tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Postat Septembrie 5, 2013 Scuze daca sunt off-topic.Domnilor va multumesc tuturor pentru sustinere.Sincer,nu ma asteptam sa fiu apreciat de Dumneavostra,mi-ati demonstrat contrariul in postarile de pe topice si altii in PM Ma bucur ca am fost de folos si sper sa ajut si de aici inainte cu recenziile mele. P.S. @chris73 ,chiar nu ma asteptam din partea ta.......tot nu imi esti drag
dinozauru Reputație: 835 Postat Septembrie 5, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Septembrie 5, 2013 Finule @ TANAR CU MULTE NEVOI, eu te-am botezat "tanar cu multa nevoie de pizda" sper ca recunosti, te astept cu curcanul la mine! Daca nu vii cu curcanul, macar dai o bere, una virtuala. Hai sa-mi traiesti finule! Am si eu un nas pe aici care m-a botezat "FOSILA", il astept sa isi revendice drepturile de autor si de nas.
Londra72 Reputație: 488 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 6, 2013 In postare mea e vorba de unul singur care-i mare ROAMAN(care nu sufera limba maghiara) : Londra 72,atat....un nevertebrat insulte
Vizitator Fater Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2013 Postat Septembrie 6, 2013 Cred ca nu numai patriot esti, sunt convins ca esti si antisemitist!!@pisicuts, asa ceva e permis?
bazdkiii Reputație: 497 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Septembrie 6, 2013 oooo printesa ce faci ,vrei sa vezi vertebra si zgarciul am crezut c ca ce ramane la chat ramane acolo dar vad ca continui cu jignirile,si la natie sa ti-o fut ca nu vorbesti ROMANESTE pe chat, bagamias pl in tine de asta m-am suparat bozgurule Sunt patriot ROMAN VB IN PLM ROMANESTE CAND VBhttp://www.youtube.com/watch?v=RCn7Xk_6sb8
patrick82 Reputație: 1773 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2013 bazdkii nu fi scarbos daca ai ceva de scris SCRIE, lasa-ne cu scarboseniile. Rog administratia sa scoata mizeria de sus. Asta nu se mai numeste trolling...
bazdkiii Reputație: 497 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Septembrie 6, 2013 am zis la pisicuts sa stearga...eu nu mai pot.... imi cer scuze ....chiar e un pic scarbos:)))...un pic mai mult
Administrator pisicuts Reputație: 114379 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 6, 2013 Londra72 ti-am dat doua zile de vacanta sa te linistesti si sa intelegi ca forumul nu se imparte in functie de nationalitatea membrilor.
bazdkiii Reputație: 497 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Septembrie 6, 2013 te rog sa stergi si poza mea.. scriu aici c nu pot sa-ti dau pm...trebuie sa le stergi din ele..
Administrator pisicuts Reputație: 114379 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 6, 2013 acum am sters-o bazdkiii:wave
songoku Reputație: 809 Postat Septembrie 6, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Septembrie 6, 2013 Sustin si eu ideea de a se infiinta titlul de futaciosul sau recenzorul lunii.
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 26, 2013 Nimeni, nimic? Vine sfarsitul lunii... eu am doua propuneri pentru urmatoarea luna unul din provincie, celalalt din capitalahttps://nimfomane.com/forum/user/58400-obiectiv/ user, care a facut enorm de mult, pentru sectiunea Constantahttps://nimfomane.com/forum/user/57892-ventrino/, care luna asta a fost extrem de activ, si vine in continuare cu recenzii, chiar daca cheful bucurestenilor de recenzii a scazut considerabilhttps://nimfomane.com/forum/user/37918-sexything/ si o domnisoara , care dovedeste, ca si o fata poate contribui la continutul forumului in mod constructiv
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 26, 2013 Multumesc Cassy pentru nominalizare,insa nu imi doresc catusi de putin asa ceva. Titlul trebuie dat domnilor care au contribuit la forum cu recenzii si nu numai. O seara frumoasa!
Afriq Reputație: 1265 Postat Septembrie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 Te trezisi din somnic Sexy... aici dezbaterea e in primul rand intre utilizatorii anteriori ai lunii! Nominalizarile tale Cassy mi se par decente... eu am nevoie de ceva timp sa analizez... is si io om batran (si cu nevoi...)
daddy2491 Reputație: 134 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 26, 2013 Nominalizarea mea pentru titlul de "utilizatorul lunii" octombrie este pentru user-ul obiectiv...
Afriq Reputație: 1265 Postat Septembrie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 Te trezisi din somnic Sexy... aici dezbaterea e in primul rand intre utilizatorii anteriori ai lunii! Nominalizarile tale Cassy mi se par decente... eu am nevoie de ceva timp sa analizez... is si io om batran (si cu nevoi...) Propuneri pot fi mai multe... nominalizari putine
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 26, 2013 Dintotdeauna a fost topicul deschis pt propuneri , Afriq , ce sever esti azi
Afriq Reputație: 1265 Postat Septembrie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 Asta am zis si io... Dezbateri, propuneri... nu nominalizari. Pana una-alta... o fetita a fost de ajuns pentru urmatoarele cateva luni
fanebabane Reputație: -446 Postat Septembrie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 Propuneri pot fi mai multe... nominalizari putine Asta am zis si io... Dezbateri, propuneri... nu nominalizari. Cum vine asta, Tropicane? Propuneri, inteleg… cacalau, dar nominalizarile? Mai mult de 1 ?!? Pana una-alta... o fetita a fost de ajuns pentru urmatoarele cateva luni Calcam pe urmele lui Oly? Sau simti ca deja ti s-a urcat in cap nominalizata? Hai, bre, fii mai delicat, ca Ancuta e o de fata.
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 Si eu o sustin pe Sexything! Dupa aceea oricum vom reveni la barbati pentru multa vreme deoarece in afara de ea si de Cassy nu mai sunt alte fete care sa merite titlul de "utilizatorul lunii"...
fanebabane Reputație: -446 Postat Septembrie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 Multumesc Cassy pentru nominalizare,insa nu imi doresc catusi de putin asa ceva. Titlul trebuie dat domnilor care au contribuit la forum cu recenzii si nu numai. O seara frumoasa! Imi place sa vad rosu in fata ochilor si e de admirat cand rosiile se apreciaza intre ele Sexy, nici nu stiu daca ar trebui sa iti doresc sa te ocoleasca de acum inainte sentimentele de genul asta, sau sa te incerce mai des, caci orice sfarsit este un nou inceput. Si ai inceput bine. Chiar daca in general te prinde modestia, de data asta nu isi are rostul. Cred ca Cassy a apreciat foarte bine. Prezenta ta pe forum in ultima luna, si mai ales contributia adusa, te recomanda cu prisosinta. Nu te speria, chiar daca mai sunt cazuri ca Oly, baietii incep sa se obisnuiasca usor cu prezentele feminine si chiar sa le aprecieze. Prea curand nu cred va exista o alta care sa merite titlul si ar fi de-a dreptul spectaculos ca doua luni consecutiv sa fie acordat fetelor. Ventrino si Obiectiv sunt convins ca vor mentine stacheta ridicata si randul lor va veni in curand. In plus ar fi un exemplu pentru celelalte fete ca Randunica sau Matura… mai mult agitatoare decat modelatoare… P.S. Nu ma dati la topicul ala cu limba…
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2013 Postat Septembrie 26, 2013 Si eu o sustin pe Sexything! Dupa aceea oricum vom reveni la barbati pentru multa vreme deoarece in afara de ea si de Cassy nu mai sunt alte fete care sa merite titlul de "utilizatorul lunii"...AI dreptate.........Votez si eu pentru Sexything ca utilizator al lunii.
Afriq Reputație: 1265 Postat Septembrie 26, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 Cum vine asta, Tropicane? Propuneri, inteleg… cacalau, dar nominalizarile? Mai mult de 1 ?!? Calcam pe urmele lui Oly? Sau simti ca deja ti s-a urcat in cap nominalizata? Hai, bre, fii mai delicat, ca Ancuta e o de fata. nominalizata de care vorbesti matale mai are un pic si ma bate chit ca e o dulceata de fata... Acum stau si io si ma intreb... la cate s-au schimbat in ultima vreme... se pare ca s-a schimbat si cutuma stabilirii urmasului. Pentru cei mai noi, pana acum cam asa a fost: propuneri pot veni de la oricare membru, nominalizari de la utilizatorul lunii care este inca in pozitie, vot de la utilizatorii anteriori pentru desemnarea de catre echipa de moderare... Dar poate s-a schimbat intre timp si nu stiu io
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 26, 2013 Imi cer scuze daca am fost poate mai acida in postarea anterioara. Consider si eu ca utilizatorii Obiectiv (care a facut munca titanica in ultimele luni pe Constanta) si Ventrino (Vulpoiul ) isi merita titlul de Utilizatorul lunii.
mk23 Reputație: 579 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2013 O propun si eu pe Ancuta Sexything ca utilizatorul lunii. Pentru contributia oferita forumului merita.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum