2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 27, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Februarie 27, 2021 Acum 2 ore, marcus6 a spus: O femeie că este ziua lor, Ruxysenzuala https://nimfomane.com/forum/profile/335346-ruxysenzuala/ nu am vizualizat propunerea ta.. Dar am vazut FEMEIE ,ZIUA LOR, sa nu fie ca aia de la Apele Romane cu ENTER !!! 3 2 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Februarie 27, 2021 La 26.02.2021 la 14:02, evaforyou a spus: Raman fan declarat @adelle, e haioasa foc vrabiuta🙂 https://nimfomane.com/forum/profile/335474-adelle2020/ Haioasă și foarte naturală, n-am fost la ea dar din ce am văzut...e de o franchețe dezarmantă, ca o gură de aer proaspăt...o "votez" și eu, îmi plac oamenii care ți le spun verde în față 😁 1 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Februarie 27, 2021 8 minutes ago, cincistele said: Haioasă și foarte naturală, n-am fost la ea dar din ce am văzut...e de o franchețe dezarmantă, ca o gură de aer proaspăt...o "votez" și eu, îmi plac oamenii care ți le spun verde în față 😁 Așa haiosule, fata are si poze ok. Hai @adelle2020 PS : @evaforyou ai dreptate "ade" e o păsărică mică, mică...să nu zici ceva de gramatica fetei că e ok și nu se pune la U.L. 3 1 3 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Februarie 27, 2021 Acum 3 minute, disjokey a spus: Așa haiosule, fata are si poze ok. Hai @adelle2020 PS : @evaforyou ai dreptate "ade" e o păsărică mică, mică...să nu zici ceva de gramatica fetei că e ok și nu se pune la U.L. Hehehe, de gramatică nu dorm eu noaptea... 1 Link spre comentariu
MorcovanXXXX Reputație: -15 Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 IL PROPUN PE HOITUL DE PICOAIE! SI PE PAYMENT SA NU SE SMIORCAIE! Citat picon(V. T. sunt inițialele numelui adevărat) – este un informator sifonar care s-a infiltrat in retele de trafic de minore (asta in perioada 2010-2014). El, alaturi de payment, trebuia sa gaseasca retele de minore cu grad ridicat si sa ii dea pe goarna, dar cand a vazut ca se scot bani frumosi din astea, a preferat sa isi faca propriul business. Si-a facut propia afacere, racola minore pentru VIP-uri, iar aici este implicat si pisicuts. A fost ajutat de payment, Alexandru69 contul initial, avocat de meserie, posibil sa fi ajuns procuror. Oare de ce picon si payment, care ii injura pe toti, sunt protejatii lui pisicuts si baneaza pe toti altii, mai putini pe ei? Il au la mana pe pisicuts cu dosare, ca pisicuts a futut minore. Daca ajung acele dosare mai sus, va face puscarie. Picon identifica pe forum ce fete au pesti, se ducea la pestii fetelor si le promitea ca, daca le fute la discount sau free, ele si pestele vor fi protejati, ca el lasa recenzii bune si ca, oricine scrie gresit de ele, vor avea conturile banate. In perioada 2011-2015 foarte multi utilizatori au fost banati din cauza lui, pentru ca dadea rapoarte false la pisicuts, si asta, prostanul, bana la foc automat… Referitor la picon, daca pestele sau fata nu accepta, o puneau, pentru ca el venea pe topic si facea publica toata treaba , iar pestele pe urma trebuia sa se duca in alt oras, sau mai rau sa tot schimbe numerele de telefon. Mai jos avem si cate o poza(blurata, deocamdata ) cu picon si payment (Lisandru) Voi reveni cu noi informatii, maine… Mai incolo voi da si numele lor reale si alte briz-brizuri :))) Mai am destule informatii cu proxeneti imputiti, curve santajiste… Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Acum 5 ore, 2peu_2peu a spus: nu am vizualizat propunerea ta.. Dar am vazut FEMEIE ,ZIUA LOR, sa nu fie ca aia de la Apele Romane cu ENTER !!! Păi ce ai vrut, să te propun pe tine? Nu meriți. 🤣 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 28, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Februarie 28, 2021 1 oră în urmă, marcus6 a spus: Păi ce ai vrut, să te propun pe tine? Nu meriți. 🤣 Nu @marcus6 . Parca sună putin asa misogin postarea ta. 5 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Martie 1, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 1, 2021 felicitari sarrah 5 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 1, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 1 oră, pisicuts a spus: felicitari sarrah 🙃 Pentru ce? 😬 4 1 2 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 1, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Martie 1, 2021 @sarrah felicitari esti UL luni Martie 2021. BV.. 5 1 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Martie 1, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 1 oră, sarrah a spus: 🙃 Pentru ce? 😬 Pentru ca esti cel mai tare utilizator al lunii... ai primit premiul Coronița cu flori 🤗🥳 vezi de ce sunt eu extraterestru, pentru ca am simturi fine si intuiesc ceea ce va urma🤭... nu degeaba te-am propus😋.. trebuie sa bem un vin bun pentru asta felicitari!! 🥳🥳🍷 Link spre comentariu
mirindaporto Reputație: 141 Postat Martie 1, 2021 Oras:- Oras:- Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 54 minute, extraterestru78 a spus: vezi de ce sunt eu extraterestru, pentru ca am simturi fine si intuiesc ceea ce va urma🤭... nu degeaba te-am propus😋.. trebuie sa bem un vin bun pentru asta N-ai niciun haz. Congrats sarrah 2 1 2 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 1, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 2 ore, extraterestru78 a spus: Pentru ca esti cel mai tare utilizator al lunii... ai primit premiul Coronița cu flori 🤗🥳 vezi de ce sunt eu extraterestru, pentru ca am simturi fine si intuiesc ceea ce va urma🤭... nu degeaba te-am propus😋.. trebuie sa bem un vin bun pentru asta felicitari!! 🥳🥳🍷 Parc-am câștigat Oscaru'... Nu bem niciun vin 😌 4 2 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Martie 1, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 2 minute, sarrah a spus: Parc-am câștigat Oscaru' Oscarul e mic copil pe langa recunostința asta Acum 3 minute, sarrah a spus: Nu bem niciun vin 😌 😞 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 1 oră în urmă, extraterestru78 a spus: Oscarul e mic copil pe langa recunostința asta 😞 Nu merge cu de astea @extraterestru78 @sarrah ne vedem la o baklava să te îndulcesc cumva. Ai accepta? Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 1, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 51 minute, vasileblej a spus: @sarrah ne vedem la o baklava să te îndulcesc cumva. Ai accepta? Eu sunt dulce deja..😘 5 2 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Martie 1, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Martie 1, 2021 1 oră în urmă, vasileblej a spus: Nu merge cu de astea Incerc si eu Vasile sa o mai îmbunez.. poate o sa ma agreeze pâna la urmă😋 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 2 ore, extraterestru78 a spus: Incerc si eu Vasile sa o mai îmbunez.. poate o sa ma agreeze pâna la urmă😋 Vezi să nu încurci cartelili cumva. Știe ce știe @sarrahte miroase destul de bine. Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Martie 1, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 4 minute, vasileblej a spus: Vezi să nu încurci cartelili cumva. Știe ce știe @sarrahte miroase destul de bine. Nu am cum sa le incurc, ca la fetele noi, mereu merg cu numar de telefon nou😝 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 1 minut, extraterestru78 a spus: Nu am cum sa le incurc, ca la fetele noi, mereu merg cu numar de telefon nou😝 Încearcă număr nou la @sarrah... Sigur nici vizorul nu îl vezi, eu îți spun sincer și știu ce vorbesc. E destul de mica, dar e crescută bine încât să nu cunoască lumea. Ii vezi unele postari? Pe alocuri parcă seamănăm cumva. Nu crezi? Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Martie 1, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Martie 1, 2021 Bravo @sarrah, ai stârnit "ceva" interes 😁 1 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Martie 1, 2021 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Martie 1, 2021 1 hour ago, cincistele said: Bravo @sarrah, ai stârnit "ceva" interes 😁 Tot e 1 Martie, poate reușești o poză la ea sa o vedem că e pe val acum. 3 3 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 1, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 1 oră, extraterestru78 a spus: Nu am cum sa le incurc, ca la fetele noi, mereu merg cu numar de telefon nou😝 Păi te băteai cu pumnu'n piept că m-am rebranduit, acum sunt nouă? Mâncați 💩 în fiecare zi la adresa mea, dar nici măcar nu știți al cui e rahatul, vi-l dați de la unul la altul. Unul mai tare, altul mai moale...știi vorba aia: din rahat poți face bici dar nu pocnește. Bravo, hai sictir 😘 3 1 2 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Martie 1, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 2 minute, disjokey a spus: Tot e 1 Martie, poate reușești o poză la ea sa o vedem că e pe val acum. Hehehe, stai lin, nu i-aș posta poza nicăieri 😀 1 Link spre comentariu
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 1, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Martie 1, 2021 Acum 4 minute, disjokey a spus: Tot e 1 Martie, poate reușești o poză la ea sa o vedem că e pe val acum. Dacă îmi scrii pe WhatsApp primești poze, nu trebuie sa faci pe-a cerșetorul. 😌 3 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum