤣🤣 Am anticipat acest lucru... Am un depozit întreg cu muniție aferenta....privind, sa astupi gura femei.... Cred ca nu s-a găsit vre-un antidot!!! 😉
Membru Premium 22leon Reputație: 34168 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Aprilie 1, 2023 Acum 8 minute, 22leon a spus: @scorpion1970 , cred ca ii timpul sa ne diversificam oferta , parca ar merge și niște mici importuri din Ucraina ....mai o pușcă, mai o grenadă ( aici cică @pisicutsii pe felie 😜 ), mai o capcana, un ceai de cucută ( asta ptr.fetele mai discrete )....🤣🤣 Acum 3 minute, scorpion1970 a spus: Am anticipat acest lucru... Am un depozit întreg cu muniție aferenta....privind, sa astupi gura femei.... Cred ca nu s-a găsit vre-un antidot!!! 😉 @Emma69X ce părere ai ? Te putem ajuta cu ceva ? 😜😂 3
Emma69X Reputație: 2261 Postat Aprilie 1, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 1, 2023 5 minutes ago, 22leon said: @Emma69X ce părere ai ? Te putem servi cu ceva ? 😜😂 Nu mă bag iepuraș.... Și eu am fost înjurată de mami....e nașpa.... Edit: nu știu de ce râdeți... Dar văd că mai sus se jignesc iepurașii și e nasol... 1 2 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Aprilie 1, 2023 Acum 3 minute, Emma69X a spus: Nu mă bag iepuraș.... Și eu am fost înjurată de mami....e nașpa.... Aha înseamnă că la ăla sa referit regina.
fratelo 1968 Reputație: 5527 Postat Aprilie 1, 2023 Postat Aprilie 1, 2023 Acum 4 ore, Marcus6 a spus: Firar al dracu de pupincuriști,vezi potrivitul de ce zic că sunt găști cei pupa n cur pe alții pe PM. Eu nu am ce discuta cu nimeni pe PM doar daca mai dau la cate o fata dar foarte rar. Daca am ceva de zis zic aici că nu mi e frica de nimeni. Idem 👍
witcher Reputație: 16280 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2023 Felicitări @MisterX! O meriți 👍 1 1
andrei826 Reputație: 807 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2023 2 hours ago, 1potrivitu said: Mă bucur😚 Andrei826 , e șopărla mare , ai grijă. 😯 Mai bine soparla,decat travetit ca tine Doinito 🤡💋 1 1
andrei826 Reputație: 807 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2023 2 hours ago, JBWALKER said: Măi conturi multiple, turcoaz 1234 , potrivit cu _ s.a.m.d. eu nu spun "lucruri" imaginare, vă știe tot forumul de ce sunteți în stare și tu și marcus. Azi vă pupați apoi vă bălăcăriți Doi TS asta sunteți 🤫🤢 Dintre toate clonele pe care le-a avut schizofrenul depresiv cbatonul lancelot,alte zeci de clone fara talent 💩, imi este tare dor de clona lui Doinita . Cand isi trimitea singur bezele ❤️, inimioare 🥰 , vorbea cu el 🚑🚑, facea apropouri la bajeti 🤡🤗 🤣🤣 1 hour ago, Flx01 said: Mda dai dovada de multa bărbăție. "Fara jigniri". 🤔 Eu nu am fost nici macar atentionat ca as avea un astfel de comportament... Vezi ca daca se supara pe tine, o sa te denigreze ani de zile aici pe forum si in viata reala. Are baiatul schizofren mintea odihnita, e disponibil la suport 24/7 ! 👳♂️ 1 1
JBWALKER Reputație: 24 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Aici Oras:Aici Postat Aprilie 1, 2023 Acum 14 minute, andrei826 a spus: Dintre toate clonele pe care le-a avut schizofrenul depresiv cbatonul lancelot,alte zeci de clone fara talent 💩, imi este tare dor de clona lui Doinita . Cand isi trimitea singur bezele ❤️, inimioare 🥰 , vorbea cu el 🚑🚑, facea apropouri la bajeti 🤡🤗 🤣🤣 Vezi ca daca se supara pe tine, o sa te denigreze ani de zile aici pe forum si in viata reala. Are baiatul schizofren mintea odihnita, e disponibil la suport 24/7 ! 👳♂️ 😅 Acum e alb ca zapada și plânge de atenție. Eu am râs maxim când l-am văzut cu lacrimi în ochi că l-a propus și pe el Ul un fraier . Mai zice și că are nevastă. Ai de pl lui că își trimitea poze sexy cu @Marcus6 . Se iubeau maxim .
Membru Premium MisterX Reputație: 25253 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Aprilie 1, 2023 Acum 1 oră, witcher a spus: Felicitări @MisterX! O meriți 👍 Multumesc 😌! Apreciez 🫡 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
MareePizdar Reputație: 6 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:York Oras:York Postat Aprilie 1, 2023 Acum 2 ore, Emma69X a spus: Nu mă bag iepuraș.... Și eu am fost înjurată de mami....e nașpa.... Edit: nu știu de ce râdeți... Dar văd că mai sus se jignesc iepurașii și e nasol... bv aia e in primu rand tre sa ai respect 1
1potrivitu Reputație: 1626 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2023 Acum 13 ore, andrei826 a spus: Dintre toate clonele pe care le-a avut schizofrenul depresiv cbatonul lancelot,alte zeci de clone fara talent 💩, imi este tare dor de clona lui Doinita . Cand isi trimitea singur bezele ❤️, inimioare 🥰 , vorbea cu el 🚑🚑, facea apropouri la bajeti 🤡🤗 🤣🤣 Vezi ca daca se supara pe tine, o sa te denigreze ani de zile aici pe forum si in viata reala. Are baiatul schizofren mintea odihnita, e disponibil la suport 24/7 ! 👳♂️ Dacă erai Bărbat , în adevărat sens al cuvântului, vorbeai cu mine de pe contul tău principal. Tupeul tău de măscărici și faptul că ești o clonă de doi lei, nu o spun doar eu , sunt mulți alți care o spun . Nu mă miră că îmi știi tot dosarul. Asta demonstrează ( dacă mai era nevoie) că singura ta obsesie, sunt eu . Mă urmărești pas , cu pas 😏 probabil sunt campionul visurilor tale. Încet , încet și cu ajutorul meu, măi clono ieftină , toți ăștia iubitori de "șobolanul suprem" , ieșiți la suprafață și vă arătați adevărata față. Tu continuă să te faci de râs , fanul meu nr 1 . PS - am material suficient aici , pentru a scrie o carte cu titlu Șobolanul suprem și mia de clone personale. 3
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 2, 2023 Acum 18 ore, Marcus6 a spus: Nu m ai răspund chisorcosilor,caz închis,și tu ai câștigat atunci când te am propus ,Banarea😂😂😂🖕 Te-o părăsit prietenul JB🤣🤣🤣🤣 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Aprilie 2, 2023 Acum 32 minute, extraterestru78 a spus: Te-o părăsit prietenul JB🤣🤣🤣🤣 Da el tot timpul vine și pleacă e obișnuit.o să-l urmeze și Andrei. 1
Kalifornia Reputație: 44 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2023 37 minutes ago, Marcus6 said: Da el tot timpul vine și pleacă e obișnuit.o să-l urmeze și Andrei. Daca ii baneaza contul principal lui Andrei(elprofesoare), atunci ar fi jale. 3
1potrivitu Reputație: 1626 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2023 1 oră în urmă, Kalifornia a spus: Daca ii baneaza contul principal lui Andrei(elprofesoare), atunci ar fi jale. Am ajuns la concluzia, că mai bine îl lăsăm în plata domnului. Să îți dorești o carieră și celebritate pe ninfomane, înseamnă că ai probleme serioase la mansardă. Am încercat să-l ignor pe andrei826, dar e ca răia și nu am să înțeleg de ce își dorește atât de mult să mă provoace 🤔. Adevărat că am avut 7 , 8 conturi, dar au fost toate pe persoana fizică și asumate . Multe dintre ele au fost banate din cauza unor Andrei" și altele pur și simplu am renunțat la ele . Treaba lui , da se vede urât 😖 2
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Aprilie 2, 2023 La 01.04.2023 la 10:50, Flx01 a spus: Felicitari @MisterX@MisterX 👍👍👍 Tu muriti in fiecare luna sa fii UL Am înțeles ce-ai vrut să spui... 😄
andrei826 Reputație: 807 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2023 4 hours ago, Kalifornia said: Daca ii baneaza contul principal lui Andrei(elprofesoare), atunci ar fi jale. 2 hours ago, 1potrivitu said: Am ajuns la concluzia, că mai bine îl lăsăm în plata domnului. Să îți dorești o carieră și celebritate pe ninfomane, înseamnă că ai probleme serioase la mansardă. Am încercat să-l ignor pe andrei826, dar e ca răia și nu am să înțeleg de ce își dorește atât de mult să mă provoace 🤔. Adevărat că am avut 7 , 8 conturi, dar au fost toate pe persoana fizică și asumate . Multe dintre ele au fost banate din cauza unor Andrei" și altele pur și simplu am renunțat la ele . Treaba lui , da se vede urât 😖 Ce clone mai pregatesti? 20 hours ago, andrei826 said: Dintre toate clonele pe care le-a avut schizofrenul depresiv cbatonul lancelot,alte zeci de clone fara talent 💩, imi este tare dor de clona lui Doinita . Cand isi trimitea singur bezele ❤️, inimioare 🥰 , vorbea cu el 🚑🚑, facea apropouri la bajeti 🤡🤗 🤣🤣 Vezi ca daca se supara pe tine, o sa te denigreze ani de zile aici pe forum si in viata reala. Are baiatul schizofren mintea odihnita, e disponibil la suport 24/7 ! 👳♂️
andrei826 Reputație: 807 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2023 6 hours ago, 1potrivitu said: Dacă erai Bărbat , în adevărat sens al cuvântului, vorbeai cu mine de pe contul tău principal. Tupeul tău de măscărici și faptul că ești o clonă de doi lei, nu o spun doar eu , sunt mulți alți care o spun . Nu mă miră că îmi știi tot dosarul. Asta demonstrează ( dacă mai era nevoie) că singura ta obsesie, sunt eu . Mă urmărești pas , cu pas 😏 probabil sunt campionul visurilor tale. Încet , încet și cu ajutorul meu, măi clono ieftină , toți ăștia iubitori de "șobolanul suprem" , ieșiți la suprafață și vă arătați adevărata față. Tu continuă să te faci de râs , fanul meu nr 1 . PS - am material suficient aici , pentru a scrie o carte cu titlu Șobolanul suprem și mia de clone personale. Bai vanzator ambulant de parfumuri ieftine, ai incercat vreodata sa mergi la un ajutor specializat? Sa explici de ce apelezi la clone, unele cu nume de gagici, altele de mameluci ? Sa explici de ce iti traiesti viata pe un forum de dame de lux ,cauti validare, atentie ? #formator_de_opinie_wannabe 1 1 1
1potrivitu Reputație: 1626 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2023 Acum 14 minute, andrei826 a spus: Bai vanzator ambulant de parfumuri ieftine, ai incercat vreodata sa mergi la un ajutor specializat? Sa explici de ce apelezi la clone, unele cu nume de gagici, altele de mameluci ? Sa explici de ce iti traiesti viata pe un forum de dame de lux ,cauti validare, atentie ? #formator_de_opinie_wannabe "Vânzător ambulant de parfumuri ieftine 😏 " Lache cu pedale, un singur jet din parfumul cu care mă dau , valorează cât trei rânduri din hainele tale ponosite. Ce explicație să-ți dau măi sclavete , când tu ești campionul clonaților ? 😆 am comunicat cu tine în PM că m-ai întrebat , ce user am fost ? . Și am zis să te luminez , umbră. " Salut Sunt fostul tandem , tu ? " Nimic , ai preferat să o zgudui și ai luat-o și pe arătură. Da nu era frumos și elegant, să te prezinți și tu " sunt ×, Salut " " Domne, eu vorbesc des cu pisicuts și că lumea face rapoarte ..... " bălăriile tale.😆 Păi mă Ginghis Han , tu vorbești de cât stau alții pe forum, când tu ești păndarul meu șef. 😏 Cât de ipocrit poți să fii , când tu chiar ești o clonă dovedită și întărită chiar de cleopatra01. Vezi mă idi cum te dai de gol singur . 😆 Doar elprofesore, în două rânduri mi-a spus : """"Formator de opinie Vannabe """" Da știu, coincidențe. Marș, că puți 😖 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum