Sari la conținut

DE PE FORUM ADUNATE !

Postări Recomandate

• Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT!

biliape

• VIP Member
  •  
  • VIP Member
  • 5stars.png.1d832208b29ba44254717c58b06e4
  •  4,328
  • 3,118 posts
  10 hours ago, cincistele said:

Suntem în România, deci îl corupem... că tot am făcut dîn corupție brandul de țară 🤪

Din păcate, brandul de țară este de sclavi docili, noi ne masturbam cu ideea că am fi "mari corupți" când s'tem doar în cur rupți 😭

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest
Acum 3 ore, tot_lazy a spus:

biliape

• VIP Member
  •  
  •  
  • VIP Member
  • 5stars.png.1d832208b29ba44254717c58b06e4
  •  4,328
  • 3,118 posts
  10 hours ago, cincistele said:

Suntem în România, deci îl corupem... că tot am făcut dîn corupție brandul de țară 🤪

Din păcate, brandul de țară este de sclavi docili, noi ne masturbam cu ideea că am fi "mari corupți" când s'tem doar în cur rupți 😭

Răsucim tot răul în favoarea noastră, ne transformăm slăbiciunea într-o armă 🤪 🤷🏻 

Cum zicea Harvey Specter în "Suits" ? Ce faci când îți pune unul un pistol la cap ? I-l iei și scoți unul mai mare și i-l pui tu la cap ! 😁😎🙆🏻

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

"cand ii spun sa incepem nr 2 imi spune ca nu prea mai e timp, doar 15 min, ca de la ultimul meu apel au trecut 37 min... bine ca nu m a conometrat de cand am facut programarea ca ma baga in datorii 😂😂. A mai facut putin oral dar la care ma anunta din minut in minut ca a mai trecut un minut, cred ca inumara secundele in timp ce sugea... 😂."

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 7 minute, evaforyou a spus:

😁😁😁 Corectorul oare??

Screenshot_20211223_233439.jpg

Eu unul nu cred deloc în „auto-corector”, pe mine mă enerva, și l-am scos. E penibil să dai vina pe „auto-corector” că ești tu prost/proastă și nu știi să scrii.
Nuștiu de ce când am citit „zațul” mă gândeam la chestia aia albă de o lasă laptele, dar apoi am văzut pe google că e altceva. Se mai potrivea dacă era alb.
Poate bea cafea multă fata și nu mai filtrează.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
16 minutes ago, evaforyou said:

😁😁😁 Corectorul oare??

Screenshot_20211223_233439.jpg

- Sărut mâna, doamnă! Am o întrebare; în lista de servicii nu este clar... ON/OP se poate?
- Oral deloc; eu prefer să savurez cafeaua... cu lapte sau frișcă.
Badumtss!

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
La 23.12.2021 la 23:47, incepator2 a spus:

Eu unul nu cred deloc în „auto-corector”, pe mine mă enerva, și l-am scos. E penibil să dai vina pe „auto-corector” că ești tu prost/proastă și nu știi să scrii.
Nuștiu de ce când am citit „zațul” mă gândeam la chestia aia albă de o lasă laptele, dar apoi am văzut pe google că e altceva. Se mai potrivea dacă era alb.
Poate bea cafea multă fata și nu mai filtrează.

mai are:  " ca SERVICI" !

Caimac  e 'chestia aia alba' de la laptele fiert :)) Spuma, crema laptelui, grasimea....deliciu!

Zatul de cafea este un rest/balast/rezidiu...depunere pe fundul vazului ( de cafea)- bleah!

OH!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall

https://nimfomane.com/forum/topic/192399-kimmy-0735766401/?do=findComment&comment=7063818&_rid=326337

kitkatlove: "

Cand a venit asta, am intrebat-o frumos:

Cat e un numar?

150.

Ok. Si se poate si oral fara coldrex durex?

Da. +50.

Ok. Si faci si handjob??

Da. +50.

Si aia? (Nu mai stiu ce prostie intrebasem)

Da. +50.

Si aia?.

Da. 50.

Ok. Cat m-ar costa un numar cu toate de mai sus? 

400. 🤣🤣🤣🤣🤣

Ah, stai ca asta era pe deplasari.🤣

"

😁

• Like 3
  • Haha 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

https://nimfomane.com/forum/topic/193556-aryanna-❤deepthroat💦0791455549/?do=findComment&comment=7089322&_rid=326337

catalin1234:

Bună tuturor! Suntem un cuplu de 20 și 19 ani! Cautam doar cupluri mature. Nu dorim bărbați singuri. Ea face și sex anal pentru interesați. Cautam doar cupluri pentru sex în 4 cu schimb de parteneri. Pentru a nu ne pierde timpu reciproc stam de vorba doar cu partea feminina. Sunați la 0774476300

vdancila:

Uei Cătălin, suntem un cuplu tânăr, frumos si vânjos care ar vrea sa intre doar cu tine. Noi suntem 4.ce zici? Pui curu la bătaie? 

:)))))

• Like 4
  • Haha 8
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

"

Yes and i fi Block you what is the probleme ? I Tell you before 1 h I can’t not I have a probleme 

wher is the probleme ? I fi write her in Forum I cancelled your appointment you resolve soamting I don’t understand you 

i fi tell you come and after you stay to the door I understand "

am zis ca mor =)))

• Haha 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

https://nimfomane.com/forum/topic/172874-0751507907/?do=findComment&comment=7077090&_rid=326337

haznaf:

" Bine ai revenit.

🤔 Pare-se ca-ț voi face o vizita sa vad de-aproape labuțele. "

haznaf:

"Am sunat, telefon "ânchis". 

Csf, nu vezi labutele, le faci."

:))))))))))

• Like 6
  • Haha 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

https://nimfomane.com/forum/topic/186793-0746311386-ramona-și-anca/?_rid=326337

sorinsoce:

"... Au locația la A6, ultimul etaj, ultima ușă, iar aia care răspunde la telefon e urâtă ca noaptea. O față de bidon turtit, de parcă și mă - sa și tac-su au băut mitilic atunci când au conceput-o! M-am speriat de moarte când mi-a apărut după ușă. Hotărât să încerc colega am dat peste altă strâmbă! Am dat să plec și tzatza Anca sau Ramona, deși după față părea Bidona din neamu lui Turtitu, mi s-a proțăpit în fața ușii și mă întreabă:,,păi și deranju nostru?".,,Ce deranj, mă?" și m-a pufnit râsul când am văzut fața serioasă a hidoase... ,,Să nu te mai prind pe aici! " mi-a spus la plecare și sincer la cum arăta vrăjitoarea mă așteptam și la un șut în fund. Poate nu l-am primit că am 1.85 și peste sută (nu contează cât)! Nu de frică cu pentru că ar fi trebuit să ridice prea mult piciorul. 

Comentarii despre prestații nu am, dar pentru ,,look'' o recomand pentru fanii filmelor horror. Mai ales seara!"

😁

• Like 6
  • Haha 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...