maryo85 Reputație: 592 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 Cea de la Primarie e ok. Parcare, centru, discreta...... Asa toate locatiile sunt ok pe unde ai stat Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 14, 2020 Buna! Mulțumesc pentru sugestii! Azi sunt disponibilă dupa 4! O zi frumoasa! Pupici Link spre comentariu
piticmisto Reputație: 8 Postat Februarie 14, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2020 Important este prezenta ta . Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 14, 2020 Important este prezenta ta .Te pup Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 14, 2020 Mâine voi fi disponibilă de la 10! Va pup! O seara frumoasă! Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 14, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 14, 2020 :iagree Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2020 Partajează Postat Februarie 14, 2020 https://postimg.cc/hQ91zk05 Link spre comentariu
linquist30 Reputație: 22 Postat Februarie 15, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 15, 2020 Din păcate, în ceea ce mă privește, e a doua oară când Diana nu respectă programarea făcută pe WhatsApp și confirmată de ea. Nu mă interesează ce motive mai mult sau mai puțin obiective a avut, dar ar fi fost ok să mă anunțe sau să răspundă la mesaje. Programarea a fost pentru ora 11.30. Discuțiile de după... au fost tardive. Apropo... "respectă ca să fii respectat" e doar o vorbă pentru forumisti. Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 15, 2020 Imi cer scuze, ca nu am putut onora programare! Link spre comentariu
coco_86 Reputație: 62 Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 Salutare tuturor! Vad ca multi dintre noi o asteptam pe Diana. Dar, degeaba! Nu apare chiar daca este foarte aproape de noi, doar ca nu vrea sa ne intalneasca. Este in "tandreturi" cu cineva, cred, si este cazata la un hotel in Targoviste. Camera nu am aflat-o. Dar nici nu am insistat...Varianta cu serviciul este gargara. Cine intra in aceasta "industrie" nu mai poate pierde vremea cu serviciul. Cand va ramane fara finante, sigur ne va anunta revenirea. Sper ca va reveni, pentru ca as mai vizita-o si eu, chiar daca am facut-o de doua ori intr-un an. Mai ales daca ar fi disponibila si in cursul saptamanii. Am sa fac "sapaturi", si, cu siguranta am sa descoper unde a lucrat cand nu a fost la noi.A venit Diana, sper sa nu o ratezi.Legat se "sapaturi" sper sa renunți la idee. Nu ai niciun drept, este viata ei. Bucura-te de serviciile ei si gata. Nu conteaza unde a lucrat, unde lucreaza sau cu cine este de placere.Discretia trebuie sa fie reciproca. Nu cred ca ti-ar conveni ca fetele la care ai fosf sa stie despre tine cine esti, unde lucrezi, cu cine ai o relatie si sa povestească la altii. Sau noi sa ne întâlnim la bere sa facem recenzii. In fond de asta avem id-uri si nu Nume si Prenume la profil.Cred ca a fost doar o curiozitate "scapata" din partea ta. Sunt sigur ca esti o persoana ok. 2 Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 15, 2020 Nu există nici un motiv in care sa ma justific... Asa e nu am respectat o programare si acum trebuie să plec si sa nu mai vin niciodată!!!! Link spre comentariu
coco_86 Reputație: 62 Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 Nu există nici un motiv in care sa ma justific... Asa e nu am respectat o programare si acum trebuie să plec si sa nu mai vin niciodată!!!!Nu poti pune problema asa. Omul a zis ce s-a intamplat nu sa pleci sau sa nu mai vii. Nici macar nu a zis ca el nu mai vine.E normal sa apara ceva neprevăzut, fara intentie. Nu esti la norma. Dar intelege-i si lui supărarea, probabil a venit din Ploiesti sa te vada.Nu mai fi suparacioasa, mai bine promite-i un bonus pentru data viitoare ;) 1 Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 Sigur a fost ceva nepravazut in programul Dianei. De mai bine de un an ai fost singurul caz. Poate ai avut ghinion. Dar sigur a fost ceva neprevazut Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 15, 2020 Îi înțeleg supărarea! Nu mai zic nimic!!! Eu il aștept sa vină sa ma vadă acum daca el mai vrea sa vină... In primul rand suntem oameni si greșim și din greșeli învățam! Uita k acum am greșit eu... 1 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Februarie 15, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 15, 2020 Salutare, Noroc ca mai urmăresc forumul ca iar o pierdeam pe DIANA Programarea a fost facuta usor, prin SMS, cu O ZI inainte, urmand doar sa ne mai intelegem in privinta orei la care sa ne vedem. In ziua respectiva inca un SMS PE WHATSAPP de confirmare si stabilit totul. Ajung la locatie, urc cu liftul, O LOCATIE DE TOT LUXUL..TOTUL parfumat.. Locatii care numai diana le gaseste...cred ca si plateste banii frumosii pentru acest confort...ultima mea vizita la o alta tipa de aici de pe forum nu dau ma degustat total faza cu analu...cand ajungi in locatie nici nu te dezbraci da nu mai face...plus ca mirosea a fum de tigara de il taiai cu cutitu in micro 4 ....sa vb de DIANA ma astepta zambitoare dupa usa. Imbratisari, sarutari dupa care am fost poftit in bucatarie. Povestim care si ce mai face pret de vreo 10 minute si ne mutam in dormitor. Incepem cu FK, mici mangaieri…coboara jos si incepem sa ne facem de cap…nu o sa intru in detalii, o sa spun doar ca e foarte atenta. Schimbam cateva pozitii si nu dupa mult timp…prima repriza se termina. Pauza de tigara, o cafea, o scurta igienizare si continuam din nou….repriza doua. Din nou foarte atenta cu mine Diana (cam cea mai atenta din cate am vizitat), acelasi tratament aplicat, nu am nimic de reprosat. Sa dau si note: Contact: SMS WHATSAPP 10 Locatie: modern, curat, baia dotata cu tot ce e necesar 10 Aspect fizic: pentru mine e de 10, mereu mi-a placut de cand am cunoscut-o Igiena: 10, aranjata, curata, epilata……nu se pune problema de asa ceva la Diana Oral: 10 cu multi de plus (e cel mai bun oral pe care l-am primit vreodata) Normal: 10, se misca foarte bine, da senzatia ca ii place si ei Atitudine: nu am ce sa reprosez, pe langa ce ofera e si foarte sociabila, poti sta de povesti cu ea. Nu e cu ochii pe ceas deloc, nu te simti presat sau grabit. Cadou: 250/ora Avand in vedere ca in decembrie si ianuarie am fost de 3 ori, consecutiv la Diana, nu cred ca mai are rost sa spun ca e de revenit, recomandat. Pentru mine cel putin…e in topul personal, imi pare rau ca destul de rar reusesc sa-mi sincronizez programul cu agenda ei 2 Link spre comentariu
Vizitator bula10 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 Este singura fata cu adevarat in top care își merită banii in rest doar figurante cu pești puse sa te faca de bani Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 16, 2020 Buna dimineața! Mulțumesc Mihaitgv pentru apreciere mereu e o plăcere să te revăd... Multumesc bula10 pentru cuvinte... Multumesc și celor care si-a făcut timp sa ma viziteze! O zi frumoasă va doresc tuturor! Azi voi pleca din pacate! Va pupăcesc pe toți!!! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114298 Postat Februarie 16, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 16, 2020 felicitari Diana :) 1 Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 Felicitari Diana. Aici e locul tau, dar sa nu te schimbi. Pupiciii Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 16, 2020 felicitari Diana :) Mulțumesc! Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 16, 2020 Felicitari Diana. Aici e locul tau, dar sa nu te schimbi. Pupiciii Mulțumesc! Nu ma voi schimba! Diana va rămâne asa cum ai cunoscut- o si voi fi din ce in ce mai bună! Pupici 1 Link spre comentariu
ion goican Reputație: 271 Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 Diana, mai ramai la noi? Link spre comentariu
bnl2020 Reputație: 164 Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 Salutare tuturor. Azi in sfârsit am cunoscut.o pe Diana. De cand am vorbit la telefon m.i sa parut altfel decât celelalte fete,drăguță,vorbea frumos...Locație centrală, ușor de ajuns.M.a primit in sutien,pantaloni scurți și ghete negre ca o adolescentă, am stat putin de VORBA la un pahar cu apă și niște fructe,apoi am fost la dus,după care in pat.A început cu sărutări,mângâiere,s.a apucat de cel mic,sărutat,lins,udat,înghițit a ajuns până în gât,mai apoi pus fes si poz. misionarului.Mereu cu zâmbetul pe buze...Am terminat in misionar.Locatie eleganta cu tot ce trebuie la baie.O notă gen.9.Cadou 250 pt.o oră,cu siguranță de revenit.Te astept la Ploiești Diana Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 16, 2020 Diana, mai ramai la noi?Bună! Eu am plecat, dar voi reveni mereu cu mare drag! Așa cum am mai spus nu pot sta în timpul săptămânii și știu că majoritate dintre voi puteți mai bine în timpul săptămâni. Vă doresc o seară frumoasă! Pupici! Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Februarie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat Februarie 16, 2020 Salutare tuturor. Azi in sfârsit am cunoscut.o pe Diana. De cand am vorbit la telefon m.i sa parut altfel decât celelalte fete,drăguță,vorbea frumos...Locație centrală, ușor de ajuns.M.a primit in sutien,pantaloni scurți și ghete negre ca o adolescentă, am stat putin de VORBA la un pahar cu apă și niște fructe,apoi am fost la dus,după care in pat.A început cu sărutări,mângâiere,s.a apucat de cel mic,sărutat,lins,udat,înghițit a ajuns până în gât,mai apoi pus fes si poz. misionarului.Mereu cu zâmbetul pe buze...Am terminat in misionar.Locatie eleganta cu tot ce trebuie la baie.O notă gen.9.Cadou 250 pt.o oră,cu siguranță de revenit.Te astept la Ploiești DianaMulțumesc pentru vizită! Voi reveni și în Ploiesti, voi scrie pe topicul meu de Ploiești! Te pup 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum