reemy79 Reputație: 561 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 6, 2021 Acum 22 minute, loriii536 a spus: Doamne fereste , da de unde sa stiu eu in primul rand cine esti pe forum , ca nu asta e intrebarea ca sa intri la mine 😂😂😂 E adevărat că nici pe mine nu mă mai primești că mi-a tăiat @ThePunisher.juma de reputatie? 😂 1 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 1 minute ago, reemy79 said: E adevărat că nici pe mine nu mă mai primești că mi-a tăiat @ThePunisher.juma de reputatie? 😂 Stai linisitit ca te baga pe minus pana maine ,nu scapi de disperat
reemy79 Reputație: 561 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 6, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Stai linisitit ca te baga pe minus pana maine ,nu scapi de disperat Fix la o jumătate de metru în faţa pulii mă doare de reputatie si de satisfacția unui dezaxat ca acesta 😂😂😂 1 1 1 1
pulcher Reputație: 2650 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:Palas Oras:Palas Postat Decembrie 6, 2021 14 minutes ago, Sofia91 said: Ești bine? Da, tocmai mi-am facut o frectie la preput si-am juisat in 30 de secunde, fug la benzinarie sa-mi mai iau un Courvoisier. 2 1
reemy79 Reputație: 561 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 6, 2021 Acum 19 minute, CharonIV a spus: Mi se rupe si de @ThePunisher. si de @elprofesoare si de @_amarok_ si de restul amatorilor de clone , faceti ce vreti..... Dacă e vorba și de @_amarok_...e clară treaba 😂😂😂😂 1 1 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 2 minutes ago, reemy79 said: Dacă e vorba și de @_amarok_...e clară treaba 😂😂😂😂 Pai a luat el vreun minus? :)))))) ,a fost singurul sarit din conflictul pe care l-am avut pe sibiu
reemy79 Reputație: 561 Postat Decembrie 6, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Postat Decembrie 6, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: Pai a luat el vreun minus? :)))))) Mai grav... Atâta muie cu deep și-a luat că a trebuit să-și mai facă un cont blegul 😂 2 1
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2021 Postat Decembrie 6, 2021 O propun pe @deliaro_deep pentru ul pentru ca imi place ce posteaza si o sa vreau sa continuam discutia despre codex lugubrum cand vin pe la tine😉
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 1 oră în urmă, CharonIV a spus: Mi se rupe si de @ThePunisher. si de @elprofesoare si de @_amarok_ si de restul amatorilor de clone , faceti ce vreti..... Manzule, iar te plagi, pana si aici? Vad ca incepi sa iti faci prieteni noi, o dai in baiatul sincer si nevinovat Da ia spune tu la mosu' si la restul colegilor cu ce te ocupi tu. Sti tu, magariile cu care te ocupi tu. Astept raspunsurile de cateva zile, dar nici pana acum nu mi-ai raspuns! 3
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 Pana nu vi cu niste raspunsuri, nu esti mai bun ca cei care te minuseaza! Asa ca nu te mai plange ca poate le meriti! 3
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 18 minutes ago, Muzicutza said: Pana nu vi cu niste raspunsuri, nu esti mai bun ca cei care te minuseaza! Asa ca nu te mai plange ca poate le meriti! Iar ti-a dat drumul din lesa @elprofesoare ,nici n-as vorbi daca as fi in locul tau ,toate plusurile le ai de la @ThePunisher.,esti cel mai josnic om de pe tot forumul ,mai rau decat trolii ,un pupincurist
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Iar ti-a dat drumul din lesa @elprofesoare ,nici n-as vorbi daca as fi in locul tau ,toate plusurile le ai de la @ThePunisher.,esti cel mai josnic om de pe tot forumul ,mai rau decat trolii ,un pupincurist Cum ma asteptam, la 18 ani ai tai nu ai taria sa raspunzi🙄 Vi doar cu raspunsuri in asa fel sa treci peste subiectul propriuzis, cu raspunsuri evazive😶 2
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 4 minutes ago, Muzicutza said: Cum ma asteptam, la 18 ani ai tai nu ai taria sa raspunzi🙄 Vi doar cu raspunsuri in asa fel sa treci peste subiectul propriuzis, cu raspunsuri evazive😶 Ce parere aveti despre cel care a luat plusuri de la @ThePunisher. @reemy79 @zafon @Lucas0 @extraterestru78 @alfon0000 @conect @kenji @boris32
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Ce parere aveti despre cel care a luat plusuri de la @ThePunisher. @reemy79 @zafon @Lucas0 @extraterestru78 @alfon0000 @conect @kenji @boris32 Nici nu ma intereseaza de restul, eu am treaba cu tine! Tu incerci sa faci magarii cu alti colegi! 3
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 2 minutes ago, Muzicutza said: Nici nu ma intereseaza de restul, eu am treaba cu tine! Tu incerci sa faci magarii cu alti colegi! Esti singurul care a primit plusuri ,esti prost in plm @_amarok_ ,prost rau
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 Nici macar nu am nevoie de punctele lui, i-am spus si in PM, de aceea nu mi-a mai dat! Pot sa fiu si pe minus ca tot asa pot sa fut😂 Vad ca pe tine te macina acele puncte, nu poti dormi noaptea de ele😂 3
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 Acum 4 minute, CharonIV a spus: Esti singurul care a primit plusuri ,esti prost in plm @_amarok_ ,prost rau Hai manzule, ca o dai in altele, vad ca incerci sa schimbi subiectul, pana nu raspunzi la intrebari, iti spun Shhhh 😂 Apropo, astept raspunsuri! Sti tu, citit ip, injuraturi in privat etc🙊 3
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 3 minutes ago, Muzicutza said: Nici macar nu am nevoie de punctele lui, i-am spus si in PM, de aceea nu mi-a mai dat! Pot sa fiu si pe minus ca tot asa pot sa fut😂 Vad ca pe tine te macina acele puncte, nu poti dormi noaptea de ele😂 de aia mi-ai zis asta🙄 On 11/29/2021 at 8:49 PM, Muzicutza said: Zi bro, ma ajuti si pe mine sa aflu ip-urile la dusmanii mei😒
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 7, 2021 Acum 7 minute, CharonIV a spus: Ce parere aveti despre cel care a luat plusuri de la @ThePunisher. @reemy79 @zafon @Lucas0 @extraterestru78 @alfon0000 @conect @kenji @boris32 Ma doare in pula de clonele astea, ca sunt ale lui vasileblej ca sunt ale oricui… eu am mai spus-o si o mai spun… le-o dau la gingie la toti, indiferent care ar fii… ei cred ca ma strezez de punctele lor… poi daca ar fii 1€ punctul cel putin, as mai spune, dar asa, chiar nu ma intereseaza…. Astia nu au fost leganați cand au fost mici si acuma cauta alinare pe aici… phahahaha… 😂😂😂😂
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: de aia mi-ai zis asta🙄 Ai de plm, ti-am raspuns si pe Timisoara, doar te-am testat sa vad cum afli tu ip-urile la oameni, dar nu ai vrut sa spui, aici ai fost destept, recunosc. Dar am aflat dupa cum afli, cu link-ul ala care trebuia sa il trimiti in PM, cum omult ti-a dat ignor complect, l-ai pus public😂😂😂😂😂 Dar nu mai e nici public ca l-ai sters🤐 Alta intrebare, pana atunci shhh😂😂😂😂😂😂 3
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 Cu link-ul asta😂😂😂😂😂 3
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 7, 2021 Cel mai mare pacat este , ca se strica toate topicele cu prostiile clonelor astora… Nu demult se conversa fain, se glumea, ne mai mistocaream, dupa, mereu apar clonele astea care trebuie sa strice toate paginile… pacat
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 5 minutes ago, Muzicutza said: Ai de plm, ti-am raspuns si pe Timisoara, doar te-am testat sa vad cum afli tu ip-urile la oameni, dar nu ai vrut sa spui, aici ai fost destept, recunosc. Dar am aflat dupa cum afli, cu link-ul ala care trebuia sa il trimiti in PM, cum omult ti-a dat ignor complect, l-ai pus public😂😂😂😂😂 Dar nu mai e nici public ca l-ai sters🤐 Alta intrebare, pana atunci shhh😂😂😂😂😂😂 Eu sunt curios de altceva ,cum dracu tu esti singurul cu care a vorbit @ThePunisher. ,cu restul a cam pastrat tacerea
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 Acum 3 minute, CharonIV a spus: Eu sunt curios de altceva ,cum dracu tu esti singurul cu care a vorbit @ThePunisher. ,cu restul a cam pastrat tacerea Hai ca m-ai prins sau nu 😂😂😂😂Uite de asta, i-a fost frica ca isi pierde contul si am vorbit pe whatsapp cu el, ca mi-a dat numarul de telefon. Cum sa primesti warn pentru Spam cand nu ai spus nimic?!?? Cum? 3
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Postat Decembrie 7, 2021 Ti-am raspuns cam mult si nu prea meriti, acum e randul tau. Tu nu ai fost in stare sa raspunzi la nimic. Astept raspunsuri, care e scopul tau pe forum si de ce te ocupi cu magarii??? 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum