Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2014 Postat Noiembrie 30, 2014 Nu contest dar pe mine nu ma atrage Ce sa zic....pai, ai un gust ciudat Acu pe bune....de-a lungul timpului mereu am venit cu propuneri pentru titlul UL. Dar cum la "alegeri" mereu a iesit altu ca si cel propus de mine....luna asta am renuntat la acest sport. Acum am si ratat ocazia sa propun pe cineva, asa, ca sunt si eu pe lista de propusi... Daca acum as posta: eu propun pe xy sau yx.....as parea ipocrit, fals si mintenasi m-ar gasii "cineva" cu o replica cu o descriere explicita cum ii apuci.Nu-i musai sa castigi oscarul.....eu consider ca si nominalizarea la titlu ii o onoare. Toti propusii tre sa fie fericiti....ca lumea se gandeste la ei. Si hai sa fim sinceri lu fiecare dintre noi ne place sa credem ca suntem "importanti". Eu multumesc! Deci...mai bine nu postez nimic 10
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 30, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 30, 2014 Si eu pe >rey.bolovan<, cel mai curvar lingau. 4
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 1, 2014 multumim tuturor pentru sugestiipentru merite deosebite si pentru intreaga contributie Apuci a fost ales utilizatorul lunii noiembriesi in final dar nu in ultimul rand un mesaj> 4
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 1, 2014 Felicitari Apuci, megerdemled
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2014 Postat Decembrie 1, 2014 Apuci a fost ales utilizatorul lunii noiembrieMultumesc! Si o jumat de luna ii mai mult decat nimic Nici nu asteptam ca o sa-mi aduca mosul..... azi de 1 Decembrie un astfel de cadou o sa vina mos craciun acum pe 1 cu cadouri. Cu aceasta ocazie , ca am devenit UL, pot sa spun ca am calcat pe toate treptile pe care poate calca un curvar pe acest forum. Incepand de la ucenic, vip, platinum, moderator, cacaniu....am fost si membru banat si se pare ca am spart obiceiul membrilor UL.....mai intai am fost banat, apoi am ajuns UL Multumesc, Köszönöm! ....iar acu merg sa bag bocancii in geam, poate mai aduce ceva mosul 10
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 1, 2014 Felicitari Apuci!!Si sa mai zica cineva ca suntem un popor intolerant cu **spam editat**itatile! Dupa ce am ales un presedinte neamt, acum avem un UL de etnie maghiara! Si de 1 Decembrie!.Sunt mandru ca sunt roman!Acuma, nu am decat sa-mi ling ranile si sa ma consolez. Cu Sarlota. 7 14
gyorgye69 Reputație: 3998 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2014 Felicitati Apuci!!Bafta Picon!)
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 1, 2014 Picoane, te-am votat degeaba.Se pare ca Apuci a sfidat alegerile cu exitpoll-ul hunguresc. P.S.: Felicitari!
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2014 Felicitari Apuci!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2014 Felicitari Apuci ! P.S. Daca premiul de consolare e Sarlota, sa ma propuna si pe mine cineva pentru luna viitoare. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2014 Are numarul tau in telefon? Daca nu, te-ai lins pe bot
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2014 Are numarul tau in telefon? Daca nu, te-ai lins pe bot Nu-mi fac probleme. Ma bazez pe tine sa-mi netezesti calea.
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 1, 2014 Ti-l dau eu, stai fără griji.
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 1, 2014 Felicitari Apuci !!! 1
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2014 Postat Decembrie 1, 2014 Nu sunt omul cu multe vorbe.....de ce sa scriu 200 de randuri daca pot spune in 2 cuvinte Domnilor....multumesc! Si sa mai zica cineva ca suntem un popor intolerant cu **spam editat**itatile! Dupa ce am ales un presedinte neamt, acum avem un UL de etnie maghiara! Si de 1 Decembrie!.E tare asta! Acum ca o sa fiu expus pe prima pagina timp de o luna, sper ca doamna Tic sa nu ma gaseasca iar http://nimfomane.com/forum/topic/7152-din-presa/ 4
daniell74 Reputație: -401 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:ro Oras:ro Postat Decembrie 1, 2014 felicitari
rocker27 Reputație: -522 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Decembrie 1, 2014 Felicitari Apuci , adevarul este ca ai ce sa testezi prin Oradea.Sunt multe fete interesante , dar din pacate eu am cunoscut doar vreo 3 .Poate data viitoare cand ajung , daca ai timp si iti face placere iesim la un pahar sau la fete . Mult succes si in continuare
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Decembrie 1, 2014 felicitari opatzi.
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2014 Postat Decembrie 1, 2014 rocker, cu siguranta. Mi-ar face placere! PM-mee
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Decembrie 1, 2014 Felicitari Apuci!! Das ich wilkommen auf Bayern Munchen
Sholdovean Reputație: 4 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:Viest Oras:Viest Postat Decembrie 2, 2014 Tati, era si cazu' sa devii U.L.; sincere felicitari!
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2014 Postat Decembrie 26, 2014 Va doare la caltabos ca se termina luna si nici o propunere...nimic..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum