Sari la conținut

TOP :Ma Auto Recomand Diana 1.80,60kg 0733529030

Postări Recomandate

Postat

Diana, tu esti mai speciala, stii, si uneori neinteleasa de noi, astia cu suflet frumos! Dar poate ca asta e ideea...trebuie sa suferim, ce sa facem, trecem la urmatorul nivel!!!

Persoanele cu "sufletul frumos", locul lor nu e aici Diana, aici esti indiferent si...cam atat. O iei in "barba" rau de tot, ramai in "curu'gol", daca esti altfel. Si tu stii asta, ca esti fata desteapta si buna rau. :)

Aici doar te distrezi, restul e cancan ieftin.

Buna! Poate nu am ales cuvantul potrivit, mai ales pe acest site, dar asta sunt eu!
  • Like 1
Postat

Vizitat Diana! Ar fi pacat sa ratez o asemenea ocazie. Desi am vizitat o destul de des ( la fiecare aparitie) mereu te surprinde. Te face sa te simti bine sa revii de cate ori ai ocazia. De departe este cea mai buna fata pe care a dat o Targovistea. De cand cu sala parca si carnea pe fundulet s a mai intarit. In rest e de 10 toata. Locatie, servicii si dialog. Cu sportul o sa i se intareasca si sanii si ajunge super. Te pup Diana lux! !!

• Like 1
Postat

Vizitat Diana! Ar fi pacat sa ratez o asemenea ocazie. Desi am vizitat o destul de des ( la fiecare aparitie) mereu te surprinde. Te face sa te simti bine sa revii de cate ori ai ocazia. De departe este cea mai buna fata pe care a dat o Targovistea. De cand cu sala parca si carnea pe fundulet s a mai intarit. In rest e de 10 toata. Locatie, servicii si dialog. Cu sportul o sa i se intareasca si sanii si ajunge super. Te pup Diana lux! !!

Buna! Multumesc! Da am început să fac sala, dar problema mea e timpul... Nu am timpul necesar sa merg asa cum imi doresc... pupici!

• Oras:De colo colo
  • Oras:De colo colo
Postat

Salutare am reusit si eu sa ma intalnesc cu Diana de doau ori si de fiecare data a fost extraordiar.

Diana este o fata normala cu plusuri si minusuri si de fiecare data a reusit sa-si anuleze toate minusurile.

Sper sa mai ajunga prin Targoviste.

Postat

Salutare am reusit si eu sa ma intalnesc cu Diana de doau ori si de fiecare data a fost extraordiar.

Diana este o fata normala cu plusuri si minusuri si de fiecare data a reusit sa-si anuleze toate minusurile.

Sper sa mai ajunga prin Targoviste.

Buna! Multumesc pentru recenzie! Te pup!

Eu voi reveni în Târgoviște după Paște! Va urez o zi frumoasă! Pupici!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...