Sari la conținut

servicii extra-masaj

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

suferi grav din cate vad!rau te bate invidia!iti iau cumva tie paine de la gura de esi tot mereu pe urmele mele?

Hai ca ti-ai dat si un pumn in mecla si acum te tavalesti pe jos cum iti place tie... :laugh2 :laugh2 :laugh2  Ma bate pe mine invidia? Vai de tine....Da, sunt pe urmele tale, cum zici cate  o prostie te taxez...Sau iti plac doar admiratorii, postacii si limbistii (virtuali sau cei reali)?

La ce prieteni faci referire ca i-am tradat? Daca am iesit cu tine la un suc nu inseamna ca esti prietena cu mine, poate uiti ca si dusmanul tau de atunci a fost la suc.Nu am tradat niciun prieten, niciodata, (ne)fericito! Poate te referii la unul anume (colorat) care ciupe de la mine si aduce la tine...E penibila faza si ala niciodata nu a fost si nu va fi prietenul meu. Ma amuz si eu cu el. Si cu tine. :pepsi

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Am Benq w600+ si w710st.Asta insa nu ma face profan ci doar limitat financiar.De as avea 13000 de dolari sa arunc pe un proiector as avea sigur bani sa vad tot ce vad acasa pe perete,la fata locului.Un lucru este insa sigur,imaginea pe care o obtin pe aprox.4 metri diagonala cu st-ul meu este mai reusita decat la noile cinematografe digitale,filmele si documentarele mele fiind 720 rulate cu vlc ,program ce-mi permite reglarea inclusiv al sharpnes-ului.Nu am avut ocazia sa vad imaginea unui proiector atat de scump insa in mod categoric nu mi-as cumpara ,cum am zis,as avea cu totul alte prioritati de as dispune de asa sume.

Peace man  :bow . Nu a vrut sa fie o jignire sau ceva de genul. Eu nici Benq ca al tau nu am, deci te invidiez oricum. Am ghinionul sa am vre-o doi prieteni cu care impartasesc aceleasi pasiune (sisteme audio  high-end, proiectoare si aparate foto). Zic ghinionul pentru ca posibilitatile mele financiare sunt minuscule fata de ale lor si ma tot imbolnavesc lunar  :wallbash

Postat

Wow, wow, wow!

Cum s-a ajuns de la distractie la toata brambureala asta? Pumni in cap?! Tranzactionari de "afect"? (presupun ca te referi la afectiune).

Luati-o ca pe o gluma sau mergeti. La ce bun totata cearta asta? 

Deschideti o bere rece, singuri sau cu cine va e drag si hai sa lasam cearta. Invatati sa radeti ca daca nu... e pacat :)

Cu stima,

Darkness

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cine vrea sa vina vineri seara la karaoke??

vor fi prezente la locul cu pricina si alte colege de pe forum (exemplu Andreea aka Rebeca impreuna cu colega ei si multe alttele pe care le vedeti la fata loculului.

va puteti pastra anonimatul!clubul este deschis pentru oricine, doar rezervarea la mese se face in prealabil cu cel putin cateva ore.

locatia cred ca va este cunoscuta...pentru cine nu cunoaste locatia, gaseste detaliile (toata ziua de vineri) la statusul meu!

Pupici

• Telefon: pustoaica2012
  • Telefon: pustoaica2012
Postat

Eu cu siguranta vin cu colega mea Alina...pupici si o seara placuta  sa aveti!! :kiss3

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

bem bem, dar de cantat, cantam ceva impreuna??

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Gata...o punem de-o chermeza...

Sau nu sunt invitat? :( 

• Oras:bucuresti
Postat

scuze Andreea....citisem postul de dinainte si am confundat scriitorii :werinlove

Pai asa ma stii tu pe mine, ca beau suc sau apa plata??? :shrk

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

scuze Andreea....citisem postul de dinainte si am confundat scriitorii :werinlove

Pai asa ma stii tu pe mine, ca beau suc sau apa plata??? :shrk

cred ca te-ai imbatat ...preventiv :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

pai sa fiu in forma.....

gata, va las si va doresc o seara placuta in continuare

Irina adu fete sa nu fie vreo :urgay treaba din asta pe acolo

Femeia sfinteste locul :couple

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

poi noi suntem deja vreo cateva fete nebune de legat.

care nu reuseste sa ia legatura cu mine pe mess, o poate contacta pe pustoaica2012. vad ca are nr in semnatura. :laugh2 :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Randunico,iar te mananca penilii ... :slap2

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

deci pana la urma cine vine??doar cei o suta care m-au anuntat pe mess?? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce secretosi sunteti...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...