Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Teoretic ar trebui sa fac o nominalizare pentru viitorul utilizator al lunii, insa nu stiu daca nu cumva s-au schimbat niste reguli intre timp si nu mai are rost sa fac nominalizarea. Astept si parerea fostilor colegi si un punct de vedere al conducerii. Daca se da unda verde, pe dupa amiaza revin cu nominalizarea.

Eu zic sa faci.. macar vedem clar cum stau lucrurile cu regulile

Link spre comentariu

Si propunerea mea merge catre..... Sit Down Comedy. Motive ar fi destule si nu are rost sa le insir. Si ar mai fi pe locul doi un aradean , Cucugol. Ca motivatie.... vreo 30 de recenzii si anima o sectiune care acum un an tindea sa moara. 

P.S. Nu stiu daca se tine cont de propunerile mele si pana la urma nici nu conteaza asta. Acestea sint optiunile mele pentru U.L. 

Link spre comentariu

Amandoua nominalizari sunt ok.... :snap nu aleg intre ei.. asta o sa faca pisic :), sa vedem daca restul mai au chef de vot dupa ultimele doua luni

Link spre comentariu

Se mai vor nominalizari? :girly

Kuzakelu din capitala

bombonelu_21 din Oradea in ultima perioada vine cu update-uri in mod constant

tzipiripi din Craiova, recenziile lui savuroase ati citit multi dintre voi, si in ultima perioada e chiar activ

Randunica .. stiu-stiu.. insa nu cred ca exista nici o alta fata care a contribuit atat la forum. Si argumentez

1. a adus multe fete pe forum, care la randul lor sunt active, (poate a fost si in interesul ei, fapta ramane fapta)

2. doar amintirea numelui ei, sau ceva ce a facut naste trafic de trafic

3. pt maiestria in marketing pe forum.. asa, controversata, tacticile ei nasc.. fete de succes (cand apar, baietii le contesta, dar apoi parca subit majoritatea se "indragostesc" de acele userite )

Link spre comentariu
Reputație: 718
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

randunica - pentru cel mai mare peste al forum-ului, stiut de toata lumea dar totusi acceptat!! a adus multe fete in bransa asta si a profitat de ele

randunica, te iubim, ca ca tine nu gasim =))

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.

Calul de cursa lunga pe care am pariat bani grei la ultima intalnire de joi, este Kuza.

Am pariat cu xoxo pe o naveta de Moet&Chandon, asa ca vezi ce faci pisicutz.

Kuza , cu conditia sa particip la golirea navetei 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...