makav3lly_07 Reputație: 6 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Merci ares, dar nu despre ea era vorba... Intrebam de Diana, cea care face anal, mai micuta si cu ochelari. Link spre comentariu
spider Reputație: 98 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 1, 2019 BunaSunand la majoritatea laudatelor din arad, neraspunzandumi nici una, m-am decis sa incerc si la ddy care spre surprinderea mea a raspuns din primaVb frumos la telefon, indrumat la locatia de langa depoul de tranvaie utaAm ajuns in circa 20 de minute la locatie si spre surprinderea mea fata arata mai bine ca in poze pe langa ca este destul de inalta. Am inceput actiunea cu un 69(prima cu care am avut curaju) unde am dat de o piersicuta proastat epilata si frumos mirositoare, dupa care am trecut pa un misionar si caprita unde am vazut funduletu ala perfect,, ca gfe tin sa precizez ca are un 10 din partea mea.Terminat glorios in caciulita si tai taiLocatie:10,apartament frumos si zona feritaAspect:10, cel putin pt mine arata super(bronzata, epilata, atanjata, tot tacamu) Gfe:10,mangaieri,saruturi pe corp, gemete discreteHalat:150 numaru(bine meritati)De revenit, cu siguranta cand mai ajung in arad 1 Link spre comentariu
popescudarius24 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Vad ca e in suceava...O gasesti usor..Dai un search pe google "diana publi24 total" Link spre comentariu
diana02 Reputație: 64 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Ceau dragilor! De mâine voi fi disponibilă în arad🤗 Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Salutare futaciosilor!Am vazut ca a revenit la Arad. Nu stiti e mai inalta ca :sanji de moldoveanca"?As vizitao dar daca vreau sa fie inalta.Nu imi plac piticutzele.Am fost la una Laura de pe strada mucius scevola la "moara cu noroc" Tot ea este? Avea tatuaj cu trandafir.Sper sa nu fie ea. ma tinut 20 min si ma dat afara fortat.E adevarat ca am fost un pic baut dar nu cred ca sia dat seama ca mestecam guma.Stiu ca tot murea rex.Halat 150 ron. Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1835 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Du-te cu încredere, are undeva 1.70, și sigur nu te da afara după 15-20 min Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 mersi futaciosuleE mai buna ca sanji moldoveanca? Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1835 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Mie unul mi-au placut amândouă Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1835 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Acuma depinde de chimia dintre voi, și cum te comporți și vorbești, asa vei fi și răsplătit Link spre comentariu
a87lex Reputație: 43 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:All around the freaking place Oras:All around the freaking place Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Seară bună.După ce am citit ceva recenzii despre Diana, fiind în trecere am decis sa ii fac o scurta vizita. A răspuns la apel cu o voce foarte caldă, am stabilit întâlnirea și totul a fost ok.Apartament foarte curat, prosoape curate la duș, ea fiind foarte amabila. Am stat puțin de vorbă în cameră după ce m-am reîmprospătat, a fost foarte amabila să mă servească cu un pahar de apă cat am schimbat câteva vorbe. Corp demențial cu o piele fină, sâni numai buni de strâns în mână și tot tacâmul.Trecând la acțiune nu prea trebuie sa dau foarte multe detalii la, ON foarte bine executat urmat de 69, are o păsărică foarte fină și buna la gust, fara mirosuri ciudate sau altele. Continuat cu NP despre care nu prea am ce zice, fiind de pe drum m-am terminat după maxim 1 minut. Nu am stat pt nr2 nu din cauza ei, eu sunt in graba.Experiență foarte plăcută cu domnișoara in fapt.Note:Locație: 10DDY: 10ON: 10NP: 9.5 (0.5 e vina mea cred)GFE: 10Nota de plata: 300(așa am vrut eu) 100% De revenit, am o mica revanșă de luat :) Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Cate e tariful?E inalta? locatia?Accepta finalizare orala sau corporala? Link spre comentariu
a87lex Reputație: 43 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:All around the freaking place Oras:All around the freaking place Partajează Postat Decembrie 16, 2019 150/300Da este destul de înaltă. Nu pot sa aproximez, pe langa mine toate femeile sunt mici Locatia este cea menționată de toată lumea, ușor de ajuns, eu nu sunt din zonă și am nimerit din lrima. Cu ajutorul ei.Eu am terminat in balon ♂ Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 interesantmultumim de recenzie!!! Link spre comentariu
a87lex Reputație: 43 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:All around the freaking place Oras:All around the freaking place Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Cu drag. Fata chiar merită. Spor! Link spre comentariu
diana02 Reputație: 64 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Ceau dragilor😠Disponibilă până sâmbătă🤗🥰 Link spre comentariu
alexarad1234 Reputație: 153 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 am avut ocazia luni sa merg si eu la diana, per total eu zic ca totul a decurs ok aspect : 9 (e mai creola dar personal nu cred ca e tiganca)locatie : 8 (uta)on: 9 nu se grabeste, mangaieri etcnp: eu as da 10 , schimbat vreo 3 pozitii finalizat in prez , iti dadea un oarecare sentiment ca ii place, nu statea ca o leguma doar sa dai in eagfe:10 vorbareata , stat la o tigara dupa , nimic de reprosatanal nu face amenda 150/ 1finalizare eu unul o recomand cu placere , mi-ar fi placut poate sa accepte fk , dar daca nu vrea nu am insistat prea mult PS: ti-am spus ddy ca las recenzie! o zi buna la toti! Link spre comentariu
diana02 Reputație: 64 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 18, 2019 alexarad1234Mulțumesc🤗 Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Faci si oral neprotejat?Pozitia 69? sex in brate in picioare?Saruturi frantuzesti.Finalizare corporala sau in guritza?Maine vreau sa te vizitez.Daca vrei duc analizele sa vezi ca sunt ok. saptamana trecuta le-am facit.toate bts-urile.Mersi sper sa nu ma dezamagesti maine.La ce ora incepi? Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 am uitat sa te intreb daca accepti pe rex in curuletz? Link spre comentariu
diana02 Reputație: 64 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 18, 2019 maxuserNu fac anal si nici sărutări pe gură😠Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 restul le faci? Link spre comentariu
diana02 Reputație: 64 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 18, 2019 69 daFinalizarea orală nu, Diverse poziții da😠Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 La ce ora incepi?Finalizare faciala sau pe trup?Maine ai examen. Vin la tine!!!30 min e max un nr? Link spre comentariu
diana02 Reputație: 64 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 18, 2019 maxuserDacă dorești mai multe detalii sună-mă te rogðŸ˜ðŸ˜˜ Link spre comentariu
Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Ddy la cate tzepe sunt pe Arad.Ne luam masuri.Cati ani ai si ce inaltime? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum