Sari la conținut

DDY (Diana) 0727438826

Vizitator magarusulfutacios

Postări Recomandate

Unii, care ma cunosc mi-ar zice ca sunt perfectionist, deci sa luati recenzia ca atare.

Locatia - 8 Confectii, m-a ajutat gps-ul sa gasesc locatia. Apartament curat, in regula.

Aspect - 8.5 Creola, inalta, m-as intoarce capu dupa ea pe strada, dar nu ii de 10 parerea mea.

Atitudine - 10 Punctul ei forte. Tipa foarte de treaba, s-a vazut pe ea ca depune un efort, nu te grabeste, amabila, vorbeste frumos, ascultatoare. M-a servit cu un pahar de apa.

Curatenie - 8 Nu ma intrebat l-a inceput, daca vrea sa fac dusi inainte. O sa presupun ca a simit pe mine ca atunci am iesit de la dus. Inainte de ON m-a sters cu servetel umed. Dupa primul numar m-a poftit la baie curata, cu un prosop curat. Fata a fost curata, nu am simtit mirosuri.

ON - 8.5 A fost bine executat, umed, mangaieri. Daca facea CIM dadeam nota mai mare.

NP - 8 Am incercat diferite pozitii, la unele se misca fbine, la altele poate mai putin bine. Dar nici eu n-am fost forma sincer, a fost si vina mea ca n-a mers bine in unele pozitii. II ascultatoare a facut ce am cerut.

Concluzie: Adevarul e ca nu prea a fost chimie intre noi, dar mi-a placut ca a depus un efort, nu imi pare rau deloc pentru cei 300 RON platiti pentru o ora.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST
  • Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST

:flowers2

„De 8 Martie senin, 

Într-un cadru anonim 

Primăvara a sosit 

În al iernii asfinţit. 

Primăvară-n suflet iti doreşte Bosulică” 

:flowers2   :kiss2    :flowers2

"La multi ani Diana!!!"

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Buna, sunt Diana

Brunetă sexy

Înaltă 1,70

Slăbută 55 kg

Creola

Sani frumosi!

Ofer servicii de calitate domnilor generosi ,care se respectă!

Cer si ofer discretie totală, igienă si seriozitate !

Nu raspund la numere private si nu accept persoane in stare de ebrietate sau cu bile

Poze 100% reale ,confirm cu tatuajele! Ps fac deplasări la hotel sau pensiune, aștept telefonul tău

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...