Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 la skisericaneata ! sa nu uiti de micu' dejun 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 11, 2016 neata ! sa nu uiti de micu' dejun tomna a fost servit...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 tomna a fost servit...sa-ti fie de bine 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2016 Cât să fii de nebun/limitat să ajungi să arunci cu blesteme într-un spațiu virtual?!? Ferească-ne Dumnezău!!! 6
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 11, 2016 Cât să fii de nebun/limitat să ajungi să arunci cu blesteme într-un spațiu virtual?!?Ferească-ne Dumnezău!!!Cine? Unde? S-a bășit mireasa?
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 11, 2016 Intr-o cafenea sta un domn si bea linistit o cafea.Nu are laptop,nu are smartphone,nu are ipad.Sta asa, ca un psihopat.... 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 11, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 11, 2016 Cine? Unde? S-a bășit mireasa?S-a căcat...direct, pă ea 2
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2016 in sus
Administrator pisicuts Reputație: 114538 Postat Februarie 11, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 11, 2016 tie personal treole ioti urez din toata inima si evlavia mea sa manifesti macar ce manifesta sotia ta, si o sa ma rog in biserica sa ti se intoarca intrit smecheria pe care o simti xcu gagica ta, lasabnd-o in casa de proasta pe sotia ta bolnava. ma jur pe Dumnezeu ca nu cer si nu astept binele sau raul mai ales persoane;lor straine care imi vizeaza propria persoana gen te-ai spalat azi. ma spal cum am spus de 3-4 ori pe zio. dar maine voi ingenunchia in Biserica si ma voi ruga cu toata inima ca tot ce i-ai facut rau sotiei tale pt care ai milogit bani sa ti se intoarca, cum ma voi ruga pt proapria persoana ca tot ce am voit bun sa mi se intoarca, tot ce ai voit rau vreaodata sa mi se intoarca. :)..... ...... )) .... 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 11, 2016 Cât să fii de nebun/limitat să ajungi să arunci cu blesteme într-un spațiu virtual?!?Ferească-ne Dumnezău!!!OK! Acu' am văzut... Speechless! 2 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 11, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 11, 2016 Rozeta?!
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 11, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 11, 2016 Masculi feroce... Se leaga de`o domnisoara... Vai de capu` vostru, pocnitilor. Dav`ar foc ungurii, pe dealurile din Covasna. 1 3
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 11, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 11, 2016 tie personal treole ioti urez din toata inima si evlavia mea sa manifesti macar ce manifesta sotia ta, si o sa ma rog in biserica sa ti se intoarca intrit smecheria pe care o simti xcu gagica ta, lasabnd-o in casa de proasta pe sotia ta bolnava. ma jur pe Dumnezeu ca nu cer si nu astept binele sau raul mai ales persoane;lor straine care imi vizeaza propria persoana gen te-ai spalat azi. ma spal cum am spus de 3-4 ori pe zio. dar maine voi ingenunchia in Biserica si ma voi ruga cu toata inima ca tot ce i-ai facut rau sotiei tale pt care ai milogit bani sa ti se intoarca, cum ma voi ruga pt proapria persoana ca tot ce am voit bun sa mi se intoarca, tot ce ai voit rau vreaodata sa mi se intoarca. :)..... ...... )) ....Ai fost provocata, este adevărat, asta însă nu justifica ceea ce ai scris mai sus! Este incalificabil si ar trebuiisa iti ceri scuze. Te mai ia gura pe dinainte, iti mai bagi o pula dar tu deja ai depasit o limita a bunului simt, asta cu indulgenta vorbind. Oricum, poate ca din toata mizeria care ti-a iesit pe gura, poate invata si cei care te provoacă. 3 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 11, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 11, 2016 Masculi feroce... Se leaga de`o domnisoara... Vai de capu` vostru, pocnitilor. Dav`ar foc ungurii, pe dealurile din Covasna.esti pe Pall Mall? 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 Masculi feroce... Se leaga de`o domnisoara... Vai de capu` vostru, pocnitilor. Dav`ar foc ungurii, pe dealurile din Covasna. https://i.imgflip.com/z270a.jpg 10 6
the godfather Reputație: -1028 Postat Februarie 12, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Februarie 12, 2016 esti pe Pall Mall?E pe labă...și îi pute puța...)) 7 8
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2016 Masculi feroce... Se leaga de`o domnisoara... Vai de capu` vostru, pocnitilor. Dav`ar foc ungurii, pe dealurile din Covasna.Fute-te-ar pakistanezii în cur! 5 11
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 Ai fost provocata, este adevărat, asta însă nu justifica ceea ce ai scris mai sus! Este incalificabil si ar trebuiisa iti ceri scuze. Te mai ia gura pe dinainte, iti mai bagi o pula dar tu deja ai depasit o limita a bunului simt, asta cu indulgenta vorbind. Oricum, poate ca din toata mizeria care ti-a iesit pe gura, poate invata si cei care te provoacă.Ce mi-a iesit pe gura este complet irelevant, fiind beata manga , turta,lool etc. Asta nu inseamna ca daca nu m-am exprimat gentil nu am voit tot ce am spus. Scuzele in mod cert nu vor aparea niciodata Pentru ca sunt un om si genul de persoana care isi asduma tot ce face si face tot ce vrea si cam tot ce face vrea sa faca. Nu este vorba neaparat de provocari, provocarea e cum ma tachineaza userul thecat mereu, care este si userul meu preferat btw ti tzuc thecat. @ acum nu stiu cine a zis de blesteme virtuale, dar pt ala iti garantez ca ce am numit nu a fost userul rozkendra dracuind sau facand o blasmefie pe aioci intr-un spatiu virtual. a fost repetat pe persoana fizica adica individa rozkendra s-a prezentat frumos si a aprins o lumanare in cinstea domnului din spatele nicknamului trollescovicioulos, care este si el o p-ersoana in carne si oase in spatele nicknamului sau si a avut sute de rautati la adresa mea. Cu saptamanile nu i-am raspuns la mizertii macar, daca i-am reaspuns vreodata el a avut sute de alte postari impreuna cu satra lui de caini turbati. Si in al doilea rand nu este tocmai un blestem , ci o rugaminte intr-un spatiu anume ca familia domniei sale si viitorul general sa ii reflecte faptele bune sau rele, asa ca ii sfatuiesc prieteneste sa se concentreze pe faptele bune de acum inainte.s-ar mai putea sa fii spus ceva looool si ca orice gand negativ si rauvoitor sa se intorca impotriva destinatarului, fie el pe orice cale, orala, ascunza (gen sa imi vrei raul in gand), virtuala, pe postituri smad. Asa ca vezi bine indiferent ce am latrat aici l;a betie am exprimat legat si cu un simtamant corect unde trebuie si daca mi-am cerut sau nu scuzele pt niste ganduri nepielnice si deplasate a fost Celui de Sus nu domnilor care nu au alta treaba de luni de zile fara sa aiba ceva efectiv de impratit cu mine. Si am terminat si balciul si va fi singura data cand voi replica ceva pe tema asta, asa ca nu ma citati si sa isi vada fiecare de ale sale
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 12, 2016 Ce mi-a iesit pe gura este complet irelevant, fiind beata manga , turta,lool etc. Asta nu inseamna ca daca nu m-am exprimat gentil nu am voit tot ce am spus. Scuzele in mod cert nu vor aparea niciodata Pentru ca sunt un om si genul de persoana care isi asduma tot ce face si face tot ce vrea si cam tot ce face vrea sa faca. Nu este vorba neaparat de provocari, provocarea e cum ma tachineaza userul thecat mereu, care este si userul meu preferat btw ti tzuc thecat. @ acum nu stiu cine a zis de blesteme virtuale, dar pt ala iti garantez ca ce am numit nu a fost userul rozkendra dracuind sau facand o blasmefie pe aioci intr-un spatiu virtual. a fost repetat pe persoana fizica adica individa rozkendra s-a prezentat frumos si a aprins o lumanare in cinstea domnului din spatele nicknamului trollescovicioulos, care este si el o p-ersoana in carne si oase in spatele nicknamului sau si a avut sute de rautati la adresa mea. Cu saptamanile nu i-am raspuns la mizertii macar, daca i-am reaspuns vreodata el a avut sute de alte postari impreuna cu satra lui de caini turbati. Si in al doilea rand nu este tocmai un blestem , ci o rugaminte intr-un spatiu anume ca familia domniei sale si viitorul general sa ii reflecte faptele bune sau rele, asa ca ii sfatuiesc prieteneste sa se concentreze pe faptele bune de acum inainte.s-ar mai putea sa fii spus ceva looool si ca orice gand negativ si rauvoitor sa se intorca impotriva destinatarului, fie el pe orice cale, orala, ascunza (gen sa imi vrei raul in gand), virtuala, pe postituri smad. Asa ca vezi bine indiferent ce am latrat aici l;a betie am exprimat legat si cu un simtamant corect unde trebuie si daca mi-am cerut sau nu scuzele pt niste ganduri nepielnice si deplasate a fost Celui de Sus nu domnilor care nu au alta treaba de luni de zile fara sa aiba ceva efectiv de impratit cu mine. Si am terminat si balciul si va fi singura data cand voi replica ceva pe tema asta, asa ca nu ma citati si sa isi vada fiecare de ale salebineai revenit 1
Administrator pisicuts Reputație: 114538 Postat Februarie 12, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 12, 2016 Ce mi-a iesit pe gura este complet irelevant, fiind beata manga , turta,lool etc. Asta nu inseamna ca daca nu m-am exprimat gentil nu am voit tot ce am spus. Scuzele in mod cert nu vor aparea niciodata Pentru ca sunt un om si genul de persoana care isi asduma tot ce face si face tot ce vrea si cam tot ce face vrea sa faca. Nu este vorba neaparat de provocari, provocarea e cum ma tachineaza userul thecat mereu, care este si userul meu preferat btw ti tzuc thecat. @ acum nu stiu cine a zis de blesteme virtuale, dar pt ala iti garantez ca ce am numit nu a fost userul rozkendra dracuind sau facand o blasmefie pe aioci intr-un spatiu virtual. a fost repetat pe persoana fizica adica individa rozkendra s-a prezentat frumos si a aprins o lumanare in cinstea domnului din spatele nicknamului trollescovicioulos, care este si el o p-ersoana in carne si oase in spatele nicknamului sau si a avut sute de rautati la adresa mea. Cu saptamanile nu i-am raspuns la mizertii macar, daca i-am reaspuns vreodata el a avut sute de alte postari impreuna cu satra lui de caini turbati. Si in al doilea rand nu este tocmai un blestem , ci o rugaminte intr-un spatiu anume ca familia domniei sale si viitorul general sa ii reflecte faptele bune sau rele, asa ca ii sfatuiesc prieteneste sa se concentreze pe faptele bune de acum inainte.s-ar mai putea sa fii spus ceva looool si ca orice gand negativ si rauvoitor sa se intorca impotriva destinatarului, fie el pe orice cale, orala, ascunza (gen sa imi vrei raul in gand), virtuala, pe postituri smad. Asa ca vezi bine indiferent ce am latrat aici l;a betie am exprimat legat si cu un simtamant corect unde trebuie si daca mi-am cerut sau nu scuzele pt niste ganduri nepielnice si deplasate a fost Celui de Sus nu domnilor care nu au alta treaba de luni de zile fara sa aiba ceva efectiv de impratit cu mine. Si am terminat si balciul si va fi singura data cand voi replica ceva pe tema asta, asa ca nu ma citati si sa isi vada fiecare de ale sale 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 12, 2016 Ce mi-a iesit pe gura este complet irelevant, fiind beata manga , turta,lool etc. Asta nu inseamna ca daca nu m-am exprimat gentil nu am voit tot ce am spus. Scuzele in mod cert nu vor aparea niciodata Pentru ca sunt un om si genul de persoana care isi asduma tot ce face si face tot ce vrea si cam tot ce face vrea sa faca. Nu este vorba neaparat de provocari, provocarea e cum ma tachineaza userul thecat mereu, care este si userul meu preferat btw ti tzuc thecat. @ acum nu stiu cine a zis de blesteme virtuale, dar pt ala iti garantez ca ce am numit nu a fost userul rozkendra dracuind sau facand o blasmefie pe aioci intr-un spatiu virtual. a fost repetat pe persoana fizica adica individa rozkendra s-a prezentat frumos si a aprins o lumanare in cinstea domnului din spatele nicknamului trollescovicioulos, care este si el o p-ersoana in carne si oase in spatele nicknamului sau si a avut sute de rautati la adresa mea. Cu saptamanile nu i-am raspuns la mizertii macar, daca i-am reaspuns vreodata el a avut sute de alte postari impreuna cu satra lui de caini turbati. Si in al doilea rand nu este tocmai un blestem , ci o rugaminte intr-un spatiu anume ca familia domniei sale si viitorul general sa ii reflecte faptele bune sau rele, asa ca ii sfatuiesc prieteneste sa se concentreze pe faptele bune de acum inainte.s-ar mai putea sa fii spus ceva looool si ca orice gand negativ si rauvoitor sa se intorca impotriva destinatarului, fie el pe orice cale, orala, ascunza (gen sa imi vrei raul in gand), virtuala, pe postituri smad. Asa ca vezi bine indiferent ce am latrat aici l;a betie am exprimat legat si cu un simtamant corect unde trebuie si daca mi-am cerut sau nu scuzele pt niste ganduri nepielnice si deplasate a fost Celui de Sus nu domnilor care nu au alta treaba de luni de zile fara sa aiba ceva efectiv de impratit cu mine. Si am terminat si balciul si va fi singura data cand voi replica ceva pe tema asta, asa ca nu ma citati si sa isi vada fiecare de ale sale 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 de fapt daca dl trole considera ca am fost prea aspra in ceea ce il priveste, daca e sa fiu fair play pana la capat, se poate exprima urat cum ii sta in caracter, amiabil, aici sau in pm, pe care evident daca se va intampla il voi pastra pt mine. consider ca are acest drept din moment ce l-am vizat direct
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 12, 2016 de fapt daca dl trole considera ca am fost prea aspra in ceea ce il priveste, daca e sa fiu fair play pana la capat, se poate exprima urat cum ii sta in caracter, amiabil, aici sau in pm, pe care evident daca se va intampla il voi pastra pt mine. consider ca are acest drept din moment ce l-am vizat directsa scriaci sa vada si ochiu nost can pm vanjurati degeaba
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 sa scriaci sa vada si ochiu nost can pm vanjurati degeabanu-mi arde de injuraturi si rar am injurat, poate des am jignit ca m-a luat gura inainte si oricum am zis din primele saptamani de cont ca sunt una din cele mai agresive persoane pe care le cunosc , strict in defensiva.e decizia lui daca se exprima intr-un fel/ altu, intr-un loc altul sau pauza totala si consider ca are dreptul sa aleaga tot ce considera el potrivit.De aia masuriile de a cere tot raul inapoi si mie la fel daca e cazul, pt ca nu pot ura genetic o persoana, nu sunt construita asa, nu pot tine ranchiuna si nu tin la suparare. Asa ca daca cer asa ceva cer rar si cu o f intensa putere interioara. Si nu prea cer asa intens ca am zis de-atunci ca mi-e greu sa ajung la aceeasi intensitate ca sa fie retras de-a binelea. De aia am si asteptat pana astazi sa vad daca vreau sa fac la fel, dupa trecerea betiei, o zi 2, sa vad daca mai vreau asa ceva. Nu fac gesturi permanente la nevi, desi poate pare des ca ma ia gura pe dinainte
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 12, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 12, 2016 Ce mi-a iesit pe gura este complet irelevant, fiind beata manga , turta,lool etc. Asta nu inseamna ca daca nu m-am exprimat gentil nu am voit tot ce am spus. Scuzele in mod cert nu vor aparea niciodata Pentru ca sunt un om si genul de persoana care isi asduma tot ce face si face tot ce vrea si cam tot ce face vrea sa faca. Nu este vorba neaparat de provocari, provocarea e cum ma tachineaza userul thecat mereu, care este si userul meu preferat btw ti tzuc thecat. @ acum nu stiu cine a zis de blesteme virtuale, dar pt ala iti garantez ca ce am numit nu a fost userul rozkendra dracuind sau facand o blasmefie pe aioci intr-un spatiu virtual. a fost repetat pe persoana fizica adica individa rozkendra s-a prezentat frumos si a aprins o lumanare in cinstea domnului din spatele nicknamului trollescovicioulos, care este si el o p-ersoana in carne si oase in spatele nicknamului sau si a avut sute de rautati la adresa mea. Cu saptamanile nu i-am raspuns la mizertii macar, daca i-am reaspuns vreodata el a avut sute de alte postari impreuna cu satra lui de caini turbati. Si in al doilea rand nu este tocmai un blestem , ci o rugaminte intr-un spatiu anume ca familia domniei sale si viitorul general sa ii reflecte faptele bune sau rele, asa ca ii sfatuiesc prieteneste sa se concentreze pe faptele bune de acum inainte.s-ar mai putea sa fii spus ceva looool si ca orice gand negativ si rauvoitor sa se intorca impotriva destinatarului, fie el pe orice cale, orala, ascunza (gen sa imi vrei raul in gand), virtuala, pe postituri smad. Asa ca vezi bine indiferent ce am latrat aici l;a betie am exprimat legat si cu un simtamant corect unde trebuie si daca mi-am cerut sau nu scuzele pt niste ganduri nepielnice si deplasate a fost Celui de Sus nu domnilor care nu au alta treaba de luni de zile fara sa aiba ceva efectiv de impratit cu mine. Si am terminat si balciul si va fi singura data cand voi replica ceva pe tema asta, asa ca nu ma citati si sa isi vada fiecare de ale saleHuiduuu,alcoolisto!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum