panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 9, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 9, 2019 noapte buna :-sAștepți clienții cu lumanarele?
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Martie 14, 2019 Postat Martie 14, 2019 O zi frumoasa sa aveti :*
bryan Reputație: 73 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 Interesantă, trebuie să te vizitez curând .
36dragos36 Reputație: -13 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 madalina fumeaza heroina la folie si la tigare asa ca in loc de bani ii puteti duce cateva bile
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Interesantă, trebuie să te vizitez curând .te astept cu placere :*
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 in seara aceasta ma gasiti disponibila pana mai tarziu :*
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 Cu ceva pozici noi, mai sexy, nu ne incanti si pe noi? 😊🤗 1
Vizitator gamarue Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Am fost si eu la domnisoara acum cateva minute... Fuck my life, ce bine a fost.Ea frumoasa, draguta, timidă, se fâstâcește, ii place sexul si se vede...fata are cam tot ce vrei. Oral: 10Normal: 10GFE: over 200 Am zis ca nu mai postez sa protejez inocentii (pe mine) dar trebuia.Cadou 300 dar parerea mea e ca merita mai mult. Mulțumesc Mădălina!
Vizitator gamarue Reputație: 0 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 PS: nimic negativ, dar nimic. PSS: nu fiți țărani cu analul.
crissti98 Reputație: 5418 Postat Martie 16, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Martie 16, 2019 ' na seara la lume, Fost si eu pe inceput de week-end, la Madalina...finally, ca ma zbat sa ajung la ea de vreo 2 saptamani.Desi scopul a fost sa pot petrece “linistit” week-endul, si a trecut 1 zi (2 daca ma uit la ora) de la vizita, simt ca fac o recenzie “la cald”….nu prea m-am limpezit si nu-s prea hotarat despre ce-am simtit….iar palinka asta nu prea ajutaDar, NoteLocatie: 9; Rond – Raiffeisen, garsoniera curata, ordonata, baia cu geluri de ‘shpe feluri, uscata. Camera de actiune cu pat si canapea, ceea ce aduce un “+”; cu lumanarici de atmosfera, alt “+” si TV, dat pe muzica…un “-“ ar fi ca e mobilata si atat…nu prea e personalizata camera, in niciun fel. Madalina: 8-9; bruneta (par negru, piele alba), undeva pana in 1.70, frumusica la fata, cu buze frumos si bine conturate, slim-fit, cu talie si solduri, sani micuti cu sfarcuri dementiale, poponetz micutz, dar rotund si…bine-adunat.Atitudine: 10; programarea si indrumarile facute cu multa rabdare, iar de cand am intrat si pana ce “Elvis left the building”, a cautat sa ma simt bine, desi "mi-a luat aerul" de cate ori a putut :laugh2 . Chat-ul din bucatarie, la care am fost servit cu pepsi (mai era si apa - cu bule sau fara - in oferta, dar mi-e ca ruginesc) a fost natural, spontan, dixtractiv si mi-a placut maxim… mai ales ca am incurajat-o si am beneficiat de mai mult accent “moldovenesc” decat la alte compatrioate.GFE: 10; lipicioasa, pupacioasa, e “moarta” dupa tine de cand apari si pana iesi, si pare ca abia te asteapta…gen “…you are my sunshine, my only sunshine….”. N-am mai pus semne de intrebare la “GFE” si n-am mai scris ca “eu nu practic FK/DFK” deoarece toata lumea stie ca FK/DFK-ul il ofera. Eu am ramas pe pozitii, deci nu l-am experimentat, insa chiar am am vazut ca duce lipsa manifestarii “complete” a GFE”-ului…adik de multe ori a plecat tinta sa ma sarute si, amintindu-si de restrictie a “ricosat” pe unde a reusit…deci, daca are cu cine, chiar merita nota…Igiena: 10; curata, parfumata usurel, manichiura facuta (constat ca iar nu m-am uitat la pedichiura). OP: 10; il dau, ce sa fac, si nu atat pentru “pupatul” juniorului, cat pentru intreaga scenografie si actiune care insoteste OP-ul.NP: 9; am “reusit” o singura pozitie, LOT (of course)…stramta, implicata, dar parca mergea un pic mai “adanc”Cado’: 300RON/h Povestioara Studiat topicu’, pentru destinatii noi 2019, placut gagica si ce zic conforumistii si, avand in vedere ca pana acum n-am avut vreun refuz la AP (nu prea e motiv de lauda nu? :hmmm ), am zis sa o trec pe lista.Incercat acum 2 saptamani, pe whsp…ocupat (intervalul orar); incercat iar saptamana asta, la inceput si…bingo! :ylsuper Reusit programare pentru sfarsitul saptamanii.Ca sa nu fie treaba oabla, cu 1 zi inaintea programarii am avut o problema de sanatate si, n-am crezut ca mai pot “tine” programarea. Asa ca, bagat whsp cu scuze, ca anulez, sa nu-mi bage numarul la “index”, la tzepari, ca tot vreau sa ajung la ea intr-o buna zi. Dar, cum “fieru’ rau nu piere” in ziua programarii initiale m-am simtit perfect asa ca i-am scris iar pe whsp, sa ma re-primeasca :flowers2 Normal, “la barza chioara ii face D-zeu cuib”, asa ca, again: Bingo! Re-postat in agenda :clap2 In masina, mergand iar spre zona “rond” – cre’ ca, in curand, o sa pot conduce cu ochii inchisi pe directia aia – primesc msj ”pls, poti sa mai intarzii 10-15 min?” Pai, nah, ce sa fac…intarzii; dupa aia ma ia rasul , de unu’ singur in masina…sa vezi ca mi se trage de la protest! S-a oprit la 15.00, pentru 15 min, intr-o programare, si-acu ne decaleaza pe toti :ras In sfarsit, reusesc sa intarzii exact atata cat ma rugase, primesc interfon si ajung sus…sus-sus, pe bune, ca etaj.Bat la usa, toc-toc tocuri pe gresie, se deschide usa si….m-a luat caprioara pe sus…vartej! S-a lipit de mine de nu mai puteam respira si m-a luat la pupat….abia am reusit sa strecor ca” io nu…cu….FK-ul…” :rtfm Moment de deruta….nu-i nimic, ocolim!Si da-i si pupa-l, mangaie-l, strange-l, omoara-i urechile si ciufuleste-l, de parca fusesem plecat 1 luna “de-acasa”, abia ma astepta sa ma intorc, si-acu nu se mai satura de mine. Am reusit sa ma dezmeticesc si sa ma cer la chat si tigara….facut un pic mai comod, si urmat Madalina in bucatarie.Primit Pepsi, si stat cu ea la chat-ul de “cunoastere” si tigari. Vorbareata, naturala, ne luaram noi de toate care ne trecura prin cap: si de site, si de Ro, si de Md si de “ 15 min la ora 15.00” …toate cu accentul care ma amuza pe mine, ochi in ochi…acu’ nush cum erau ochii mei (cred ca un pic alunecosi ca deh…o studiam si eu, sa-mi imprechez topicul din minte cu persoana din fata mea) dar ai ei ma fixau cand cu interes, la subiect, cand cu “invite” si nerabdare, la actiune.Baut Pepsi-ul, tras vreo 2 tigari si m-am cerut la dush…gasit prosop pe masina de spalat, geluri pe marginea cazii, spalat pe maini si pe dinti junioru’ si intrat in camera de actiune. Semi-intuneric (mai mult intuneric, decat semi), lumanarici aprinse…Madalina tolanita ca pisica ma astepta pe pat. Trecut langa ea, zis cum sa fie, taman cand incepea ea sa ma intrebe (ne-am amuzat putin) si-apoi, dupa o mica ezitare - ca iar plecase tinta pentru un FK/DFK :blush: - a-nceput iureshu’Ca nush cum sa-l numesc altfel….Ziceam deunazi ca am experimentat ceva tehnici noi pentru executarea OP-ului…ei bine, urmare a vizitei la Madalina mi-am umplut 2 rafturi de biblioteca de “experiente” . Nu atat despre OP-ul propriu-zis, care a avut de toate (si supt, si lins, si pupat si DT, etc, etc) + ceva miscari interesante cu limbutza, cat despre suprafata pe care o pot acoperi, simultan, 2 buze, o limbutza si 2 maini…Am experimentat si eu, ca multi altii, “intratul” impreuna cu 2 caprioare, sa te simti “coplesit” de buze, limbi, magaieri si sani la preludiu…nu pot sa zic ca a fost senzational (n-oi fi nimerit eu titularele cele mai “competente”) si nici nu m-a tras atza sa fac vreo recenzie.Cert este ca “Madalina x 1” a fost de ‘shpe ori mai mult decat experienta avuta in trecut; mai deschideam ochii sa ma asigur ca nu si-a strecurat in camera 2-3 ajutoare ….nope, singura-singurica. Nu detaliez mai mult, doar vreau sa mai zic despre modul cum saruta Madalina, pe corp…eu unul nu l-am mai intalnit la alte caprioare.Eu venisem pentru AP-ul de final dar, m-am “afundat” din ce in ce in vartejul creat de titulara la OP, si usor-usor gandul de a termina aici castiga teren…pana la urma m-am “enervat” totusi, si-am hotarat ca macar un LOT sa incerc, sa vad cum e si-acolo. Asa ca m-am scos din transa, si trecut cu caprioara la LOT…n-am facut rau; junioru’ a ramas cel putin la fel de fericit ca la OP in compania noii “guri” hamesite, iar eu la fel de mangaiat, pupat, supt, lins si “framantat”, bashca am putut beneficia, printre altele, si de sanii donsoarei…mai ales de sfarcurile mari si erectile. :yummy Am capitulat, fara regrete ca n-am ajuns pana la (celalalt) capat, cum era planul initial.Dush, chat si tigara de final si m-am dat afara; dtd 1h, fix. Ca ultima “specialitate” Madalina, la plecarea catre dush-ul de final m-am ales cu o palmutza pe o bucutza (ma rog, nu chiar “-utza”) dar pot fi mandru ca exact asta faceam si eu in momentul in care am primit-o…ii dadeam o palmutza pe o bucutza :waytogo Concluzia: consumul de “Madalina” face rau daca nu esti pregatit sa fi “invadat” de cea de langa tine, din momentul in care te are in proximitate, si pana dispari in ceatza (sau, dupa usa inchisa)Cele experimentate mai sus, si recenzia colegului…din Togo ( :hihat :bye ), ma fac sa nu fiu dumirit, inca, ce sa cred despre titulara.Norocul meu ca mi-am facut de drum iar, la ea…sper sa nu uite de programare, ca e “en avant” rau de tot Respect, confrati :hihat 10
rav3r Reputație: 358 Postat Martie 20, 2019 Oras:Muntele Olymp Oras:Muntele Olymp Postat Martie 20, 2019 Am vizitat si eu, mi se pare sincer way overrated. Fata: 5-6, destul de urataOral: mecanic, nu mi s a parut cine stie ceNormal: 5-6Eu unu nu recomand Halat parca 250 sau 200/h 3
andrei_slks Reputație: 28 Postat Martie 20, 2019 Oras:romania Oras:romania Postat Martie 20, 2019 am fost si eu acum cateva zile . sincer cred ca e o valoare buna pentru pretul platit . atitudine foarte buna , fk , oral foarte bun cu atentie la zonele invecinate . am facut si anal , desi sunt peste medie ca marime nu a fost nicio problema. recomand
bryan Reputație: 73 Postat Martie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2019 Niste poze noi ....
toporu_x Reputație: 176 Postat Martie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2019 am fost si eu destul de recent numarul laut de pe forum.... nu vorbeste deloc la telefon , nici macar cand esti in zona, doar mesaje...dar te intelegi cu ea foarte clar si asa.. locatia este usor de gasit..(Rond Alba Iulia)inauntru miroase ciudat...nu urat...dar e un aer foarte inchis tipa...arata bine...mica de statura. piele foarte alba....sani si fund frumos..bine proportionata..draguta la fata cu niste ochi frumosi moldoveanca de peste prut..nu vorbeste prea bine romaneste..e unpic timida dar se manifeste foarte bine in timpul actului aspect:8oral:6-7, ok..fara nimic spectaculos.. la normal se misca foarte bine...geme , se implica ...nota:9 anal: 8, ok..ceva probleme cu marimea , dar dc o iei usor la inceput iese bine si aici am dat doua numere ambele cu anal...am stat o ora si unpic.. decartat 300 ron parca... a incercaat FK ..dar cum eu nu prea fac s-a lasat pagubasa... raport pret calitate ok...se putea si ma bine la pretul asta dar n-am ce sa-i reprosez eu cred ca mai revin 2
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 ' na seara la lume, Fost si eu pe inceput de week-end, la Madalina...finally, ca ma zbat sa ajung la ea de vreo 2 saptamani.Desi scopul a fost sa pot petrece “linistit” week-endul, si a trecut 1 zi (2 daca ma uit la ora) de la vizita, simt ca fac o recenzie “la cald”….nu prea m-am limpezit si nu-s prea hotarat despre ce-am simtit….iar palinka asta nu prea ajutaDar, NoteLocatie: 9; Rond – Raiffeisen, garsoniera curata, ordonata, baia cu geluri de ‘shpe feluri, uscata. Camera de actiune cu pat si canapea, ceea ce aduce un “+”; cu lumanarici de atmosfera, alt “+” si TV, dat pe muzica…un “-“ ar fi ca e mobilata si atat…nu prea e personalizata camera, in niciun fel. Madalina: 8-9; bruneta (par negru, piele alba), undeva pana in 1.70, frumusica la fata, cu buze frumos si bine conturate, slim-fit, cu talie si solduri, sani micuti cu sfarcuri dementiale, poponetz micutz, dar rotund si…bine-adunat.Atitudine: 10; programarea si indrumarile facute cu multa rabdare, iar de cand am intrat si pana ce “Elvis left the building”, a cautat sa ma simt bine, desi "mi-a luat aerul" de cate ori a putut :laugh2 . Chat-ul din bucatarie, la care am fost servit cu pepsi (mai era si apa - cu bule sau fara - in oferta, dar mi-e ca ruginesc) a fost natural, spontan, dixtractiv si mi-a placut maxim… mai ales ca am incurajat-o si am beneficiat de mai mult accent “moldovenesc” decat la alte compatrioate.GFE: 10; lipicioasa, pupacioasa, e “moarta” dupa tine de cand apari si pana iesi, si pare ca abia te asteapta…gen “…you are my sunshine, my only sunshine….”. N-am mai pus semne de intrebare la “GFE” si n-am mai scris ca “eu nu practic FK/DFK” deoarece toata lumea stie ca FK/DFK-ul il ofera. Eu am ramas pe pozitii, deci nu l-am experimentat, insa chiar am am vazut ca duce lipsa manifestarii “complete” a GFE”-ului…adik de multe ori a plecat tinta sa ma sarute si, amintindu-si de restrictie a “ricosat” pe unde a reusit…deci, daca are cu cine, chiar merita nota…Igiena: 10; curata, parfumata usurel, manichiura facuta (constat ca iar nu m-am uitat la pedichiura). OP: 10; il dau, ce sa fac, si nu atat pentru “pupatul” juniorului, cat pentru intreaga scenografie si actiune care insoteste OP-ul.NP: 9; am “reusit” o singura pozitie, LOT (of course)…stramta, implicata, dar parca mergea un pic mai “adanc”Cado’: 300RON/h Povestioara Studiat topicu’, pentru destinatii noi 2019, placut gagica si ce zic conforumistii si, avand in vedere ca pana acum n-am avut vreun refuz la AP (nu prea e motiv de lauda nu? :hmmm ), am zis sa o trec pe lista.Incercat acum 2 saptamani, pe whsp…ocupat (intervalul orar); incercat iar saptamana asta, la inceput si…bingo! :ylsuper Reusit programare pentru sfarsitul saptamanii.Ca sa nu fie treaba oabla, cu 1 zi inaintea programarii am avut o problema de sanatate si, n-am crezut ca mai pot “tine” programarea. Asa ca, bagat whsp cu scuze, ca anulez, sa nu-mi bage numarul la “index”, la tzepari, ca tot vreau sa ajung la ea intr-o buna zi. Dar, cum “fieru’ rau nu piere” in ziua programarii initiale m-am simtit perfect asa ca i-am scris iar pe whsp, sa ma re-primeasca :flowers2 Normal, “la barza chioara ii face D-zeu cuib”, asa ca, again: Bingo! Re-postat in agenda :clap2 In masina, mergand iar spre zona “rond” – cre’ ca, in curand, o sa pot conduce cu ochii inchisi pe directia aia – primesc msj ”pls, poti sa mai intarzii 10-15 min?” Pai, nah, ce sa fac…intarzii; dupa aia ma ia rasul , de unu’ singur in masina…sa vezi ca mi se trage de la protest! S-a oprit la 15.00, pentru 15 min, intr-o programare, si-acu ne decaleaza pe toti :ras In sfarsit, reusesc sa intarzii exact atata cat ma rugase, primesc interfon si ajung sus…sus-sus, pe bune, ca etaj.Bat la usa, toc-toc tocuri pe gresie, se deschide usa si….m-a luat caprioara pe sus…vartej! S-a lipit de mine de nu mai puteam respira si m-a luat la pupat….abia am reusit sa strecor ca” io nu…cu….FK-ul…” :rtfm Moment de deruta….nu-i nimic, ocolim!Si da-i si pupa-l, mangaie-l, strange-l, omoara-i urechile si ciufuleste-l, de parca fusesem plecat 1 luna “de-acasa”, abia ma astepta sa ma intorc, si-acu nu se mai satura de mine. Am reusit sa ma dezmeticesc si sa ma cer la chat si tigara….facut un pic mai comod, si urmat Madalina in bucatarie.Primit Pepsi, si stat cu ea la chat-ul de “cunoastere” si tigari. Vorbareata, naturala, ne luaram noi de toate care ne trecura prin cap: si de site, si de Ro, si de Md si de “ 15 min la ora 15.00” …toate cu accentul care ma amuza pe mine, ochi in ochi…acu’ nush cum erau ochii mei (cred ca un pic alunecosi ca deh…o studiam si eu, sa-mi imprechez topicul din minte cu persoana din fata mea) dar ai ei ma fixau cand cu interes, la subiect, cand cu “invite” si nerabdare, la actiune.Baut Pepsi-ul, tras vreo 2 tigari si m-am cerut la dush…gasit prosop pe masina de spalat, geluri pe marginea cazii, spalat pe maini si pe dinti junioru’ si intrat in camera de actiune. Semi-intuneric (mai mult intuneric, decat semi), lumanarici aprinse…Madalina tolanita ca pisica ma astepta pe pat. Trecut langa ea, zis cum sa fie, taman cand incepea ea sa ma intrebe (ne-am amuzat putin) si-apoi, dupa o mica ezitare - ca iar plecase tinta pentru un FK/DFK :blush: - a-nceput iureshu’Ca nush cum sa-l numesc altfel….Ziceam deunazi ca am experimentat ceva tehnici noi pentru executarea OP-ului…ei bine, urmare a vizitei la Madalina mi-am umplut 2 rafturi de biblioteca de “experiente” . Nu atat despre OP-ul propriu-zis, care a avut de toate (si supt, si lins, si pupat si DT, etc, etc) + ceva miscari interesante cu limbutza, cat despre suprafata pe care o pot acoperi, simultan, 2 buze, o limbutza si 2 maini…Am experimentat si eu, ca multi altii, “intratul” impreuna cu 2 caprioare, sa te simti “coplesit” de buze, limbi, magaieri si sani la preludiu…nu pot sa zic ca a fost senzational (n-oi fi nimerit eu titularele cele mai “competente”) si nici nu m-a tras atza sa fac vreo recenzie.Cert este ca “Madalina x 1” a fost de ‘shpe ori mai mult decat experienta avuta in trecut; mai deschideam ochii sa ma asigur ca nu si-a strecurat in camera 2-3 ajutoare ….nope, singura-singurica. Nu detaliez mai mult, doar vreau sa mai zic despre modul cum saruta Madalina, pe corp…eu unul nu l-am mai intalnit la alte caprioare.Eu venisem pentru AP-ul de final dar, m-am “afundat” din ce in ce in vartejul creat de titulara la OP, si usor-usor gandul de a termina aici castiga teren…pana la urma m-am “enervat” totusi, si-am hotarat ca macar un LOT sa incerc, sa vad cum e si-acolo. Asa ca m-am scos din transa, si trecut cu caprioara la LOT…n-am facut rau; junioru’ a ramas cel putin la fel de fericit ca la OP in compania noii “guri” hamesite, iar eu la fel de mangaiat, pupat, supt, lins si “framantat”, bashca am putut beneficia, printre altele, si de sanii donsoarei…mai ales de sfarcurile mari si erectile. :yummy Am capitulat, fara regrete ca n-am ajuns pana la (celalalt) capat, cum era planul initial.Dush, chat si tigara de final si m-am dat afara; dtd 1h, fix. Ca ultima “specialitate” Madalina, la plecarea catre dush-ul de final m-am ales cu o palmutza pe o bucutza (ma rog, nu chiar “-utza”) dar pot fi mandru ca exact asta faceam si eu in momentul in care am primit-o…ii dadeam o palmutza pe o bucutza :waytogo Concluzia: consumul de “Madalina” face rau daca nu esti pregatit sa fi “invadat” de cea de langa tine, din momentul in care te are in proximitate, si pana dispari in ceatza (sau, dupa usa inchisa)Cele experimentate mai sus, si recenzia colegului…din Togo ( :hihat :bye ), ma fac sa nu fiu dumirit, inca, ce sa cred despre titulara.Norocul meu ca mi-am facut de drum iar, la ea…sper sa nu uite de programare, ca e “en avant” rau de tot Respect, confrati :hihat multumesc :*
Vizitator sweet_madalina Reputație: 0 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 Am fost si eu la domnisoara acum cateva minute... Fuck my life, ce bine a fost.Ea frumoasa, draguta, timidă, se fâstâcește, ii place sexul si se vede...fata are cam tot ce vrei. Oral: 10Normal: 10GFE: over 200 Am zis ca nu mai postez sa protejez inocentii (pe mine) dar trebuia.Cadou 300 dar parerea mea e ca merita mai mult. Mulțumesc Mădălina!multumesc si eu :*
abcabcabcabc Reputație: 122 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 Am vizitat si eu, mi se pare sincer way overrated. Fata: 5-6, destul de urataOral: mecanic, nu mi s a parut cine stie ceNormal: 5-6Eu unu nu recomand Halat parca 250 sau 200/hAveam remușcări că am plecat si n-am stat. Acum nu mai am :))
abcabcabcabc Reputație: 122 Postat Martie 21, 2019 Postat Martie 21, 2019 Aveam remușcări că am plecat si n-am stat. Acum nu mai am :))Am incercat sa ma programez si eu la ea, dar nu ne am sincronizat să zicem așa:D. Sper sa reușesc să mă programez cand oi avea timp si sa revin cu recenzia bună la adresa ei. Dacă e din Moldova e cam contradicție sa fie urâtă. Deci probabil e vreo bunăciune locală:D
johnny b good Reputație: 27 Postat Martie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2019 Buna,am mai fost de câteva ori la Madalina de la ultima mea postare,așa că e cazul de niște actualizări,scriu de pe mobil ,așa că scuze de greseli. Am mai fost de încă 3 ori și am rămas plăcut surprins să văd că fata si-a îmbunătățit de fiecare dată calitatea serviciilor. Este receptiva la cereri personale in limita bunului simț, cu mine a acceptat să fie ușor dominată, dirty talk , palme peste fund, palme ușoare peste față, fără să las semne, vorbește și se comportă cum vrei,trebuie doar să îți dai drumul la gură pt ca fata este foarte open minded, îi place să vadă că îți place și te simți bine. GFE este mai bun cu fiecare vizită, o să dau 11 pt simplul motiv că fata tine minte ce îți place, te abordează așa cum știe că e pe placul tău, la normal fata a învățat mișcări mai porno, lady on top e demential, recomand mai ales daca se întoarce cu spatele, felul în care își mișcă curul ăla frumos și ferm mă scoate din minți, fata a zis că știe și striptease dar trebuie să îi zic din timp ca să se îmbrace adecvat,o să încerc cu showul la următoarea întâlnire, oralul este cel mai mare progres observat la domnișoară , face deep acum, foarte atentă la zonele adiacente, o sărută, se bate cu ea pe față o scuipă face și un facefuck ușor, priviri porno, lascive în timpul acțiunii. Anal nu am apucat să testez încă, am fost prea copleșit de fată , data viitoare după striptease îți testez curul ăla frumos. Note:-Locația 9, la alba iulia, frumos, mobilată ok pt acțiune, apa la dus stă 1 min până se încălzește -Igienă 10, nici un miros suspect, fata se spală după fiecare finalizare,face și duș cu tine dacă vrei. Te spală te mângâie, zici k ești sultan-Aspect, rămâne tot 9, 1,7 H , talie de viespe, fund lucrat față frumoasă cu trăsături acviline,sfarcuri jucăușe singurul motiv pt kre nu e 10 e că are sânii medii ( imi plac cei mari ) -GFE nota 11 pt simplul motiv că este foarte receptiva la ce îi ceri, poate unora le place să fie citiți de escorte, să fie surprinși și să ghicească fata ce le place, mie unuia nu, prefer o fată care să se poată mula pe dorințele mele și să le țină minte, ghicitori găsești la obor pe gard , cere și ți se va da, după cum se spune-Normal: 10 , stramta, se umezeste natural, geme sublim, foarte porno, te trage in ea îți cere să o futi, palme peste cur ( și acceptă și dă) zgarieturi și dirty talk la cererea mea, se lasă ușor dominată, mâna în gât,trasă ușor de păr, mici scenete/role play la cererea mea, actrița bună fata - Anal, N/A , nu am apucat încă așa că nu mă pot pronunța - Oralul 10, creștere mare față de prima dată, după cum am precizat și în descrierea de mai sus, fata a evoluat mult și repede- PSE 9 din propria inițiativă, 10 cu "directive" devine 10 după ce știe practic ce îți place 300 lei oră achitați la început mereu din inițiativa mea. Clar de revenit, recomand si confratilor de pe forum, calitatea preț - servicii este fantastică , aștept cu nerăbdare să îți văd showul de striptease și să testez și analul la următoarea vizită Mădălina 2
witcher Reputație: 16320 Postat Martie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2019 Cea mai pupacioasa escorta pe care am intalnit-o :wub Si nu mi s-a parut deloc timida, cum citisem pe undeva...Programare facuta cu o zi inainte, ca sa o prind la inceputul programului, doar ca s-a amanat un pic. Important este ca am reusit pana la urma sa ne sincronizam.A inceput sa ma pupe imediat cum am intrat pe usa, si asa a tinut-o tot timpul. Chiar am simtit ca facem dragoste, nu doar sex. O ora, cu o singura finalizare = 300 lei.Oral neprotejat, normal protejat in cateva pozitii, finalizare orala. Am incercat si anal, fiind o premiera pentru mine. Deh, mid-life crisis ... :blush: E cazul sa fac si eu o recenzie dupa sablon, din moment ce m-am bucurat de toate serviciile oferite. Locatia: 8 - garsoniera ok, curata; baie dotata cu tot ce trebuie, apa calda ajunge mai greu- nu am avut lumanarele, poate data viitoare :P Aspect: 9- fata: draguta, ochi frumosi, gura si zambet frumoase, mutrita usor perversa- corp: frumos, bine proportionat, aproape 1,70 m inaltime, sani mici spre medii, fund numa' bun- daca ar rezolva problema cosurilor, ar fi super... Oral: 9- neprotejat, in diverse pozitii, cu atentie la oua- ascultatoare, respecta dorintele tale, incearca deep Normal: 10- ii place, se infige bine- am incercat doggy si LOT, cu schimbare din mers in alte pozitii, la propunerea ei- m-am abtinut cu greu sa nu termin, pentru ca doream finalizare orala Anal: 9- a fost ok, dar neavand termen de comparatie, dau media celorlalte note Atitudine: 10- foarte pupacioasa, cu FK din belsug si sarutari pe tot corpul- mangaieri si imbratisari cat cuprinde, atat inainte cat si in timpul sexului @Madalina: ai mai multa incredere in tine, faci bine ceea ce faci, tine-o tot asa! De revenit? Clar da. :X 12
bobolondov Reputație: 4 Postat Martie 22, 2019 Telefon: 0755043680 Oras:Bucuresti Telefon: 0755043680 Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2019 Buna seara, Maine esti la birou ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum