Sari la conținut

TOP :Ma Auto Recomand Diana 1.80,60kg 0733529030

Postări Recomandate

Postat

Bună! Momentan sunt într-o mică pauză. Voi reveni cu forțe proaspete!!! Pupici de la Dia!

Te asteptam cu drag
Postat

Ce plm a-ți văzut la uscata asta nu știu. Nu are nici toate nici cur ii pute gura a pula.. Cred ca e cea mai mare dezamăgire. Nu știu cum a ajuns la top

Postat

Ce plm a-ți văzut la uscata asta nu știu. Nu are nici toate nici cur ii pute gura a pula.. Cred ca e cea mai mare dezamăgire. Nu știu cum a ajuns la top

Cum ti ai dat seama?
Postat

Ca pute pula e numai problema ta! In mod normal, nu pute!

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat

Crezi că eu mai vin????

Eu nu prea mai cred k o sa revin!

Eu zic așa (părerea mea) nu ar trebui să bagi in seamă orice frustrat pe aici, din cauza lor ajung și cei care sunt și au fost ok cu tine să ajungă fără să vrea..... In aceeași oală.

O selecție de clienți mai drastica ar fi mai mult decât utila.

Te pup Diana! Unde vrei tu. :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Crezi că eu mai vin????

Eu nu prea mai cred k o sa revin!

Eu zic sa vii mai bine la Bucuresti🤗😋
  • Minus 1
Postat

Cred ca nici nu a vizitat o. Nici nu o cumoaste. Cred ca e pescar sau o fi tocmai vreuna ....care cunoaște valoarea Dianei

Postat

E suficient atat:

a-ți

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Diana daca iei in seama un asemenea tembel nu faci decat sa il faci sa isi atinga obiectivul. Omu e pus pe fake

News . Astept sa revii la trg sau pitesti😙

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Postat

Voi sunteți sănătoși la cap? Ce naiba tot îi răspundeți la mesajul ăla de îl întindeți tot topicul? Lăsați-l dracului in pace de mesaj, dacă tot nu are ce face.

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Orasul nostru e ...sarac. Prea sarac...asteptand pizda din Bacau, Vaslui sau Bucovat de Moldova

Postat

Omul cauta un loc unde sa-i fie bine. Asa ca mergi inainte cu capul sus. In Bucuresti si imprejurimi sunt oameni veniti din toata tara. Unii dintere ei chiar de calitate. Sa ai parte de iubire Dia.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...