Sari la conținut

ALEXANDRA 0738622652

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Va salut.

Ok , daca nu scrie nimeni , scriu eu, cu toate ca prea multe elemente noi de adăugat nu prea am .

Ieri pe inserat m-am revazut cu Alexandra.

Programarea efectuata din timp si respectata intocmai - nota 10 pentru seriozitate.

Locatia - in rond la P- ta Alba Iulia, punct de reper Banc Post .

Apartamentul curat , baie dotata cu geluri de dus din belsug ( marca înregistrata la Alexandra ) - nota 9.

Dupa dușurile de improspatare ale amandurora si discutii , au urmat luptele " greco-romane" cu Alexandra, care pe cine , cum fute .

Runda 1 a castigat ea , runda 2 zic ca am invins eu.

De remarcat ca dupa finalul primei runde , am stat mult la povesti si aproape se epuizase ora. Logic si normal , am zis ca runda 2 sa rămână pentru data viitoare. Ti-ai gasit . Alexandra mi-a zis clar : nu pleci pana nu ma futi si a doua oara , completand mieros , doar daca nu te grabesti tu.

Ce era sa fac ? M-am sacrificat si a urmat un fut ca in povesti ( nu ca primul nu ar fi fost la fel , doar ca m-a rapus rapid ) : oral si anal de senzatie : fut la greu , pozitii schimbate , ritm hard , slow , gemete , si finalizare adanca in prez dupa aproape 20 min de fut intens.

Notele , daca mai e cazul :

Aspect - 10 . Da peste mine Alexandra arata perfect.

Oral - 9.90 , doar pentru ca e cauciucat; in rest impecabil.

Anal - 10 , campioana absoluta din punctul meu de vedere + igiena impecabila

Normal - next time

Igiena - 10 , super curata

GFE - 10 , chiar si fara FK .

Cadoul - 300 RON, achitati la final , 2 finalizari incluse, in aprox 75 min , fara pic de graba.

Te pup Alexandra si ne revedem cand revin din vacanță.

O zi buna va doresc !

• Like 23
Link spre comentariu

super tare niciun pizdos care sa comenteze,probabil si a vazut nr printre alea si a lasat o balta, tare omu ,bravooo  :snappy  :snappy poate maine ne vedem in gazeta. plm facm figuri la papuci si geluri de dus si alti ne posteaza numerele de tel , hai ca suntem bine :offtopic

Link spre comentariu

Ce lanț are țăranul ăla tatuat 😂😂😂 Camora ..ești finul nostru ... ne-ai pupat pe toți în pulă ...😂😂😂 ... și ai scăpat și fata de obligații atunci când te-a luat în întreținere . Mai ai și nume de familie mafiotă 😂😂😂😂 ... și pe tine te ține femeia pe pizda și găoaza ei 😩😩😩😩 . Ce rușine 😂 ! Să știi că ‘ cureaua aia roșie de tarafist și “sorineii†ăia roșii din picioare ..face†toți banii 😂ðŸ‘ðŸ‘

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...