Sari la conținut

Anabella/Patricia/‭0790384337!! Blonde Girl ♥️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Te felicit baby.

Vad ca ai ramas la fel de sweet cum te stiam   :138x

Heiii!! Ce dor îmi era de tine pe aici :D!! Mulțumesc mult :*
Postat

Ce-au patit sanii tai, au intrat la apa cat ai fost la mare?

Am slăbit mult =))
Vizitator
Reputație: 0
Postat

hey cate kg ai? Mi se pare ca arati foarte foarte bine in ultimele poze

Postat

Cat de mult?

hey cate kg ai? Mi se pare ca arati foarte foarte bine in ultimele poze

Hei!! Am 53,5 kg acum.. am reușit sa slăbesc 5,5kg timp de 4 luni cu deficit caloric. :D

• Like 1
Postat

Dragilor, in seara asta nu mai am liber pentru programări. Va aștept mâine cu drag :*

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

..dieta bazata pe deficit caloric, cu programul full de progamari, nu i un mix foarte bun pentru sanatate...baga minerale si proteine sa recuperezi arderile ...

• Like 2
Postat

Hei!! Am 53,5 kg acum.. am reușit sa slăbesc 5,5kg timp de 4 luni cu deficit caloric. :D

Ajungă-ţi :P

• Like 1
Postat

Te-a mancat in cur...si in loc sa revii sa faci anal ca la inceputuri, te-ai pus pe foame si pe slabit. Acum nu mai ai nici tate! 😂

Am slăbit mult =))

• Like 1
Postat

..dieta bazata pe deficit caloric, cu programul full de progamari, nu i un mix foarte bun pentru sanatate...baga minerale si proteine sa recuperezi arderile ...

Mănânc 5 mese pe zi, mai puțin și mai des. Și mănânc multe crudități,fructe. Carne nu mănânc deloc, decât peste. Am momente când nu pot sa mănânc deloc. Dar ma forțez sa mănânc pentru ca nu vreau sa am probleme cu sănătatea. :D

• Like 1
Postat

Nu am program full de programări. Iau maxim 3 programări pe zi cu minim o ora pauza intre ele.

• Like 1
Postat

Singura fată care nu se supără, și nu are aere/arfe de genul „o seară bună”

Mulțumesc mult :x

Postat

Te-a mancat in cur...si in loc sa revii sa faci anal ca la inceputuri, te-ai pus pe foame si pe slabit. Acum nu mai ai nici tate!

Nu fac foamea deloc. Asta este și ideea.. sa mănânci mai des și mai puțin.. și îmi mențin maxim 1000 calorii pe zi, dar nu fac deloc foamea. Nu vreau sa mai fac anal pentru ca nu îmi place.. Sânii ii am dintotdeauna mici =))
  • Like 2
Postat

Mulțumesc mult :X

Cu plăcere :kiss2, bun-simțul întotdeauna l-am apreciat și sinceritatea. Să te superi ca fată că ai sânii și fundul mic/i, e ca și cum te-ai supăra ca băiat că o ai mică, nu poți face nimic (mbine, voi fetele puteți :dodgy: )

Daaa, este ok acum. Dacă ajung la 53 ar fii ideal :D :*

Pe bune ? 500 de grame ? Nici nu se văd/simt, aia e doar o masă/iluzie. Le „pierzi” când...

Sânii ii am dintotdeauna mici =))

Mai bine mici și frumos și la locul lor, decât plastic, bombați și apoi să atârne pân la buric.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cu plăcere :kiss2, bun-simțul întotdeauna l-am apreciat și sinceritatea. Să te superi ca fată că ai sânii și fundul mic/i, e ca și cum te-ai supăra ca băiat că o ai mică, nu poți face nimic (mbine, voi fetele puteți :dodgy: )

Pe bune ? 500 de grame ? Nici nu se văd/simt, aia e doar o masă/iluzie. Le „pierzi” când...

Mai bine mici și frumos și la locul lor, decât plastic, bombați și apoi să atârne pân la buric.

Mulțumesc!! Funduletul nu este așa de mic =)).. clar, mai bine naturală decât plastificata :D
  • Membru Premium
Postat

Funduletul ( si nu numai el ) este superb . Patri este frumoasa asa cum este ea.

• Like 2
Postat

Funduletul ( si nu numai el ) este superb . Patri este frumoasa asa cum este ea.

Mulțumesc dragul meu :* :x

• Like 1
Postat

Dragilor, seara de la 18:00 pana la 00:00 vor avea avantajul la programări doar cei care ma cunosc. O seara buna ca doresc :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...