Sari la conținut

Sonia - 25 ani - 0726032462

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Postat

ALIONA

Imi cer scuze că nu stiu numerotarea

Vreau sa va las o recenzie

Eram in zona gării si eram pe jos nu eram cu masina si simțeam o nevoie acută să mă descarc in acel moment și cautam ceva in zona respectiva si am ales sa merg pe ceva blînd de pe publi24 cum era odata când nu există forumul si mergeai la ghici de pe telegraf , nu am avut chef sa răsfoiesc forumul vroiam ceva repede atunci si căutând pe publi24 o gasesc pe Aliona , prima impresie a fost in mintea mea ca a gresit numele Dar după mi-a venit mie pe creier "dacă e moldoveancă sau rusoaica bine e cam acelasi drac" si scria în anunt ca pe ferdinand lângă spital ceva de genu mai mult lucrul asta m-a atras pentru ca era in zona mea , după care am inspectat pozele nu păreau a fi fake si nu arata rau si plus ca numarul era 100 lei , perfect ...

O sun , ne-am inteles putin cam greu pentru ca avea un accent si vorbea cam ciudat dar am dat de ea , pe ferdinand imediat după spitalul de infecțioase in spate , am ajuns la apartamentul ei si am dat de o minigona șatena, sincer la față nu mi-a plăcut dar corpul e ok , sânii maricei, naturali si frumosi chiar m-am jucat putin cu ei, tipa este pe fast fuck, m-a luat de la ușă "Rămâi?" Ori a avut clienti care au plecat ori nu stiu de unde intrebarea asta , de aici mi-am dat seama ca nu o sa fie bine stie ce , deloc sociabilă, am intrat s-a dezbrăcat mecanic asa eu m-am jucat putin cu sânii, ia direct cu prezervativul in mana sa îl pună pe colonel sa execute oral protejat, am intrebat o daca face si fara si a zis Nu, ovalul pot spune ca a fost bunicel, o spun pentru ca mie nu imi place deloc protejat , după ce colonelul era activat cu 2000 de minute am luat o am intorso in pozitia doggy si am inceput sa o frec cu mana la păsărica, mi-a plăcut ca s-a umezit natural si începuse să dea semne ca se excita , după care am penetrato si i-am dat cât am putut eu si aici sincer ma asteptam sa imi zica chestii de genu sa termin repede dar nu am întâmpinat asa ceva din partea ei , un singur lucru, după ce am terminat s-a uitat dar m-a si întrebat dacă s-a rupt prezervativul si a vazut ca Nu, nu stiu de ce a avut teama asta, după actul in sine mi-a oferit șervețele umede , nu am optat pentru dus pentru ca ea la inceput mi-a cerut banii inainte si s-a dus intr-o camera sa ii lase cred ca cuiva cred ca era pestele cu ea ....

Una peste alta pentru un fast fuck nu a fost prea rau si nici prea wow

Mi-a placut ca este genul subtirica ....

M-am speriat de o chestie, eu in timp ce mă îmbrăcăm, ea călare pe usa de la intrare cocoțată sus pe un scaun ceva si se uita pe vizor ....Si eu nu am fost atent unde a plecat din camera si unde s-a dus si cand am iesit eu din camera sa ma duc la ușă sa ma incalț, hop ea precum ninja călare cocoțată pe usa se uita pe vizor

Comunicarea din partea ei 0

Eu zic ca pe fugă asa cand esti un zona 100 lei sa te descarci ....merge ....

Ahhh Și un alt aspect in timpul actului gemea si nu prea părea că se preface ....

Poze reale

Spor la ciocane

• Like 6
  • Oras:Constanta
Postat

Decat mult si prost... mai putin si intens. Ti-a comprimat placerea. Sau timpul ?!? 😉

• Like 2
  • Minus 2
Postat

70-150 cred, eu am fost cu ea la deplasare, ca aspect aproape ca alyna de la top, mica si subtire, oral deloc deep dar se implica ii place nu oboseste , tehnici diferite cu mana evident dar nu deranjant, zice ca a mai prestat pe aici, recomand macar o data, fata foarte ok

PS1: poze reale

• Like 2
  • Telefon: 0721620936
Postat

Am fost eu la tipa asta acum o ora... e pe fast fuck... oralul...cam sec....mai mult pe masturbare...dar am lasat-o asa.. vroia sa imi puna prezervativul dupa 3 minute si i-am zis ca se cam grabeste.

E buna la corpa braileanca....tatele sunt bestiale.... dar nu exceleaza in pat... gfe scazut... dar poate pe viitor cineva o va educa sa zic asa.

Nu ma invitat la duș ...dar nici nu a pomenit...ea cred ca facuse...ca era curata...nu mirosuri...locatia ok!

In mare parte actiunea a fost de nota 7 cu indulgenta...

De revenit.... nu cred...doar daca isi imbunatateste atitudinea in pat!

• Like 9
Postat

Din spate la integra ... e un bloc de 8 nivele cu 2 scari...

App poate fi trecuta la testate va rog!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...