loriii536 Reputație: 40839 Postat Mai 24, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Mai 24, 2021 Chiar acum, puloiu a spus: Motane, pune pe @loriii536, daca nici luna asta.... Nu ma pune nici luna asta :))) castig iar dincolo 🤣🤣 cu toate ca mi-as dori 😬😬 Multumesc si multi Pupicei 💋💋💋 1 Link spre comentariu
loriii536 Reputație: 40839 Postat Mai 24, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 3 ore, fardugol a spus: Dacă închidea ușa la baie... ...poate n-o mai vedeam așa: ...bine și-n dormitor: promit sa o inchid data viitoare 💋 1 Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 53 minute, loriii536 a spus: promit sa o inchid data viitoare 💋 Unii știu să răspundă frumos și la o glumă nesărată... Alții... Pentru cei din categoria II propunerea mea pentru „utilizatorul lunii” trebuia să fie așa: Domnule Director, vă rog să aprobați ca „utilizatorul lunii” pe numita @loriii536 datorită numărului mare de erecții produs prin postarea continuă a unor poze indecente pe diverse topice. În speranța unei colaborări strânse cu susnumitul utilizator...vă 💋 ...dar nu pe toți la fel. no Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Mai 24, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Mai 24, 2021 Propun UL mai pe @SABINNA 2 1 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 35 minute, benzema09 a spus: Propun UL mai pe @SABINNA A mai fost. Oly Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Mai 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Mai 24, 2021 Sustin @loriii536! Ne incanta privirea😁 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 1 oră în urmă, carpe_diem a spus: Sustin @loriii536! Ne incanta privirea😁 pai asta e motiv de UL? serios, chiar aveam pretentii de la tine! ma faci sa regret ca te-am propus pentru desemnare UL 🤣 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 24, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Mai 24, 2021 2 hours ago, benzema09 said: Propun UL mai pe @SABINNA Și eu! După ce m-am consultat împreună cu familia și prietenii apropiați, am decis (în unanimitate!) că SabinNa este cea mai potrivită alegere 🥰 2 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Mai 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 11 minute, nicieu a spus: pai asta e motiv de UL? serios, chiar aveam pretentii de la tine! ma faci sa regret ca te-am propus pentru desemnare UL 🤣 Pai daca fata isi doreste.😁 Dorinta e un prim pas catre atingerea obiectivului! 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 7 minute, carpe_diem a spus: Pai daca fata isi doreste.😁 Dorinta e un prim pas catre atingerea obiectivului! si eu imi doresc sa fac dragoste cu Mila Kunis, dar nu vad o luminitala capatul tunelului in a avea succes catre acest obiectiv! Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: si eu imi doresc sa fac dragoste cu Mila Kunis, dar nu vad o luminitala capatul tunelului in a avea succes catre acest obiectiv! Pai de ce nu @loriii536@loriii536? Si eu o susțin pe @loriii536 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Pai de ce nu @loriii536@loriii536? Si eu o susțin pe @loriii536 ok, ai intrebat si tu cand a fost propus carpe_diem, sau cheludmx, eu i-am propus pentru ca fac recenzii, te intreb simplu si fara sa iasa scandal din asta... care este motivul pentru care o propui pe ea pentru aceasta luna? Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: ok, ai intrebat si tu cand a fost propus carpe_diem, sau cheludmx, eu i-am propus pentru ca fac recenzii, te intreb simplu si fara sa iasa scandal din asta... care este motivul pentru care o propui pe ea pentru aceasta luna? Sunt destule motive dar nu sunt obligat să răspund. Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 2 minute, marcus6 a spus: Sunt destule motive dar nu sunt obligat să răspund. ok, iti apreciez sinceritatea... sper ca urmatoarea data cand vei intreba de ce propun pe cineva pentru UL, sa nu te astepti la un alt raspuns din partea mea! o zi frumoasa! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 sustin @cheludmx pentru UL aceasta luna! are foarte multe informatii si recenzii... domnu' director @pisicuts, cred ca in continuare UL este despre informatii si recenzii si nu despre poze care produc erectii pentru poze exista concursul de poze! Link spre comentariu
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Bună gluma @benzema09, am râs și eu că am simțul umorului. Alte criterii nu îndeplinesc 😁 pt UL, nu e cazul evident, nu îmi doresc. @Cozonac7, presupun că familia și prietenii pe care i-ai consultat nu fac mereu alegeri proaste, asta fiind doar o excepție.😉 @marcus6m-ai scutit de blestemele părintești anterioare. A și vezi că aia cu "oly" e veche rău...mai dă și tu un refresh la informații. Sunt la al treilea cont, toate au fost cu Sabina. Nu am trăsături bărbătești, sau ceva " masculinizat", din contră!☺ Hai c-am fost drăguță să-ți explic atât. A, și mai zic o dată SPECIAL pt tine @marcus6 suntem chiar ìn consens aici- nu am nicio legătură / merit/ dorință etc legată de UL. Te-am satisfăcut sper, măcar pe tine!😁 @fardugol, faci o propunere bine documentată și ilustrată...corespunzător. Rog forumiștii să o ia în considerare! Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 24, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Mai 24, 2021 Măi SabinNa... Suflet drag 🥰 Meriți!! Fără vârf, doar îndesat 😉 1 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49772 Postat Mai 24, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 24, 2021 Elprofesoare......la cata contributie aduce forumului merita sa fie UL😁 7 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 24, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 8 ore, benzema09 a spus: Propun UL mai pe @SABINNA da,propunerea ta!! nu comentez @pisicuts dupa ce criteri trebuie sa ne ghidăm cand sa propunem UL? 3 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 te ghidezi dupa ce vrea cariciul tau, iar pisicuts va selecta dupa cum doreste cariciul lui! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Mai 24, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 1 oră, 2peu_2peu a spus: da,propunerea ta!! nu comentez @pisicuts dupa ce criteri trebuie sa ne ghidăm cand sa propunem UL? in principiu trebuie sa fie frumoasa, sa faca sex anal si sa aiba cupa D 2 4 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 8 minute, pisicuts a spus: in principiu trebuie sa fie frumoasa, sa faca sex anal si sa aiba cupa D nu mai am puncte de reputatie, ca iti dadeam un zambarets! 🤣 L.E. dupa principiul asta loriii nu merita sa fiu UL 🤣 Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat Mai 25, 2021 Partajează Postat Mai 25, 2021 N-are rost Urzeala Lumii Făr-un cronicar de seamă. Las' să facă alții intrigi, Pe la colțuri să bârfească, După mantii să se-ascundă Ori cu resturi să măsoare A măciucii desfătare. Dar cu ascuțime-n minte Și tăișul rimei sale Bardul nostru e @SABINNA Chiar dacă se ia lumina 😂. 🐇☕ Link spre comentariu
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat Mai 25, 2021 Partajează Postat Mai 25, 2021 Who the f... is Alice?😂 Oare cine a stins lumina Și apoi liberă a lăsat-o La cronică pe Sabinna?🤔 Mulțumesc ție @white_rabbit Că îmi dai atâta credit! Eu sunt doar cu cronica "Paria" și atipica Cum adesea au grăit Foruri "înalte" pe aici. Care, între noi vorbind Se cam chinuie scriind După o limbă mai veche Cântărind după ureche Delicatele cuvinte.😁 Jocurile sunt făcute. Doar de @pisicuts știute Tot ce pot să zic acum "Să câștige cel mai bun! Link spre comentariu
witcher Reputație: 16267 Postat Mai 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2021 Dacă titlul s-ar vota, Cred că tu ai câștiga. Însă @pisicuts decide, După judecăți rapide. Cică tre' să fii frumoasă, Poate și devreme-acasă, Țâțe mari, să fie bine, Iar analul te susține. 😂 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum