Sari la conținut

❣️Brunny ❤️🖤❤️0765962337❣️

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Paște binecuvântat ! Să ne revedem sănătoși 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 20 minute, BrunetaTa a spus:

Paște binecuvântat ! Să ne revedem sănătoși 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Paște fericit 😘 🙏❣️!

• Mersi 1
Reputație: 1485
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sărbători cu bucurie, încredere și credință!

Vizitator
Postat

La mulți ani tuturor ce poartă numele de sfânt , să ne trăiți cu numele ❤️❤️❤️

așadar , revin de săptămâna viitoare . Nu vă supărați pe mine ca nu vă răspund , dar ce să vă răspund dacă eu nu lucrez ? Chiar vă cer scuze și sper ca în continuare mă veți căuta ❤️❤️❤️ grijă de voi ❤️❤️❤️

Postat
Acum 3 ore, BrunetaTa a spus:

La mulți ani tuturor ce poartă numele de sfânt , să ne trăiți cu numele ❤️❤️❤️

așadar , revin de săptămâna viitoare . Nu vă supărați pe mine ca nu vă răspund , dar ce să vă răspund dacă eu nu lucrez ? Chiar vă cer scuze și sper ca în continuare mă veți căuta ❤️❤️❤️ grijă de voi ❤️❤️❤️

Mulțumim frumos!🌺❤️ Doamne ajută! Poate reusesc sa fac si eu o programare ca de mult îmi doresc!😘

Vizitator
Postat
23 minutes ago, deagosvatra said:

20 de pagini, o poză 

Așa , și ? Ai vreo problemă ? Deranjez ? 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 12 ore, deagosvatra a spus:

20 de pagini, o poză 

Ai stat ceva sa numeri 🤣🤣

• Haha 1
Vizitator
Postat

Hello , de miercuri revin !!! Doar la cei cu poză de profil , voi răspunde . Restul vă voi bloca ! Fără nici un fel de regret ! Până atunci , fiți cuminți ! Limita de vârstă este 30-60 ❤️

• Oras:Confidential
Postat

Of, în ce zdrențe ai ajuns să te îmbraci! 😀

Nu știu dacă m-a lăsat vederea sau ești mai bună cu cât trece timpul?

Așteptăm să ne anunți când dai drumul la programări.

P.S. Transmite-i lui Roze că abia aștept să o revăd...

Vizitator
Postat

Hello , sunt azi , dar sunt full , probabil ca sunt de mâine , cine știe 🙈 ne revedem când voi posta !  Doar cei care vreți să mă cunoașteți , trebuie să aveți o poză credibilă la wp . Astfel veți primi block !  Întodeauna vor avea prioritate clienții pe care eu îi cunosc . Sorry !!!

Vizitator
Postat

Dacă îmi scrieți de 30 de ori pe zi , fiți siguri ca vă răspund la anul ! Dacă am zis ca sunt full , la ce mai îmi scrieți ?  Nu știu unde vă uitați voi sau ce citiți ! 

• Membru Premium
Reputație: 788
  • Oras:Centru Est
  • Oras:Centru Est
Postat
1 minute ago, BrunetaTa said:

Dacă îmi scrieți de 30 de ori pe zi , fiți siguri ca vă răspund la anul ! Dacă am zis ca sunt full , la ce mai îmi scrieți ?  Nu știu unde vă uitați voi sau ce citiți ! 

L-au votat pe Simion la turul intai. Ce pretentii ai?

Romania are fix 41% analfabeti functionali...

Sorry pentru off topic, dar uneori nu ma pot abtine...

Mai stiu pe cineva...🤣🤣🤣

Hug🥰🥰🥰

• Like 2

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

Reputație: 4493
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Mai.mult ca sigur ca, la scurtul video clip postat anterior, 

• Like 1
Vizitator
Postat
58 minutes ago, LUMIAR said:

L-au votat pe Simion la turul intai. Ce pretentii ai?

Romania are fix 41% analfabeti functionali...

Sorry pentru off topic, dar uneori nu ma pot abtine...

Mai stiu pe cineva...🤣🤣🤣

Hug🥰🥰🥰

Să voteze cu cine vor , eu nu am dreptul la vot , nu plătesc taxe și impozite … oricum nu votam :) 

Ti pup tare :)

Vizitator
Postat
5 minutes ago, 71laciport said:

Mai.mult ca sigur ca, la scurtul video clip postat anterior, 

Material de lăbuță :) 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 39 minute, BrunetaTa a spus:

Să voteze cu cine vor , eu nu am dreptul de vot , nu plătesc taxe și impozite … oricum nu votam :) 

Ti pup tare :) 

Ieșeam mai satisfacuti cu totii dacă votam cu tine 🥰

Vizitator
Postat
11 minutes ago, eusicurvele said:

Ieșeam mai satisfacuti cu totii dacă votam cu tine 🥰

Mai bine nu …. Dați faliment cu mine :) votați cu încredere pe cine vreți voi ! Puțin îmi pasă cine iese președinte ! Vb dincolo ! ❤️

Reputație: 606
Postat
Acum 3 ore, BrunetaTa a spus:

Poate se des-fullează full-ul! Cum se desvirginează virgina! Orice este posibil, așa că de ce să nu încerce?

Vizitator
Postat

Ne revedem de sapt viitoare ! Grijă de voi și fiți cuminți ❤️❤️❤️ 

Vizitator
Postat

Bună oameniilor ❤️ momentan “ Scufița roșie “ , o venit , ne revedem De miercuri , joi ! O să revin cu un mic up . Până atunci aveți grijă unde vă băgați boticul și pulica , ptr ca circula multe boli ! Grijă de corpurile voastre ❤️

Reputație: 46
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat

Tocmai d-aia stăm cuminți! Ori tu, ori nimeni! Ai grijă de tine!

Vizitator
Postat

Din păcate , nu am chef să o sug și nici să merg la locație și decât să vă iau banii la mișto , mai bine dorm ! Probabil ca ne vedem de luni 13/20 ! Scuze , dar nu pot funcționa așa , nu sunt robot , probabil ca din cauza asta nu am recenzii negative ❤️ 

vă tot repet : nu pot funcționa astfel , știu ca îmi scrieți mereu , dar ca să fie o întâlnire perfecta , trebuie să fiu ok și eu ! Așadar clienții pe care îi cunosc și au fost ok , vor avea întodeauna prioritate ! Mă gândesc să scot finalizarea ( 30 min ) sau pot păstra câțiva băieți la fin, mă mai gândesc până luni . Oricum nu lucrez foarte mult , iar atunci când lucrez , totuși aș vrea să se plătească serviciile ,in mod corect !  Eu cred ca am fost destul de corectă cu toți , de la servicii până la curățenie , ținute , make-up , consumabile , etc . Să aveți o zi plăcută , iar ptr reclamații , aveți nr meu ❤️

Reputație: 259
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat
5 minutes ago, BrunetaTa said:

Din păcate , nu am chef să o sug și nici să merg la locație și decât să vă iau banii la mișto , mai bine dorm ! Probabil ca ne vedem de luni 13/20 ! Scuze , dar nu pot funcționa așa , nu sunt robot , probabil ca din cauza asta nu am recenzii negative ❤️ 

vă tot repet : nu pot funcționa astfel , știu ca îmi scrieți mereu , dar ca să fie o întâlnire perfecta , trebuie să fiu ok și eu ! Așadar clienții pe care îi cunosc și au fost ok , vor avea întodeauna prioritate ! Mă gândesc să scot finalizarea ( 30 min ) sau pot păstra câțiva băieți la fin, mă mai gândesc până luni . Oricum nu lucrez foarte mult , iar atunci când lucrez , totuși aș vrea să se plătească serviciile ,in mod corect !  Eu cred ca am fost destul de corectă cu toți , de la servicii până la curățenie , ținute , make-up , consumabile , etc . Să aveți o zi plăcută , iar ptr reclamații , aveți nr meu ❤️

Ma doare pula stiind ca vei sta nefututa pana luni! :)

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...