Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle
Postat

Scuze daca sunt off-topic.

Domnilor  :hihat  va multumesc tuturor pentru sustinere.

Sincer,nu ma asteptam sa  fiu apreciat de Dumneavostra,mi-ati demonstrat contrariul in postarile de pe topice si altii in PM  :hihat

Ma bucur ca am fost de folos si sper sa ajut si de aici inainte cu recenziile mele.

P.S. @chris73 ,chiar nu ma asteptam din partea ta.......tot nu imi esti drag  :D

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Finule @ TANAR CU MULTE NEVOI, eu te-am botezat "tanar cu multa nevoie de pizda" sper ca recunosti, te astept cu curcanul la mine!

Daca nu vii cu curcanul, macar dai o bere, una virtuala. :beex2

Hai sa-mi traiesti finule!

Am si eu un nas pe aici care m-a botezat "FOSILA", il astept sa isi revendice drepturile de autor si de nas.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

:hihat

In postare mea e vorba de unul singur care-i mare ROAMAN(care nu sufera limba maghiara) : Londra 72,atat....un nevertebrat

insulte

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Cred ca nu numai patriot esti, sunt convins ca esti si antisemitist!!
@pisicuts, asa ceva e permis?

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

oooo printesa ce faci ,vrei sa vezi vertebra si zgarciul am crezut c ca ce ramane la chat ramane acolo dar vad ca continui cu jignirile,si la natie sa ti-o fut ca nu vorbesti  ROMANESTE pe chat,  bagamias pl in tine de asta m-am suparat bozgurule Sunt patriot ROMAN :offtopic  VB IN PLM ROMANESTE  CAND VB

http://www.youtube.com/watch?v=RCn7Xk_6sb8

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

bazdkii nu fi scarbos :laugh2 daca ai ceva de scris SCRIE, lasa-ne cu scarboseniile. Rog administratia sa scoata mizeria de sus. Asta nu se mai numeste trolling...

Postat

am zis la pisicuts sa stearga...eu nu mai pot.... imi cer scuze ....chiar e un pic scarbos:)))...un pic mai mult

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Londra72 ti-am dat doua zile de vacanta sa te linistesti si sa intelegi ca forumul nu se imparte in functie de nationalitatea membrilor.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

te rog sa stergi si poza mea.. scriu aici c nu pot sa-ti dau pm...trebuie sa le stergi din ele..

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Sustin si eu ideea de a se infiinta titlul de futaciosul sau recenzorul lunii. :) 

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nimeni, nimic? Vine sfarsitul lunii... eu am doua propuneri pentru urmatoarea luna unul din provincie, celalalt din capitala

https://nimfomane.com/forum/user/58400-obiectiv/ user, care a facut enorm de mult, pentru sectiunea Constanta

https://nimfomane.com/forum/user/57892-ventrino/, care luna asta a fost extrem de activ, si vine in continuare cu recenzii, chiar daca cheful bucurestenilor de recenzii a scazut considerabil

https://nimfomane.com/forum/user/37918-sexything/ si o domnisoara , care dovedeste, ca si o fata poate contribui la continutul forumului in mod constructiv

• Oras:In a Bubble
Postat

Multumesc Cassy pentru nominalizare,insa nu imi doresc catusi de putin asa ceva. Titlul trebuie dat domnilor care au contribuit la forum cu recenzii si nu numai. O seara frumoasa!

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Nominalizarea mea pentru titlul de "utilizatorul lunii" octombrie este pentru user-ul obiectiv...

Postat

Te trezisi din somnic Sexy... aici dezbaterea e in primul rand intre utilizatorii anteriori ai lunii! 

Nominalizarile tale Cassy mi se par decente... eu am nevoie de ceva timp sa analizez... is si io om batran (si cu nevoi...)

Propuneri pot fi mai multe... nominalizari putine

Postat

Dintotdeauna a fost topicul deschis pt propuneri :) ,  Afriq , ce sever esti azi :(

Postat

Propuneri pot fi mai multe... nominalizari putine

Asta am zis si io... Dezbateri, propuneri... nu nominalizari.

Cum vine asta, Tropicane? Propuneri, inteleg… cacalau, dar nominalizarile? Mai mult de 1 ?!?

Pana una-alta... o fetita a fost de ajuns pentru urmatoarele cateva luni :256

Calcam pe urmele lui Oly?  :no2 Sau simti ca deja ti s-a urcat in cap nominalizata? :laugh2 Hai, bre, fii mai delicat, ca Ancuta e o :girly  de fata. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Si eu o sustin pe Sexything! Dupa aceea oricum vom reveni la barbati pentru multa vreme deoarece in afara de ea si de Cassy nu mai sunt alte fete care sa merite titlul de "utilizatorul lunii"...

Postat

Multumesc Cassy pentru nominalizare,insa nu imi doresc catusi de putin asa ceva. Titlul trebuie dat domnilor care au contribuit la forum cu recenzii si nu numai. O seara frumoasa!

Imi place sa vad rosu in fata ochilor si e de admirat cand rosiile se apreciaza intre ele  :)

Sexy, nici nu stiu daca ar trebui sa iti doresc sa te ocoleasca de acum inainte sentimentele de genul asta, sau sa te incerce mai des, caci orice sfarsit este un nou inceput. Si ai inceput bine. Chiar daca in general te prinde modestia, de data asta nu isi are rostul. Cred ca Cassy a apreciat foarte bine. Prezenta ta pe forum in ultima luna, si mai ales contributia adusa, te recomanda cu prisosinta.

Nu te speria, chiar daca mai sunt cazuri ca Oly, baietii incep sa se obisnuiasca usor cu prezentele feminine si chiar sa le aprecieze. Prea curand nu cred va exista o alta care sa merite titlul si ar fi de-a dreptul spectaculos ca doua luni consecutiv sa fie acordat fetelor. Ventrino si Obiectiv sunt convins ca vor mentine stacheta ridicata si randul lor va veni in curand. In plus ar fi un exemplu pentru celelalte fete ca Randunica sau Matura… mai mult agitatoare decat modelatoare…  

P.S.  Nu ma dati la topicul ala cu limba… :D
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si eu o sustin pe Sexything! Dupa aceea oricum vom reveni la barbati pentru multa vreme deoarece in afara de ea si de Cassy nu mai sunt alte fete care sa merite titlul de "utilizatorul lunii"...

AI dreptate.........Votez si eu pentru Sexything ca utilizator al lunii.

Postat

Cum vine asta, Tropicane? Propuneri, inteleg… cacalau, dar nominalizarile? Mai mult de 1 ?!?

Calcam pe urmele lui Oly?  :no2 Sau simti ca deja ti s-a urcat in cap nominalizata? :laugh2 Hai, bre, fii mai delicat, ca Ancuta e o :girly  de fata. 

nominalizata de care vorbesti matale mai are un pic si ma bate :D chit ca e o dulceata de fata...

Acum stau si io si ma intreb... la cate s-au schimbat in ultima vreme... se pare ca s-a schimbat si cutuma stabilirii urmasului. Pentru cei mai noi, pana acum cam asa a fost: propuneri pot veni de la oricare membru, nominalizari de la utilizatorul lunii care este inca in pozitie, vot de la utilizatorii anteriori pentru desemnarea de catre echipa de moderare... Dar poate s-a schimbat intre timp si nu stiu io :(

Postat

Imi cer scuze daca am fost poate mai acida in postarea anterioara. Consider si eu ca utilizatorii Obiectiv (care a facut munca titanica in ultimele luni pe Constanta) si Ventrino (Vulpoiul :) ) isi merita titlul de Utilizatorul lunii.

Postat

O propun si eu pe Ancuta Sexything ca utilizatorul lunii. Pentru contributia oferita forumului merita.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...