bastos01 Reputație: 451 Postat Mai 30, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Partajează Postat Mai 30, 2021 Din ciclul, aam mai vazut femei disperate, dar nici chiar așa, o propun pe @ruxysenzuala 1 Link spre comentariu
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 30, 2021 Partajează Postat Mai 30, 2021 Acum 15 minute, bastos01 a spus: Din ciclul, aam mai vazut femei disperate, dar nici chiar așa, o propun pe @ruxysenzuala Nu am nevoie să mă propună nimeni pentru nimic. Special "dumneata" "Disperată " și alte apelative... Bla-bla-bla. Dacă există premiul pentru" cel mai tare buling " Nimfomane.com ar da faliment cu voi cei ce faceți asta. @bastos01 Link spre comentariu
drradu Reputație: 199 Postat Mai 30, 2021 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Mai 30, 2021 Acum 17 ore, colericul a spus: Și ce faci cu carpe_diem, ACTUALUL UL mai 2021? Îi ceri să abdice sau lui pisicuts săi revoce titlul? Ce mă amuză e că nu s-a realizat că deja există un utilizator al lunii mai 2021, anunțat chiar în prima zi din lună. Greșeala pleacă de la Benzema... Voi chiar nu aveți idee pe ce lume vă aflați 😛 Prietene, adevarul este ca atunci cand l-am propus pe @cheludmx pentru UL cam aveam ceva la bord si de aceea am incurcat luna, anul si ce plm mai vrei tu. Acum treaz, nemancat reiterez propunerea pentru viitorul UL adica pe @cheludmx (e bine asa? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2021 Partajează Postat Mai 30, 2021 Acum 24 minute, drradu a spus: Prietene, adevarul este ca atunci cand l-am propus pe @cheludmx pentru UL cam aveam ceva la bord si de aceea am incurcat luna, anul si ce plm mai vrei tu. Acum treaz, nemancat reiterez propunerea pentru viitorul UL adica pe @cheludmx (e bine asa? Cică Viitorul UL, parcă ar fi Președinte🤦♀️😂😂😂eu mai făc mișto de plictiseală dar voi unii sunteți grămadă. Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60344 Postat Mai 30, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Mai 30, 2021 @loriii536 merită cu vârf și indesat să fie UL. O fire foarte plăcută, fresh teen, plină de viață și foarte implicată în așternut 😊. Ce zici @pisicuts ? 6 1 1 2 Link spre comentariu
gorillauki Reputație: -25 Postat Mai 30, 2021 Oras:pe urmele adevarului! Oras:pe urmele adevarului! Partajează Postat Mai 30, 2021 3 hours ago, elprofesoare said: @loriii536 merită cu vârf și indesat să fie UL. O fire foarte plăcută, fresh teen, plină de viață și foarte implicată în așternut 😊. Ce zici @pisicuts ? ce sa mai tot zica pisicu' , normal ca te aproba ca sunteti frati de cruce😁 Da eu te propun pe tine ca UL, pentru ca ai cele mai multe conturi active si inca nu au fost banate, felicitari!🍻🍸 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Iunie 1, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 1, 2021 multumim tuturor pentru sugestii felicitari @cheludmx 10 1 1 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 7 minute, pisicuts a spus: multumim tuturor pentru sugestii felicitari @cheludmx Nu e corect merita @elprofesoare Acum 9 minute, pisicuts a spus: multumim tuturor pentru sugestii felicitari @cheludmx Nu e corect merita @elprofesoaresau @loriii536da na dacă tu zici că merită Cheldomuci așa o fi, luna ce vine punel pe Stratu ca el la propus acuma. 🤷♀️ Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3069 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Iunie 1, 2021 Felicitari @cheludmx! Iti predau stafeta😁 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iunie 1, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Iunie 1, 2021 @cheludmx 3 Link spre comentariu
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Felicitări @cheludmx🏆🎉 Pisicuts drept ai ales Iarăși utilizatorul Așa cum a zis poporul! Știau bine constănțenii Că încă au de luat premii Să-l stăpănești sănătos Fac și eu o reverență Pentru cel mai valoros! Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 2 ore, carpe_diem a spus: Felicitari @cheludmx! Iti predau stafeta😁 Ce ștafetă mă, tu ce ai făcut cu ștafeta o lună? Ce ai folosit ca te-pus UL, ești mai bogat ai mai mulți bani s-au zimi să știu pentru ce vă felicitați, bucurați🤷♀️. Adică te bucuri că ești primul dintre Proști, dacă erai primul la altceva nu aici pe saitul ăsta. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Vă las să vă bucurați aici, eu am altceva de făcut, chiar imi pare rău că am stat cî[iva ani pe aici cu voi, și am mai dat și bani. Nu mă plîng de bani doamne fereste dar mai bine i dau la un sărac să mănînce decît săi arunc aici. Rămîneți voi cu Cheldomuci. Link spre comentariu
mirindaporto Reputație: 141 Postat Iunie 1, 2021 Oras:- Oras:- Partajează Postat Iunie 1, 2021 Felicitari @cheludmx! 1 1 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2021 Cine e @cheludmx??🤔 Felicitari, man, oricine-ai fi!! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Iunie 2, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 23 ore, gyorgye69 a spus: Cine e @cheludmx??🤔 Felicitari, man, oricine-ai fi!! este un membru care scrie recenzii 4 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iunie 2, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iunie 2, 2021 Eh... Recenzii oricine poate scrie, dar cronici și pamflete?? Nu mulți posedă abilitatea asta. Eu rămân la părerea că SabinNa este cea care ar fi trebuit desemnată (meritoriu!) câștigătoare! 1 Link spre comentariu
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Par un caz disperat😂😂😂 Nu are @pisicuts format de diplomă pentru chestii din astea😁. Nici cupă, coroniță etc. Și nici lacăt pe topic nu vreau....😉 deocamdată! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Iunie 2, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 1 minut, SABINNA a spus: Par un caz disperat😂😂😂 Nu are @pisicuts format de diplomă pentru chestii din astea😁. Nici cupă, coroniță etc. Și nici lacăt pe topic nu vreau....😉 deocamdată! pana nu pui poza nud pe topic nu poti sa primesti cupa nici coronita 😪 2 1 4 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iunie 2, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iunie 2, 2021 1 minute ago, pisicuts said: pana nu pui poza nud pe topic nu poti sa primesti cupa nici coronita 😪 M-am (Tot) gândit și eu la treaba asta, da' mi-a fost rușine să scriu... 😜 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 2, 2021 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 41 minute, pisicuts a spus: pana nu pui poza nud pe topic nu poti sa primesti cupa nici coronita 😪 Valabil si pentru domnii desemnati UL pana acum? 😁😁😁 2 5 Link spre comentariu
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 1 oră, pisicuts a spus: pana nu pui poza nud pe topic nu poti sa primesti cupa nici coronita 😪 M-am resemnat!😃cu premiul! In plus, totul e regulamentar la mine: scrie la profil cronicar/ pamfletar, altfel deschideam " Cronica nudurilor", mai știi... 😁🙂 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 6 minute, SABINNA a spus: M-am resemnat!😃cu premiul! In plus, totul e regulamentar la mine: scrie la profil cronicar/ pamfletar, altfel deschideam " Cronica nudurilor", mai știi... 😁🙂 E mult mai placut sa dezgolesti lumea din versuri, nu crezi?🎩 Link spre comentariu
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 10 minute, lazy a spus: E mult mai placut sa dezgolesti lumea din versuri, nu crezi?🎩 Păi, e clar ce cred eu.... Dar gusturile nu se discută! Am mai zis că și jocul liric poate fi senzual, dar nu o luați chiar mot à mot😉 Nici la zmeura de aur nu visez😁 Dar niște cireșe n-aș refuza!🍒 Link spre comentariu
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 3 ore, Cozonac7 a spus: M-am (Tot) gândit și eu la treaba asta, da' mi-a fost rușine să scriu... 😜 Aha, de-asta trăgeai tu cu ochiul la Cronică😉, și eu credeam că doar din pură pasiune lirică.. Așa cevaaaaaa....😁 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum