jokoker Reputație: 21 Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Înainte să pleci nu faci o vizită la timișoara? Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Nu din pacate Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Afrodita te face să te indragostesti😊 Păna ce nu plec mai vreau să fac 100 de oameni fericiți sa cunoască o adevărata top transexuală si nu balamuc și minciuni inventate Link spre comentariu
gonzogonzo Reputație: 19 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti/Constanta Oras:Bucuresti/Constanta Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Am fost azi la domnisoara.Locatie stfean cel mare aproape de lizeanu.O sa trec la ratinguri direct. Oral 9Anal 10Locatie 8Aspect fizic 10+(f naturala si simpatica)Halat: onestă si ok De revenit. 1 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Mersi pentru recenzia făcută😊😊 Link spre comentariu
andy_marin Reputație: 68 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Dar de ce faci cadou doar pe 24?? 🙄🥳 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Pentru că este mos crăciun și așa obișnuiesc să fac...de 4 ani nu am mai făcut sărbatorile în romănia.. 2017- Mùnchen2016- Mannheim2015- și 2014 Stuttgart Și in sfarsit 2018 Romănia Pentru că în afară de 24-25 mereu primeam cadouri de la nemți ..ori ceva frumos ori o bancnotă în hărtie europeană si eu leam luat obiceiuriile... De revelion anual miau venit cu măncare si bautură... Si cum vam mai zis am o altă găndire si percepție...Eu îmi respect clienții odata ce si eu sunt respectată. Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Deci dragii mei asa arăt eu nemachiată.... Dacă tot alte transexuale imi fură ideiile si mai bagă de la ele alte minciuni 🤣🤣 Să pună fetele o poză si fără machiaz sau alte operații 5 Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Decembrie 22, 2018 oau ce dulce esti... sweet kiss Link spre comentariu
mosu 45 Reputație: 7 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 23, 2018 La sibiu cand vi? Link spre comentariu
sorin57 Reputație: 31 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2018 aahh ce as fute un trans ca tine. chiar ma tenteaza :D Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Hehe😊😊😊 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2018 In anul care a trecut👋😤ai futut cum ai putut 👉👌😩cand mai bine🤤💦 cand mai rauðŸ˜ðŸŒ nu prea a fost anul tau🙌😨dar in anul care vine, iti urez sa futi mai bine...blonde, virgine, tatoase!🤤😜👄ðŸŒðŸ’¦ðŸ’¦ Ca sa nu te las la greu, iti urez sa le fut eu! 😂👌💋De odihna sa ai parte ,las' ca le fut eu pe toate...👅💦👉ðŸ˜ðŸ‘ˆ Azi in zi de sarbatoare, sa ai grija la mancare.😷ðŸ†ðŸ•ðŸ—🟠Sa nu manci multe sarmale ca se face pula moale,🤢🆠sa ai grija la salata daca vrei s-o vezi sculataðŸŒðŸ˜¤ðŸ¤¤ sa nu gusti deloc friptura, ca atunci adio pulaðŸ˜ðŸ˜¨ðŸ‘‹ðŸ¤žFara prajituri cu nuci daca vrei sa dai la buci.👄💦👅ðŸ‘Deci apuca-te si bea, daca tii la pula ta! Sarbatori fercite! Sărbători fericite pentru toți..Am adăugat si o poezioară mică pentru voi😊😊😊 1 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2018 P.s eu nu fufu femei🤣 ...și in loc de blondă puneti voi roșcată😊 Link spre comentariu
antauri Reputație: 30 Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Disponibila? Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Da de acum încolo pănă ce voi pleca din țară voi fii disponibilă mai mereu 1 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Iubiței mei an schimbat locația pentru căteva zile..la apartamentul meu am o mică avarie și păna ce se remediază stau pe strada hatmanul arbore este intersectata cu dorobanți si stefan cel mare Link spre comentariu
raisa1977 Reputație: 14 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Scuze ca mă bag și eu in seamă , dar ești mai frumoasă fără machiaj..părerea mea .. Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Ms frumos ..oricum nu prea stau eu machiată fff rar mă machiez strică tenul îti face riduri si alte chestii ... De asta mă plac clienți pt că sunt naturală nu le rămane ruj pe pulă si fon de ten pe haine la băieții că am auzit de la clienți diverse stoorys cum sar zice 🤣🤣... Eu am acte de la doctor că sunt femeie.. Transexuala te nasti nu devii prin diverse operatii mai ales că operațiile pe fată te dau de gol...si se si văd ff urăt ... Nu este treaba mea să judec alte transe ...oricum le judecă oamenii de pe stradă cand sunt huiduite🤣🤣 Nu dau nume de transă sa nu se supere 2 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Ms frumos ..oricum nu prea stau eu machiată fff rar mă machiez strică tenul îti face riduri si alte chestii ... De asta mă plac clienți pt că sunt naturală nu le rămane ruj pe pulă si fon de ten pe haine la băieții că am auzit de la clienți diverse stoorys cum sar zice 🤣🤣... Eu am acte de la doctor că sunt femeie.. Transexuala te nasti nu devii prin diverse operatii mai ales că operațiile pe fată te dau de gol...si se si văd ff urăt ... Nu este treaba mea să judec alte transe ...oricum le judecă oamenii de pe stradă cand sunt huiduite🤣🤣 Nu dau nume de transă sa nu se supereEsti intradevar foarte frumoasa si gingasa. Insa am o nedumerire..cum adica ai acte de la doctor ca eati femeie? Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Deci cum am zis transexuală te nasti nu devii ... Diagnosticul til pune un medic endocrinolog sau un psihiatru care iți prescrie si niste tratamente hormonale Diagnosticul în ce sens adică teai născut intrun corp gresit cu mai multii hormoni de femeie sau barbat.... In america tratamentele si schimbarea de sex se face chiar si de la vărsta de 3-4 ani cănd se vede pe copil că este diferit si ca nu se simte bine in corpul lui.. Nu te apuci tu ca proasta de hormoni si alte cacături fară doctor...pentru că am auzit si cunosc cazuri in care au regretat pe motiv că era doar o turbulare mentală.... Povestea mea este ca pana ce mam nascut parintii mei si doctorii stiau ca voi fii fata si surpriza abea la nastere a venit..Mereu pe stradă eram confundată ca sunt fetită mereu eram feminină mai ca o fată . Niciodata nu am avut ne voie de o epilare definitivă pentru ca nu imi creste deloc păr barbă si etc... Din cauza asta parintii mau acceptat pentru că stiau ce sunt de mică si specific tatăl meu este preot si ma acceptat ... Si peste tot unde mă duc incerc să deschid mentalitatea omului să nu ne confunde cu homosexuali....Transexualismul nu are nici o legătura cu homosexualusmul și nici clientii nostri 2 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Bravo, felicitari! Ai mare dreptate in tot ceea ce ai spus! Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Bravo sora mea tot respectul meu , intotdeauna NATURALETEA primeaza .. la fel si eu si toti clientii mei ma stiu si machiata si nemachiata .. sunt tot aia 💕💕💕💕💕💕💕 cazurile esuate .. au nevoie .. love you all Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Te poop Ariano...te iubeste sorăta roșcată.... Transladies power😊 1 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Și din nou una fără make up😊 Top trans Afrodite the white queen of europe Le dau clasă maimutelor care nu au loc de mine 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum