Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Intrebare....

Pisicuts, aceasta "functie" are vreo legatura cu caracterul persoanei sau doar cu contributia adusa forumului?  :hihat

Pai la contributie sorino ca d-aia suntem curvari , ce treaba ai tu cu caracterul meu , mi-l modelez cum vreau , daca ma gandesc la caracterul tau , atunci sunt obligat sa te compatimesc.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Sangre, acum te crezi si Pisicuts?!? Nu te-am intrebat nimic pe tine. Sezi bland!

in locul tau mi-ar fi rusine sa deschid gura!!! Ia zi, tu te poti uita in oglinda?!?!

Eram sigura ca TE vei simti!!! Suferi mult de functie....atat de mult incat mergi la domnisoare si te lauzi ca ai iesit "utilizatorul lunii" pentru a beneficia de favoruri. Nu ti se pare ca esti cam trist?!?!

Acum n-am timp de tine, tu esti bomboana de pe coliva!!!

Acum ma ocup de altii.....ca tine!!! 

• Like 2
Link spre comentariu

Dar ce avem aici...utilizatori ai moon-ului si detectivi la inceput de cariera.Incepe sa va futa soarele creierele...se usuca cacaisele! :)

Apropos,Sangre,ce satisfactie ai avut atunci cand Pisi a anuntat ca tu esti alesul lunii(luna viitoare va fi altul,da luna asta faci ce vrea cucu tau! :) ).Ai spus si vecinilor de bloc,rudelor,prietenilor despre 'premiul' tau?Ai facut un fel de discurs(in capul tau),asemanator cu cel actorilor care iau cate un Oscar!

Vroiam sa fiu si eu utilizator smecher dar mi-e frica ca nu o sa fac fata emotiilor! :)

Sa te bucuri de 'premiu',daca ai de ce...

Link spre comentariu
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b

Dragi colegi de forum,

Propunerea mea este G2br13l.

Pentru Gabrielasterica, Amelia, johnholmes, Obiectiv, George_f, Cassy, Afriq, magic_blue, Strigoiul ( Ventrino )..

Propunerile se fac doar de către utilizatorul în funcție și doar la sfârșitul lunii. Restul e divagație.

Eu cred ca or sa fie din nou discutii aprinse...polemici   ( iti dai seama daca au aparut propunerile de la jumatatea lunii), lupte corp la corp....se va face nominalizarea cu 10 voturi pentru...doua voturi nule si o abtinere....si pisicuts va anunta pe data de 01.05.2014 :

" utilizatorul lunii mai a fost ales de mine si este oly_mare " :)))))))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...