bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 6, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2020 Bună, disponibilă pana la ora 00:00! Va pupăcesc! :* :* :* 5 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 7, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2020 Bună dragilor, disponibilă pana la ora 00:00! Va pup! :* :* 2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 9, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2020 🔞Bună dragilor, disponibilă pana la ora 00:00! Va pup! :* :* :* 🔞🔞 2 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 10, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2020 Bună dragilor, va rog frumos si respectos încercați să salvati numărul meu de telefon cu un nume de baiat sau un service sau ceva ,sa stiti ca nu.mi face plăcere sa stau sa duc munca de lamurire cu soțiile unora ca sa le conving că nu cunosc pe X sau pe Y si nu sunt dib zona sunt din Moldova! Va pup si va multumesc pentru intelegere! :* 1 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 10, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2020 Va pupăcesc, o săptămână frumoasă! Disponibilă până la ora 00:00! :* :* :* 5 Link spre comentariu
costel4321 Reputație: 788 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Partajează Postat Februarie 10, 2020 Bună dragilor, va rog frumos si respectos încercați să salvati numărul meu de telefon cu un nume de baiat sau un service sau ceva ,sa stiti ca nu.mi face plăcere sa stau sa duc munca de lamurire cu soțiile unora ca sa le conving că nu cunosc pe X sau pe Y si nu sunt dib zona sunt din Moldova! Va pup si va multumesc pentru intelegere! :*Pai daca te cheama Bianca, ar trebui sa te trecem Bianc in agenda si tot ar starnii suspiciuni. Numele tau e de vina, daca te chema Cristina->CristiMariana->MarianGeorgiana->GeorgedarBianca->Bianc tot e suspect. Link spre comentariu
costel4321 Reputație: 788 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Partajează Postat Februarie 10, 2020 In fine, eu te am trecuta in agenda “mecanic auto” de cand schimbam uleiul la tine, dar de cand ai marit tariful, am gasit alti mecanici mai ieftini si aproape la fel de priceputi. Pana la urma e doar un schimb de ulei. 3 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 10, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2020 Pai daca te cheama Bianca, ar trebui sa te trecem Bianc in agenda si tot ar starnii suspiciuni. Numele tau e de vina, daca te chema Cristina->CristiMariana->MarianGeorgiana->GeorgedarBianca->Bianc tot e suspect.N.am zis sa treceti neapărat "Bianc" poti face o asemănare Bogdan ,Bobita etc. 1 Link spre comentariu
costel4321 Reputație: 788 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Partajează Postat Februarie 10, 2020 N.am zis sa treceti neapărat "Bianc" poti face o asemănare Bogdan ,Bobita etc.Glumeam 😘 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4734 Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Glumeam 😘Glumești, dar eu fac la fel! 1 Link spre comentariu
costel4321 Reputație: 788 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Partajează Postat Februarie 10, 2020 Glumești, dar eu fac la fel!Glumeam la partea cu numele Bianca->Bianc.Mecanicul l-am schimbat si eu :)) Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Februarie 10, 2020 Nu e doar un simplu schimb de ulei :) In fine, eu te am trecuta in agenda “mecanic auto” de cand schimbam uleiul la tine, dar de cand ai marit tariful, am gasit alti mecanici mai ieftini si aproape la fel de priceputi. Pana la urma e doar un schimb de ulei. Link spre comentariu
witcher Reputație: 16278 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2020 N.am zis sa treceti neapărat "Bianc" poti face o asemănare Bogdan ,Bobita etc.Deci, daca tu ai fi sotia cuiva, ti s-ar parea acceptabil ca sotul tau sa faca sex cu Bogdan sau Bobita, dar nu cu Bianca ? :D 3 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Februarie 10, 2020 Sa ma bag si io, ca-i haios.... Bai Bianca, tu-ti dai seama ce harababura ar iesi in programari? Io unu', m-am incurcat si-ntre doua "Alina": m-am programat/confirmat la una, si-am sunat cand am ajuns, de adresa exacta, la alta...din "wish-list"D'apai intre "asemanari"?? :slap2Nici nu vreau sa ma gandesc, cata nebunie ar fi-n capu' meu, sa-mi dau seama care nume se aseamana cu care :laugh2Cre' ca nu le-ar veni sa creada caprioarelor, ce "botezuri" le trag...iar io as ramane pe-afara, ca am intarziat prea mult :rax2 Clar: la mine-n telefon ramane "Bianaca", chit ca n-am mai fost demult!; asa era scris, pe la inceputuri, pe topic, asa ramane :pope Nu c-as fi gicacontra, dar cu mecanicu' nu merge, ca am masina de firma...am, in schimb, colega "Bianca" :rockettes-1 ; daca ma cauta nevasta, zi si tu ca-s intr-o sedinta momentan si revin eu.... Acu' pa serioaselea...ce dreaq, mah? cat costa un amarat de tel si o cartela? Luati si una si alta si dositi-le pe undeva, pe "mute", sa le aveti doar la/pentru "nevoie" :laugh2 3 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
costel4321 Reputație: 788 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Pă zonă Oras:Pă zonă Partajează Postat Februarie 10, 2020 Nu e doar un simplu schimb de ulei :)Recunosc ca am exagerat putin. Bianca a fost mereu foarte ok, iar serviciile ei sunt foarte bune. Ideea e ca mi-am propus eu un prag cat sa dau pe o finalizare si ea e acum out of range. Totusi, cred ca Bianca merita o exceptie, probabil in viitorul apropiat :) 1 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 11, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2020 Bună dragilor, începând de astăzi ma gasiti pe Bld.Unirii langa Naturalia !Va pup si va astept in noua locație cu drag ! :* :* :* Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 11, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2020 Bună dragilor, începând de astăzi ma gasiti pe Bld.Unirii langa Naturalia !Va pup si va astept in noua locație cu drag ! :* :* :* Link spre comentariu
lennis Reputație: 37 Postat Februarie 11, 2020 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 11, 2020 accepti trolli ? 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16278 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2020 Io unu', m-am incurcat si-ntre doua "Alina"Ce te-ai face cu Antonia, ca sunt vreo 5 ? :D Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 11, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2020 Noapte bună dragilor! Va pup! :* :* :* 10 Link spre comentariu
ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Fix apartamentul in care erau Daniela si colega din cate vad. 1 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 Bună dimineața, disponibilă pana mai târziu! O zi frumoasă, pupici! :* :* :* :* 3 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 😎😎â—💋💋â—😎😎 6 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 🤗🤗🙊🤗🤗💋😋💋 5 Link spre comentariu
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Februarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2020 Disponibile ! :* :* :* 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum