Sari la conținut

Rautati locale ... by Afriq

Postări Recomandate

• Oras:Inca pe pamant...
Postat

E pacat ca s-a ajuns aici.

V-am vazut stand unul langa altul la masa si nu ati pus capat povestii asteia?! ... Nasol. Daca stiam ca se poate ajunge aici ramaneam si eu cu orice risc si abordam subiectul, sa se termine odata...

CristiBorcea, Afriq, Sofisticatu', faceti pace, nu e in folosul nimanui acest 'conflict'.

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

CristiBorcea, Afriq, Sofisticatu', faceti pace, nu e in folosul nimanui acest 'conflict'.

Frate dorinel,din partea mea cu tot dragul....cine ma cunoaste iti poate confirma ca sunt un pacifist convins,innascut chiar si care nu-si face un scop in viata din a alimenta `conflicte` virtuale,....dar frate drag,cand vad ca un om drag sufletului meu este atacat pe nedrept,pai scuza-ma....ma duc dracu` de nebun pana in panzele albe...chiar si o palma mai sus...si stii de ce???....pt ca pun mare pe pret pe prietenie sincera si total dezinteresata,calitatea si caracterul oamenilor.....calitati de care  cred ca te-ai convins singur ca Afriq le detine din plin. :bow

PACE....da frate,din partea mea FIE :foame  :2808.gif

Postat

Super! :clapp

Haideti, mai trebuie inca 2 astfel de interventii (Borcea si Afriq)...

Postat

Super! :clapp

Haideti, mai trebuie inca 2 astfel de interventii (Borcea si Afriq)...

Aici tin sa te contrazic cu mult respect  fratele meu...mai trebuie doar o singura interventie si aceea ar trebui sa fie a d-nului cristiborcea.

Afriq in tot acest asa zis `conflict` nu a gresit cu nimic....el doar a aplicat regulamentul.Nu a vorbit/scris urat,nu a jignit....doar a raspuns in modul cel mai civilizat cu putinta la acuzele care i-au fost aduse total gratuit.

RESPECT! :bow

Postat

E pacat ca s-a ajuns aici.

V-am vazut stand unul langa altul la masa si nu ati pus capat povestii asteia?! ... Nasol. Daca stiam ca se poate ajunge aici ramaneam si eu cu orice risc si abordam subiectul, sa se termine odata...

Mare pacat. Stand cu ambii la aceeasi masa pentru o vreme http://nimfomane.com/forum/topic/11317-iesire-vineri/page-2?do=findComment&comment=136642 ,pot sa spun ca @cristiborcea e un baiat simpatic,tot atat de simpatic fiind si @Afriq. Lasati-o moarta cumva,fratilor.

PACE

Postat

Mare pacat. Stand cu ambii la aceeasi masa pentru o vreme 

asta e cel mai josnic lucru care se putea intampla...am mai scris eu pe aici pe undeva,stau cu tine la masa ,ma ridic si dupa aceea iti iau toti mortii,viii si toate cele in ......exact asta a facut domnul cristiborcea in cazul de fatza.Avea ceva de obiectat,trebuia sa-i fi spus verde-n fatza lui afriq...face-to-face altfel se rezolvau problemele,ca de la barbat la barbat...nu sa stai sa razi,sa glumesti,toate bune si frumoase si a doua zi sa deschizi un topic incisiv si total fara substanta...e ca si cum i-ai infige omului un cutit pe la spate.......miseleste dom`le,miseleste.......no comment! :laugh2

Hai ca am zis si vrem sa fie PACE.............restul e can-can :bow

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

propun sa dam drumu la casetofon sa punem niste manele si pe euflo sa-l punem la gratar sa faca mici ca tot e cald afara

post-2-0-88326500-1367081629_thumb.jpg

post-2-0-10703100-1367081694_thumb.jpg

post-2-0-27060700-1367081649_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Incerc sa ma abtin de la comentarii avand in vedere ca sunt oe telefon si nu pot sa am o imagine clara a postarilor. Din nou sunt socat de modul in care cristiborcea răsucește realitatea intr-un mod favorabil sieși si jignitor pe deasupra.

Intalnirea de la cluj a fost organizata de fratele bazdkii când am anunțat ca o să ajung la cluj ai as fi foarte fericit sa cunosc mai mulți confrați. Asta se poate verifica pe DG de la cluj. In urma discuțiilor cu cristiborcea chiar am propus sa anulam întâlnirea vazand abordarea agresiva pe care o are. Întâlnirea nu s-a amulat si am primit un mesaj de la organizator daca as fi deranjat daca vi e si cristiborcea la întâlnirea planificată. Bineinteles ca am luat aata ca pe un prilej de a ingropa securea razboiulii si am acceptat cu bucurie.

Deci... rasucirea inclusiv a adevarului demonstrabil spune ceva?

Si... domnule cristiborcea... pe mine nu ma convoaca nimeni la discutii... decat eventual procuratura. Ei sunt singurii abilitati pentru aaa ceva. In nici un caz dumneata.

Frate dorinel, am incercat sa ignor si sa prezint argumente care la orice om cu creierii in capul lui ar fi suficiente... se pare ca nu au foat îndeajuns. ..

Camd voi avea acces la computer, adica mâine dupa amiază, daca nu se potolește cu porcariile, o sa reusesc ca dau si referințe sau citate...

Scuze de eventualele greseli... scriu de pe telefon.

Postat

si dupa aceea iti iau toti mortii,viii si toate cele in ......exact asta a facut domnul cristiborcea in cazul de fatza

Inca nu am facut asta. Dar o sa o fac cu tine, daca mai mananci mult cacat.

Postat

Inca nu am facut asta. Dar o sa o fac cu tine, daca mai mananci mult cacat.

Ai facut-o deja pustiulica....dar esti prea **spam editat** in gandire ca sa-ti dai seama de ceea ce faci si ceea ce nu faci.

Deja ai cedat nervos,gata???....stiu copile,stiu....grea lupta cu dreptatea,nu???

P.S   poti sa ma injuri de cine vrei tu,sa mor daca ma supar....dar daca ma injuri de Xenia mor cu tine de gat :laugh2

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Idem ^

Postat

Cristi,

Am stat impreuna la o bere si ti-o spun cat se poate de prieteneste, dar si pentru ultima data: Opreste-te aici! Te razboiesti cu cine nu trebuie si nici macar nu e razboiul tau. Bravii barbati care iti dadeau "like" prin PM stau acum pe "invisible" si se te-au lasat singur impotriva tuturor. Ai mers din greseala in greseala, iar, cand vei realiza asta, va fi prea tarziu ca sa mai indrepti ceva... Opreste-te!

Postat

Scoate sabia cu luneta frate :))

• Oras:xxx
Postat

propun sa dam drumu la casetofon sa punem niste manele si pe euflo sa-l punem la gratar sa faca mici ca tot e cald afara

attachicon.gifmanelist.jpg

Nu se mai spune casetofon, se spune ''sa dam drumu la scula de 2 mii de euro '', ca de aia ocupa tot portbagajul...

post-70135-0-77676400-1367106143_thumb.jpg

Postat

@@@buriceala@@@, sa cante Gutza Putza de Maimutza si cu colegul Salam de Biscuiti, ca doar ie muzicanti de renume mondial iei :256

Postat

Cristi,

Am stat impreuna la o bere si ti-o spun cat se poate de prieteneste, dar si pentru ultima data: Opreste-te aici! Te razboiesti cu cine nu trebuie si nici macar nu e razboiul tau. Bravii barbati care iti dadeau "like" prin PM stau acum pe "invisible" si se te-au lasat singur impotriva tuturor. Ai mers din greseala in greseala, iar, cand vei realiza asta, va fi prea tarziu ca sa mai indrepti ceva... Opreste-te!

In mod normal, am cautat sa nu raspund deloc mesajelor, fie ca erau de bine(ii drept, nu tare multe), fie ca erau de "opreste-te". Nu vroiam sa poluez topicul, topicul avea un obiectiv (vezi punctu 1). Da, deja s-au inmultit mesajele cu "opreste-te", si trebuie sa raspund. Acest post ti-e adresat tie, si celorlalti colegi care mi-au sugerat pacea.

1) Ma razboiesc cu cine nu trebe?  In primul rand, pentru mine nu e un razboi. Ti-as sugera si tie, si colegilor care zic acelasi "opreste-te", sa reciteasca postul nr.1. Initial, topicul nu a fost deschis pentru discutii populare, era o interprelare a celor(a celui mai degraba) din varful organigramei forumului, cu 2 intrebari de bun simt, si un exemplu concret de abuz "made in Afriqa": http://nimfomane.com/forum/topic/4828-adela-0724996433-fost-0733458749-bld-mircea-voda/page-10?do=findComment&comment=135321

Ca destinatarul final a ales sa raspunda pe dupa cires si mai apoi cu mici, bere si manele e problema lui. Probabil asta vrea, paine si circ, adica trafic si colorati in verde care sa dea cu SMS-ul.  Pe termen scurt, ii merge bine. Pe termen lung ... n-am chef sa-i prevad prohodul, dar in ritmul asta  :pope

2) Cand vei realiza va fi prea tarziu ....sa inteleg ca pisicuts da dividende la astia mov, si daca continui cu circul risc sa fiu sarit?Tu le-ai primit anul trecut? Sau ce altceva, am de pierdut? Iti spun drept, ca nu prea vad ce am de pierdut. In cel mai rau caz ma baneaza, fapt pentru care, vorba lu Mitica Dragomir, "ma cam doare-n palarie". Nu sunt dependent de forum, nu traiesc (de) pe forum, deci ...aici poate-mi iesplici ce am de pierdut? Si poate ma opresc.

Merci.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu nu-ti zic, stimate confrate "opreste-te". Eu iti zic :"continua". Continua, sa te vada lumile asa cum esti. Nu spun cum, te-ai descris singur, prin "chisari in freza", vii si morti luati in...., prin referiri la mame, si prin alte dovezi de" rafinament si educatie" de care ai dat, din plin dovada, prin acuzatii nesustinute si prin josnice atacuri. Singur spui ca mesajele de bine nu au fost prea multe, lucru normal de altfel, bunul simt este majoritar in orice societate, in orice comunitate. Toata treaba este ca ai picat la mijloc, intr-un razboi care nu este al tau. Tinta a fost si este Afriq, spun aceasta pentru cei care nu si-au dat inca seama (daca mai este cineva care sa nu fi observat acest lucru). Xenia a fost doar pretextul, iar tu ai fost vehicolul. De ce Afriq este tinta? Pai, pentru ca el este exponentul la varf al bunului simt si civilatii, frumusetii de caracter. Si acest lucru deranjeaza pe unii, care vor ca forumul aceste sa fie dominat de misoginismul unor frustrati, al unora ce inca nu si-au gasit raspunsuri clare la  intrebari (mai mult sa mai putin) existentiale.

Lasa-ne crisiborcea  vii si mortii in pace, activitatile uro rezerva-le pentru fetitele care practica acest sport, nu mai amenita, ca nu e nici frumos, nici sanatos. Si maturizeaza-te!

• Like 1
Postat

................. Pai, pentru ca el este exponentul la varf al bunului simt si civilatii, frumusetii de caracter ......................

Tropicane' ai grija ca are bucurii la tine sa mor eu, maine, poimine vad  ca te recenzeaza si pe tine cu Jidvei in mana .....................

Cristi frate, cum ti-am transmis si prin PM, TE ROG pune Stop acestui conflict, caci nu se merita.

Postat

De ce Afriq este tinta? Pai, pentru ca el este exponentul la varf al bunului simt si civilatii, frumusetii de caracter. Si acest lucru deranjeaza pe unii, care vor ca forumul aceste sa fie dominat de misoginismul unor frustrati, al unora ce inca nu si-au gasit raspunsuri clare la  intrebari (mai mult sa mai putin) existentiale.

Subscriu la cele scrise de herr general Picon....mare boier,mare caracter herr Afriq...nu luati subscrierea mea ca  si pupincurism...sincer mi se rupe pula de `viata` virtuala,subscriu fix facand referire la OMUL Afriq...asta pt cei care au ochi sa vada si destula minte sa inteleaga la ce fac referire. :bow  

Domnule Borcea,mie cand imi spune un anume individ ca sunt beat,mi se rupe pula de spusele lui,deoarece este parerea lui impotriva parerii mele,deci suntem unu` la unu`...cand imi spune si al doilea individ ca sunt beat,in prostia si nebunia din creierii capului meu deja incep sa-mi pun anumite semne de intrebare cu toate ca in BARBATIA din coaiele mele tind spre a nu-i da dreptate...dar cand vine si al 3-lea individ,si al 4-lea individ......si al 5-lea individ si sustin cu tarie spusele primilor doi indivizi,deja, frumos,elegant si respectuos imi bag coada intre picioare,le dau dreptate si ma duc dreacu` sa ma culc....si stii de ce???...nu de frica,nu din respect(lucru cu care dvs sunteti paralel)ci pur si simplu pt simplul fapt ca oamenii au dreptate...de regula pui la indoiala spusele/scrisele primului individ,maximum si pe cele celui de-al doilea individ............dar dupa, deja o dai intr-o anumita forma de lipsa de respect si s-ar putea sa ramai singur si cufundat in propria-ti betie care in timp cu siguranta iti v-a creea o dependenta iremediabila.

Te-au indemnat pana si confratii tai clujeni sa faci PACE...tu nu si nu,in continuare esti setat sa vezi precum calul....asta deoarece te crezi detinatorul adevarului si dreptatii absolute...nu este asa copile drag,cum bine au subliniat si alti confrati mai sus,tu porti un razboi care nici macar nu este al tau si in care esti folosit ca si o simpla ``sageata``.....mie sincer imi pare rau de tine pt ca ai `alunecat` in acest joc murdar si sunt sigur ca fara voia ta....ai sa vezi ca in timp,intr-un scurt timp, imi vei da dreptate.

Ai luat tot ce s-a scris aici pe persoana fizica...gresit...nu are nimeni nimic personal cu tine,suntem intr-un spatiu virtual unde fiecare are dreptul la opinii si pareri libere si democratice...daaaaaaaar....ai acuzat un om de anumite party-priuri,de anumite adversitati,etc,total aiurea si fara nici o baza de fond dupa care ai venit,ai iscat un alt `conflict`,la fel,total aiurea si fara nici o baza de fond si in cele din urma tot tu  esti cel ofuscat si acela care se simte nedreptatit doar pt simplul fapt ca OMUL,care era normal sa aibe dreptul la replica in urma acuzelor aduse, ti-a raspuns intr-un mod mai mult decat elegant  in litera si in spiritul regulamentului....deci pana la urma care e problema ta si ce urmaresti prin aceste conflicte continue???....intram in SAPTAMANA LUMINATA...incearca fratele meu si LUMINEAZA-NE si pe noi....dar fii SINCER...BUNUL SI INTELEPTUL VIGHEAZA :pope

Daca tii neaparat sa injuri sau sa te chisi,daca astea te elibereaza de o anumita stare de neliniste sau daca ai anumite regrete pe care simti neaparat nevoia sa le refulezi/rejectezi...fa-o copile,refuleaza/rejecteaza....sunt aici! :bow

O SAPTAMANA LUMINATA SI PLINA DE IUBIRE SA AVETI! :bow

• Oras:Unde?
  • Oras:Unde?
Postat

Ma inserez si eu ca supozitorul pe langa subiect (telenovelist de altfel dar neinteresant) sa va rog pe voi tineri, batrani: Incetati in plm sa folositi varsta (a voastra sau a altcuiva) drept argument. Doar pt ca eu sau altcineva am fost nascuti inaintea altuia asta in sine nu cere respect. Hai sa nu mai asteptam capete plecate doar pt ca existam sau am supravietuit pana la varsta x.

Nu are nici o legatura cu nimic si in nici un caz nu e un merit al nostru. Daca am considera asta un merit inseamna ca avem niste standarde foarte joase cerand respect doar pt ca n-am murit pana la o varsta.

Sunt atat de multe argumente pt a ingropa pe cineva. Folositi-le si nu mai purtati varsta ca o vesta-daca faceti asta inseamna ca a trecut timpul degeaba si din lipsa de imaginatie sau bagaj va ascundeti dupa piele cutata si/sau calvitie.

Sa traiti mult si faceti loc si alora tineri pe scaunele umplute de basini. Respectati omul si nu mirosul de molii emanat din puloverul lui impletit.

Postat

Respectati omul si nu mirosul de molii emanat din puloverul lui impletit.

total de acord cu dvs domnule @alt_nume5465656

ma citez:

``....invata in pula mea sa respecti oamenii indiferent de varsta si abia dupa aceea incearca sa emiti anumite pretentii...

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Eu sunt alt supozitor, care va pot spune ca in urma acestor scandaluri, am tras o concluzie: voi avea mare grija in ce recenzii sa ma incred si pentru mine nu toti userii mov sunt de incredere (multi nu sunt: unii deloc, altii doar partial - totul in viata este cu nuante de gri, nu exista numai alb sau negru), la fel cum nici toti cei galbeni nu sunt etc. Am deja o lista (mentala) cu cateva nume, pe care voi evita a le mai citi. Ma refer la recenzii, telenovelele atrag in caz de plictiseala si s-ar putea sa mai cad in plasa lor. Dupa cum am deja o lista cu useri a caror ratiune si empatie (sau lipsa de empatie) mi se aseamana si le voi da crezare sau atentie pana spre 100%.

Discutiile despre oua mai mari, tinerei si batranei, pe un forum, pe mine ma lasa rece, la fel si discutiile despre respect. Eu mi-am facut cont aici sa citesc recenzii si sa postez recenzii, scopul final fiind de avea o piata a sexului platit cat mai calitativa. Nu sa citesc filozofia respectului. Nu pe toti intereseaza asta. Unii au respect si ofera respect celor care il merita, fara sa faca atata caz.

Nu ma intereseaza absolut deloc sa ma intovarasesc cu cineva de pe forum, virtual sau in afara acestuia, dupa cum nu ma intereseaza sa fac scandal. Va multumesc celor ce ati postat pe aici ca mi-ati dat posibilitatea de a tria mai bine recenziile de pe forum, dupa aspiratiile personale.

Cu prietenie, :hihat

Postat

E chiar de ras...Unii vor sa inchida cuiva doar pt ca nu e de varsta lor si ei cica sting focul....Pai focul nu se stinge cu benzina si nici daca-i faci vant! :slap2

Magic, in schimb, a zis-o bine pe aia cu cei acum aflati pe invisible.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...